ptlinda

Gøy trening for to

Skrevet 27.01.2016 klokken 13:35 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


På søndag hadde samboeren og meg en aktiv dag sammen hvor vi bokset og spilte badminton. Fin kombo det si. Men det var utrolig gøy! Jeg trener omtrent alltid alene, og nesten alltid styrketrening. Variasjon er ikke noe jeg er kjempe god på, men jeg prøver mitt beste når jeg føler for det. Det viktigste er jo at man trives. Det å trene sammen med noen, og trene selv om man ikke føler man trener er veldig gøy. Vi satt på høy musikk og to timer var gått før jeg rakk å se på klokka!

Boksing er noe jeg drar inn i timene til kundene mine i blant. Jeg glemmer faktisk hvor vanvittig tungt det er! Det er beintøff trening, men samtidig moro. Men åja, badminton ble jeg rimelig svett av også altså! Jeg lever meg jo greit inn i det så hehe! Det er gøy å kunne bruke kroppen til litt mer enn kun styrketreningen, selv om jeg selvfølgelig elsker å trene styrke. Men for å opprettholde motivasjonen og treningsgleden trengs variasjon. Håper det motiverte deg til å prøve noe helt nytt eller finne frem en gammel treningsform som har blitt glemt bort! :). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Påfyll av godsaker

Skrevet 02.10.2015 klokken 17:22 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Hei og god fredag dere. Uken har bare flydd av gårde og jeg har blitt helt dagvill. Men i dag er det altså fredag og frihelg står for tur!! Helt fantastisk følelse, til tross for at jeg burde fått unna litt skolearbeid.

I starten av uken bestilte jeg meg litt påfyll av nødvendigheter. Jeg drikker omtrent proteinshake hver dag. Så når jeg først bestiller blir det like så greit to pakker med proteinpulver. Jeg elsker denne med sjokolade smak! Den løfter frokosten ti hakk! :D I tillegg bestilte jeg hjem både løftereimer og en ekstra shaker. Da kan jeg ha en stående på jobb og en hjemme :) Løftereimer merker jeg var på tide at jeg fikk kjøpt. Strakmarken og bulgarsk utfall med manualer begynner faktisk å bli vanskelig på grepet og da er disse gode å ha.

I dag har vi bakt her hjemme. Kjæresten bakte vanlige boller mens jeg lagde en grovere, sukkerfri variant. Super greit å lage opp et lite lager å ha tilgjengelig å fryseren når man får lyst på noe godt. Det er ikke så veldig mye jeg egentlig syntes er kjempe godt av disse sunnifiserte oppskriftene, men denne er kjempe god! Selvfølgelig med melis og kokos på toppen.

Så nå har vi en hel hau med boller i tillegg til en god del sjokolade. Ingen fare for at vi ikke får kost oss i helga i hvertfall! 


L <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Høyrepsøkt søndagsmorgen

Skrevet 06.09.2015 klokken 14:01 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


I dag startet jeg dagen med vekkerklokka på. Kanskje ikke helt normalt når man har frihelg, men jeg ville komme meg opp litt tidlig for å få unnagjort en styrkeøkt. Hver mandag må jeg opp klokken fem om morgenen, derfor er det veldig dumt av meg å sove for mye søndag morgen, da har jeg en tendens til å bli totalt gal søndag kveld fordi jeg overhode ikke får sove. Dessuten var det storrengjøring på planen i dag. Nå har vi så og si fått gjort alt vi skal før vi kan få lagt ut leiligheten til salgs. Jeg føler man aldri blir helt ferdig, det er alltid noe som kan gjøres finere og renere. Men nå sier vi oss ca fornøyde.

Økten i dag ble en høyrepsøkt på bein, med øvelser som knebøy, stepups og hipthrust med kun fokus på å kjenne det brenne i muskulaturen. På knebøyen la jeg inn supersett med forskjellige beinstillinger, både bredt og smalt. Selv med kjempe lite vekter kjentes det utrolig godt! Love it!! Beina skal gro! Derfor har jeg lagt inn ekstra styrkeøkter i løpet av uken og litt mindre kondisjon. Må gi muskulaturen litt ekstra belastning for en periode for å se om jeg får litt fortgang.

Har du noe spesielt i fokus i høst?
L <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Motivasjonsboost for høsten!

Skrevet 30.08.2015 klokken 16:01 | Kategori: Trening | Kommentarer: 2


Ferien sluttet brått da jeg allerede i dag skulle tilbake på jobb. Hverdagen er tilbake og rutinene er ca på plass. Hvorfor vente til mandag? Jeg startet rett og slett denne søndags morgenen med en styrkeøkt før jobb. Jeg har virkelig lengtet etter å kjøre hipthrust med nok belastning etter to uker med høyreps og lite vekter!! Jeg startet selvsagt litt forsiktig, jeg er ikke helt herdet på hoftebeina lengre kjente jeg hehe. Så i dag ble de 95 kg jeg jobbet med. Har en følelse av at gangsperren sniker seg på meg snart!


Nå nærmer vi oss raskt september og jeg er faktisk kjempe klar for å få en god trenings høst! Jeg vil sette meg et par mål slik at det ikke blir synsetrening som det blir mye av på sommeren. Nå skal jeg bli sterk!!

1. HIP THRUST:

Siden jeg lå på 120 kg i hipthrust i vår må det være første mål å få til. Dessverre har jeg mistet litt av styrken her så det blir spennende å se hvor lang tid det tar å komme tilbake. Forhåpentligvis tar det ikke for lang tid, slik at jeg kan sette nytt mål!

 

2. RUMENSKE MARKLØFT:

65 kg. Markløft er virkelig ikke min ting, pga en gammel skade i ryggen må jeg være forsiktig dessverre. Men jeg har klart 60 kg i vår, så jeg satser på 65 i mndene fremover. Jeg har denne øvelsen mye med bare fordi jeg får så god kontakt i rumpa, så det å øke har ofte ikke vært en prioritet.

3. BULGARSK UTFALL:

Med manualer skal jeg opp i 50 kg. Jeg ligger nå på rundt 38 kg om ikke jeg tar helt feil. 

4. LØP:

Beinhinnebetennelsen har alltid stoppet meg her, men jeg gir meg aldri ettersom jeg elsker å løpe. Ingen spesifikke mål for øyeblikket, men jeg vil prøve å kunne jogge lettere på en høyere hastighet.

Kanskje du kan sette deg et par småmål selv? Er det en øvelse du vet du burde ta oftere kanskje? Eller en øvelse du alltid ligger i komfortsonen med? Sett mål! Man klarer faktisk alltid mer enn man tror!!

PS: Ny tights er bestilt! Er det noe som gir meg en ekstra motivasjon er det nytt treningstøy! Så det å unne seg noe akkurat nå på høsten er nok ikke en dum ide! :)

L <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Vitaminfrokost + trening hjemme

Skrevet 18.07.2015 klokken 13:08 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


Gårsdagens frokost ble en vitaminbombe. Jeg hadde litt biola zero igjen så jeg lagde rett og slett en smoothie med bær, chiafrø og banan og biola. Jeg kuttet også opp grønnsaker som jeg dyppet i smoothien. Rett og slett for å få i meg mer grønnsaker, noe jeg har vært litt dårlig på denne uka. Men bare så det er sagt var dette en liten frokost ettersom ville rekke en lunsj før jobb.

Nå har jeg frihelg, noe som føles deilig etter en uke med mye jobbing. I dag skal jeg i bursdag, men for øyeblikket daffer jeg bare rundt i leiligheten. Det er deilig å ikke ha noe spesifikt som må gjøres. Jeg går å smårydder litt, lakker negler, surfer på nett, osv. Jeg hadde en liten morgenøkt på stuegulvet tidligere. Det blåste så mye ute, og jeg ville ikke gå noen steder. Det er ingen tvil om at man kan få gode økter i hjemmet også! Jeg holdt faktisk på i over en time med diverse øvelser for hele kroppen og jeg kjenner det godt i beina nå.

Hvis du syntes det er litt vanskelig å skulle komme i gang hjemme har jeg et par tips. Det er lurt å skrive ned økten på forhånd, hvis ikke er det veldig lett å gi seg før man egentlig burde. Har du et treningsprogram klart og musikk på anlegget er det bare opp til deg selv å presse deg igjennom. Alt kan bli tungt om man bare tar mange nok reps eller har minst mulig pauser! Bruk en timer slik at du jobber i x antall sekunder eller skriv ned et antall repetisjoner du skal gjennomføre. Og hiv inn masse øvelser for bein, da fyker pulsen opp garantert!! :)

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

500 kcal høypuls økt

Skrevet 29.06.2015 klokken 14:59 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


I helga kjørte jeg en høyintensiv sirkeløkt. Jeg har fått veldig dilla på sirkeltrening igjen så derfor valgte jeg dette fremfor en styrkeøkt. Det er gøy å gjøre litt annet en det normale i blant! Jeg presser meg hardt, og det føles virkelig fantastisk å svette, få trent kondisjon og kjenne muskelene jobbe, alt i ett rett og slett!

Før jeg startet opp kjørte jeg bulgarsk utfall i TRX med 10 kg, i tillegg til litt rumpeaktiveringsøvelser. Når du kjører bulgarsk utfall i TRX får du absolutt tvunget balansen til å jobbe litt ekstra, i tillegg til at man kommer ned i en god og dyp bunnposisjon

Selve økten:

100 kettleswing

90 Glutebridge med strikk + kettlebell (aaauuuu)

80 Gobletsquat m strikk og kettlebell

70 Pushpress m kettlebells

60 Strakemarkløft m kettlebells

50 sumowalks med strikk (50 hver side)

40 Foroverbøyd sidehev m manualer

30 Skråe knebøy uten vekt m strikk

20 burpees

10 situps

Men så tok jeg 100 situps siden jeg hadde en challenge hvor jeg tok 100 situps hver dag sist uke :P Dette var utrolig gøy og slitsomt! Pulsen var høy omtrent igjennom hele økta, og tiden fløy virkelig av gårde!! 500 kcal ble forbrent og jeg sa meg godt fornøyd. Rumpa fikk virkelig svi, noe som var hensikten med økta hehe!

Vektene du velger kommer selvfølgelig til å spille inn på hvor mye du forbrenner. Det skal være sånn at du må ta pauser for å klare å gjennomføre alle repetisjonene.

L 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Hjemmeøkt med kettlebells

Skrevet 23.06.2015 klokken 18:07 | Kategori: Trening | Kommentarer: 4


Jeg vet ikke med dere, men når sommeren og varmen kommer elsker jeg å holde meg litt unna treningssenteret. Til tross for at jeg jobber der hehe. Kanskje enda større grunn for å få litt timeout. Jeg er på treningssenteret året rundt, både med jobb og egentrening så det å ha sommeren til å trene alternativt er viktig.

Her kommer et par bilder fra helgen. Jeg har jo fått kjøpt meg et par kettlebells. Ikke noe ordentlige greier, men det var det eneste de hadde inne for øyeblikket. Det funker når de kun brukes i blant. De er geniale å ha med i sirkeløkter når man vil ha det kjapt og effektivt uten å måtte gå til treningsstudio. Det er jo ufattelig mye man kan gjøre med disse kulene! Kettleswing er en stor favoritt hos meg, fordi den tar godt på rumpe, i tillegg til at du får pulsen opp. Den kan også varieres med å ta kulen helt opp over hode slik jeg gjør på det øverste bilde. Da får du med skuldre i samme slengen.

Strake markløft funker også i sirkel eller i et supersett med en annen øvelse. Jeg kjører på med mange reps, ettersom belastningen blir noe helt annet enn det jeg bruker når jeg trener styrke på treningsstudio. Goblet squat, utfall og skulderpress/pushpress er andre øvelser jeg nesten alltid kjører med kettlebells. Herlig måte å få trent kondisjon, samtidig som at man bevarer muskelmassen og til og med øker den utholdende styrken. Når jeg kjører sirkeltrening så bruker jeg både øvelser med egen kroppsvekt, i tillegg til utstyr som kettlebells og strikk. Jeg har også en TRX som brukes i blant. Jeg anbefaler virkelig å gå for noe av dette om du vurderer å investere i litt utstyr..:)


L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Ny uke, Challenge do over

Skrevet 22.06.2015 klokken 14:12 | Kategori: Trening | Kommentarer: 2


Nå har jeg kost meg med fri i hele helgen. Treningen har blitt lagt ute med både løping og mine situps siden jeg hadde en challenge om å klare 100 hver dag sist uke. Og det gjorde jeg! Det var faktisk ingen problem. Kjæresten meldte seg ut allerede på dag 1 dessverre. Men på fredag tapte han i bowling, og hva tror dere straffen ble? Hehe! Joda, så denne uka så må han fullføre challengen jeg egentlig satt for sist uke med 100 sit ups hver dag. Det betyr også at jeg gjør det samme neste uke igjen. For meg er det ikke så mye straff, syntes det er gøy å ha noe som jeg kan krysse av på at jeg har gjort :P Så jeg får lage en ny liste å henge på kjøleskapet for denne uken slik at vi begge kan krysse av, i tillegg til at det er en fin påminner når den henger der. Noen flere som tør å henge seg på eller? På lørdag fikk jeg mitt første strandbesøk for i år!! Jeg tror det å ligge på stranda med ei god bok og sommermusikk på ørene er noe av det mest avslappende jeg vet om! Jeg krysser fingrene for at jeg får flere slike dager til tross for at jeg skal jobbe mye fremover.

I tillegg til litt soling i helgen ble det en veldig spontan tur til Danmark i går ettermiddag! Meg og Leon lå i sola også plutselig tenkte vi det hadde vært greit å fylle opp før sommeren med øl, brus, kjøtt, osv. Så da heiv vi oss av gårde på ettermiddagsbåten. Det ble hele 7 brett med Pepsi Max hoho! :D Man skal jo spare på å reise over, så hvorfor ikke :P Siden vi var hjemme sent var det tøft å starte mandagen i dag, men jeg fikk til min planlagte morgenøkt med styrke :)

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Online treningsprogram & kostplan JUNI TILBUD!!

Skrevet 01.06.2015 klokken 09:26 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1HIPP HURRA! Sommeren er her!! Og jeg feirer med å kjøre TILBUD på både treningsprogram og kostplan!

15% for kostplan og treningsprogram samlet

10% avslag for treningsprogram alene

Selv om sommeren er her så er det aldri for sent å lære og å prøve noe nytt. Treningsprogrammet kan du selvfølgelig begynne med akkurat når du vil.

Programmet vil vær variert med mye spennende øvelser. Rumpe vil være et hovedfokus, tillegg til annet som måtte være ønskelig. Kontakt meg på mail for bestilling og eventuelle spørsmål.

 

Tilbudet varer frem til 15.06

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Hjemme Tabata

Skrevet 28.05.2015 klokken 13:11 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


I dag regnet det, kroppen var sliten og stiv som en stokk da klokken ringte og jeg vurderte sterkt treningsfri! Men så tenkte jeg at jeg i det minste kunne trene en liten halvtime på stuegulvet, det er jo bedre enn ingenting right?

Så det jeg gjorde da var å skrive ned et par øvelser og finne frem tabata intervaltimer på mobilen. 

Øvelsene jeg gjorde:

Hoppende knebøy og Pushups

Roing med strikk og skulderpress med strikk

Utfall og 90 grader sitt til vegg

Knebøy med strikk og glutebridge med strikk

Dips og abduktor med strikk

Stepups og skøyting

Benhev og situps

20 sekunder jobb, 10 sekunder pause. Alle øvelsene utføres fire ganger. Jeg gjorde f eks to runder knebøy med hopp, deretter to runder med push ups også det samme igjen før jeg gikk videre til de neste øvelelsene. Jeg avsluttet med magechallengen jeg har denne uka, i tillegg til litt øving på å stå på hender, siden det har blitt altfor lite av det den siste tiden.Etter det kunne jeg sette meg til å lese litt med god samvittighet. Nå skal jeg snart av gårde på jobb til i kveld og i morgen er det opp super tidlig, så jeg tror kroppen hadde godt av å ikke ta seg noe som helst ut med trening i dag. Restitusjon er viktig for å i det hele tatt få fremgang, fort gjort å glemme dette når man er ivrig :P

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Høypuls hjemmeøkt

Skrevet 18.05.2015 klokken 11:34 | Kategori: Trening | Kommentarer: 4


Heihei dere! Ny uke, nye muligheter! Håper de fleste er fine i formen etter gårsdagens feiring. Jeg sov litt lenger enn jeg har gjort den siste tiden, men det får være lov. Det ble en ganske rolig feiring her med vin og kortspilling til sent på kveld. Koselig og egentlig perfekt. 17 mai kan fort bli litt stress ettersom byen er stappfull med folk. Det ble ikke akkurat mye til bilder i går dessverre, men men. I blant er det godt å bare legge mobiler bort.Nå har jeg akkurat vært på en digg joggetur! Dere skjønner det at jeg er helt vanvittig stiv etter en hjemmeøkt jeg hadde i går morges! Rumpa mi har nok aldri blitt så stiv av en økt her hjemme i stua før! Derfor utsatte jeg styrkeøkten som egentlig var planlagt for i dag. Solen strålte så en joggetur i dag passet meg helt perfekt. Jeg tenkte jeg kunne dele styrkeprogrammet jeg pleier å kjøre hjemme slik at dere kan prøve dere om dere vil!

25 burpees

100 knebøy med strikk

50 pushups

100 situps

50 utfall (på hvert bein)

100 benhev

50 skulderpress med strikk

50 dips

25 burpees

Deretter kjørte jeg to supersett:

Stepups og glutebridge m strikk 3 x 15

Mountain climber og skøyting 3 x 15

Har du ikke strikk til å ta skulderpress med kan du f eks ha beina på en forhøyning som en stol også har du armene i bakken slik at du tar skulderpress, bare opp ned rett og slett. Her får du virkelig opp pulsen, i tillegg til at musklene får slitt seg ut. Gjør deg helt ferdig med en øvelse før du går videre til neste. Try it!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Høypuls challenge!

Skrevet 10.05.2015 klokken 19:47 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Da var helgen snart over allerede uff. Jaja, ny uke er rundt hjørnet og jeg har prøvd å forberede meg så godt jeg kan!

I dag sto jeg opp tidlig for å ta meg en joggetur i det fine været som jeg våknet opp til. Nå var det et par dager siden solen hadde tittet frem her på sørlandet så det gjorde virkelig noe med humøret. Etter dette ble det lesing og litt tid til trening av kunder. Siden det var så varmt og godt ble økten lagt ute i frisk luft. Som personlig trener er det utrolig godt og befriende og kunne legge øktene ute når finværet kommer som en variasjon.
Sjekk den frokosten da! Dette er faktisk det beste jeg kan få! Vannmelonene er fantastisk gode nå! I speltlompene har jeg egg og kaviar, mmm. I tillegg prøvde jeg meg på den nye funlight saften med mango og lime, den var overraskende god :)


Som jeg lovte så skulle det komme en challenge her på bloggen i dag! Den ligger ute med videobeskrivelse på fb siden min og jeg håper flere er med! Jeg er i hvertfall kjempe gira på å komme i gang. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å kjøre hardt ut allerede i morgen hehe!! Challengen består av to øvelser, situps og burpees! Burpees er virkelig beintungt! Men i blant må man ut av komfortsona og da passer det ypperlig å gjøre det ved å kjøre en challenge! Are you in???L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Stekt laks + abworkout

Skrevet 12.04.2015 klokken 14:04 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


Håper alle har hatt en strålende helg! Jeg tenkte å dele lørdagsmiddagen min med dere. Jeg spiser til vanlig ganske så mye laks. Og til de som har lest bloggen en stund vet at jeg holder middagene mine ganske så enkle. Jeg vil at ting skal gå raskt, men samtidig være godt. I går falt valget på stekt laks, hjemmelaget potetmos, salat og dressing.

Sausen besto veldig enkelt av mager kesam og sweetchili saus. Potetmosen krydrer jeg med hvitløk og pepper. Dette går raskt å lage, samtidig som at det er veldig godt og sunt! Det ser kanskje ikke kjempe fint ut, men det får nå være det samme :P


I dag har jeg hatt en liten joggetur, og kjørt litt mageøvelser på stuegulvet ved ekstra hjelp fra en av Jillian sine ab videoer. Jillian er jo kjent for å være ganske så tøff når det kommer til treningen, men i videoene viser hun både vanskelig variant og en lettere, så det passer for alle.

Det er faktisk ganske lurt å benytte seg av slike treningsvideoer fra Youtube iblant. Da får ihvertfall jeg litt ekstra motivasjon og også litt variasjon fra min egen trening. Har du prøvd?? Det er ihvertfall en god måte å få inn litt hjemmetrening. Jeg prøvde meg på roll out med hjul i går for første gang på lenge, og det var helt latterlig hvor svak jeg hadde blitt!! Så det er godt jeg skal ha kjernemuskulatur i fokus fremover. Jeg skal bli like sterk som tidligere! Sånn er det når man nedprioriterer mage litt for lenge..

♥ Lik gjerne FB siden min: PTLindaBorgan

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Mageøvelse for de som trenger en utfordring!

Skrevet 25.02.2015 klokken 17:36 | Kategori: Trening | Kommentarer: 4


I går var kondisjon og mage på planen. Tirsdager er svært tunge ettersom jeg har svært tidlig arbeidsvakt. Derfor velger jeg å kun kjøre kondisjon i det tempo jeg orker. Det er viktig å kjenne etter på dagsformen. Når kroppen har fått minimalt med søvn går det fort ut over treningsøkta, derfor prøver jeg bare å tenke at alt er bedre enn ingenting!

L sit var en av øvelsene mine denne uken. Altså en øvelse jeg legger til min vanlige trening for å få inn litt ekstra magetrening. Denne er virkelig en killer mage øvelse! Blir det for tungt med strake bein kan man begynne med bøyde. Test selv og kjenn hvor mye kjernemuskulatur som kreves! Jeg prøver rett og slett å jobbe med å klare å holde ut lenger. I dag valgte jeg å sette på stoppeklokke, sette meg i posisjon og pause klokka når jeg måtte ha pause til det var gått 1 min.

I dag sto det høyreps styrkedag på planen. Jeg hadde en hel hau med energi, og det er nok fordi jeg klarte å ta det rolig i går og jeg spiste en god og stor frokost. Det ble mildt sagt pump i rumpa og tipper jeg kommer til å kjenne det godt i løpet av kvelden! Jeg satt også av litt tid til øving på håndstående i dag. Jeg hadde kun et par kunder i dag, så da var det digg å kunne sette av litt god tid til egentrening :)

Jeg kjenner det skal bli gøy å komme over på neste del av programmet. Alltid spennende med litt forandringer!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Planke dag 4

Skrevet 12.02.2015 klokken 12:42 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Da var det allerede torsdag, og dag 4 på planke challenge står for tur. Skal si jeg har fått trent mage denne uka ihvertfall!

Jeg tar ofte i bruk slynge når jeg skal trene mage. I denne øvelsen skal du tenke at du presser rumpa opp og beina skal være nokså strake. Denne gjorde jeg 3x12 av, og funker ekstra bra om du klemmer magen godt på toppen.


I morges tok jeg en løpetur ute i heia. Jeg skal jobbe i hele ettermiddag/kveld så det er godt å komme seg ut å få litt frisk luft. Selvfølgelig er det ikke veldig fristende når man står inne å ser ut på gråværet, men når jeg først kommer meg ut er det ingenting annet jeg kunne tenkt meg. Følelsen etter en god joggetur er så deilig!! Nå begynner heldigvis isen å smelte helt bort også!

Er det flere som har vært flinke å forsøkt å spise mer fisk denne uka? Jeg satt jo mål om å ha fire fiskemiddager denne uken. Jeg har til nå hatt to fiskedager, og det blir derfor to fiskemiddager i helgen.

 

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Planke tips, dag 2 challenge

Skrevet 10.02.2015 klokken 15:54 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


Planke variant til planke challenge er selvfølgelig på sin plass om noen har lyst til å prøve seg, og variere treningen. Husk å gjerne del ditt planke bilde på Instagram med hashtag sportyborgan

I dag kjørte jeg planke som sett ovenfor. Dette er faktisk min egenkomponerte planke øvelse fra mange mange år siden. Du kan velge å holde med strake armer eller ligge med albuene på bosu ballen. Deretter sparker jeg annenhvert bein skrått innover, og deretter ut til sidene. Dette er enda en av mine favoritter som jeg i blant kommer på når jeg vil trene mage. Her må du jobbe godt med kjerne muskulaturen skal jeg si dere!

I dag begynte dagen min grytidlig, faktisk ringte alarmen klokken fem. Da var det tid for å sette i gang arbeidsdagen. Slik er det å jobbe på treningssenter. Noen vil jo faktisk opp å trene klokken seks slik at de slipper det etter en lang arbeidsdag. Da det var min tid for en økt var jeg rimelig trøtt, ettersom jeg aldri klarer å sove tidlig dagen før en slik vakt. Heldigvis hadde jeg en treningsbuddy med i dag, og vi tok økten litt på sparke. Det ble masse supersett, slik at vi når jeg kjørte en øvelse, kjørte den andre en annen øvelse, også bytter vi. Det ble derfor en effektiv økt, sånn jeg liker det. Ofte når man er to som trener sammen blir det ofte litt lange pauser fordi det alltid er noe å snakke om, men nå fikk vi liksom ikke så mye tid til det :P


Her er dagens middagstips også. Laks med linsesalat og soya saus. Veldig godt, og VELDIG enkelt!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Siste styrkeøkt, nytt program i vente

Skrevet 06.02.2015 klokken 14:47 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Nå er helgen her og det føles like fantastisk som alltid! Til tross for at treningen var tung i dag så er det ingenting som kan komme i veien for en god fredagsfølelse. Jeg måtte rett og slett bare innse at jeg ikke ville få til de tyngre løftene i dag. Men jeg kom meg igjennom programmet. I dag var faktisk siste dag i programmet for denne perioden. Jeg har nå gjort klart for de neste fire ukene med litt forandringer. Det kan til tider være vanskelig å skulle sette opp eget program, rett og slett fordi jeg vil rekke over alle øvelsene jeg liker, i tillegg til uvante øvelser! Dette går jo ikke, om ikke jeg vil bli overtrent. Så jeg har tenkt en god del, og forhåpentligvis klart å ikke ta for mye i når det kommer til utvalget. 

Etter trening smakte det herlig med yoghurt, bær, cottage cheese og hjemmelaget musli. Jeg har også handlet inn for helgen, både sjokolade, chips og frukt til juicing ligger klart.


Nå skal jeg snart av gårde for å teste ut curling med jobb. Curling er helt nytt for meg så det kan absolutt bli spennende! Senere blir det middag og festligheter. Jeg tar det forsåvidt rolig i kveld for i morgen blir det avskjedsvors med bestis som reiser fra meg snart!! Da må vi selvsagt ta en siste runde med jentekveld, vin, musikk og masse dansing! Det sier seg selv at batteriene må spares på i kveld :P

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ab workout

Skrevet 14.01.2015 klokken 14:34 | Kategori: Trening | Kommentarer: 9


I dag avsluttet jeg økten min med litt magetrening. Ettersom økten jeg hadde i dag besto av en del supersett ble jeg ganske tidlig ferdig. Jeg trener egentlig ganske sjeldent mage, men når tiden strekker til prøver jeg å presse inn noen øvelser. Jeg trener litt kjernemuskulatur, men det kunne kanskje vært mer. Mange sier jo at man får nok kjerne i diverse øvelser som knebøy, markløft, militærpress, osv. Og det vil jeg si meg ganske enig i. Men jeg anbefaler alltid noen øvelser med ustabilitet utenom. Så i dag falt valget på catslides. Har du ikke det kan du fint bruke et håndkle hjemme f eks. Jeg sklir ut med annenhver arm, i tillegg brukte jeg dem på beina og det røsker godt i magemusklene! Video av variantene jeg kjørte skal bli lagt ut på Instagram. Brukeren min heter lindaborgan.


Ikke minst så er push ups kjempe god mage trening! Jeg valgte å kjøre push ups med kettlebells i dag, hvor man da kommer litt dypere, og det blir tyngre.

Jeg var flink en god periode i fjor hvor jeg ukentlig kjørte ab challenge med gode mageøvelser som varierte uke til uke. Dette gjorde at jeg fikk gjort litt magetrening nesten hver dag. Det var egentlig genialt, og må vel få starta opp igjen med det snart!! Håper flere joiner ;)

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9 kommentarer

Siste økt i 2014 - Deler hjemmetreningsøkt

Skrevet 31.12.2014 klokken 12:23 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Det ble visst en liten update i dag også. I dag var Spicheren stengt, derfor brukte jeg fantasien. Jeg pleier jo som regel jogge en tur når jeg ikke trener på senteret. Men det har vært svært glatt de siste dagene og jeg føler meg til og med litt utrygg med brodder, jaa pingla på isen kan man trygt si.

Så i dag tok jeg meg en økt på stuegulvet, noe som er ekstremt lenge siden. Siden mange ikke kommer seg på treningssenteret i dag eller i morgen tenkte jeg å dele økten min slik at dere kan prøve om dere vil bevege dere litt ekstra og få pulsen opp.Jeg satt alle øvelsene opp i supersett, slik at du jobber med to og to øvelser av gangen.

1. Knebøy med glutebridge (med strikk rundt knær på begge øvelser om du har)

2. Push ups med roing med strikk, evt kan du ro i slynge om du skulle ha det tilgjengelig. Men strikk er enkelt å bruke og enkelt å ha liggende. Jeg surret strikken rundt polen og kjørte enarms roing.

3. Utfall med håndkle (bruk håndkle på bakerste bein og skli bakover og opp) med walking plank

4. Jumping jacks og sit ups

5. Handstand pushups med planke variant, jeg sto med strake armer å sparket kneet skrått innover mot magen

6. Pike planke med håndkle på beina med beinhev

7. Knebøy hopp med sumowalk med strikk

8. Step ups med dips med beina på puff

Avslutning: 50 jumping jacks eller 50 burpees om du vil være litt vill og gal hehe!!

Alle øvelsene ble kjørt med 15 reps og 3 runder på hver. Så jeg gjør meg helt ferdig med punkt 1 før jeg går videre til neste.

Etbeinsøvelsene kjørte jeg 15 av på hvert bein. Handstand pushups er ikke noe alle kan. Jeg måtte jukse og ikke gå så dypt, og det ble heller 7-8 reps enn 15 akkurat her. Men vil du bytte den ut går det fint. Hva med å ta push ups med beina på en liten høyde? Er det andre øvelser som er uklare er det forresten bare å spør.

Etter sirkeløkten øvde jeg litt på polen min. Jeg var veldig mye flinkere til å ta meg tid til dette for en god stund tilbake. Men det er alltid gøy når jeg først setter i gang. Jeg hadde på meg pulsklokka og ble faktisk ganske overraske over pulsen. Den var faktisk ganske høy! Når det kommer til sirkeltreningen så var definitivt step ups øvelsen som gjorde at jeg kom høyest opp i puls!

Lykke til!!

L. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Treningsprogram Online

Skrevet 02.12.2014 klokken 20:16 | Kategori: Trening | Kommentarer: 6Har du lyst til å begynne med blanke ark på nyåret? Kanskje du vil sette deg mål om å bli sterkere og en bedre versjon av deg selv? Jeg vet ihvertfall at et nytt treningsprogram gjør mye for motivasjonen og ikke minst for prestasjonen! Det er virkelig en herlig følelse å vite at tiden jeg legger ned på treningssenteret fungerer, og det tror jeg de fleste vil si seg enig i!

Nå tilbyr jeg treningsprogram over nett! Treningsprogrammet vil gå over 12 uker og passer for alle. Jeg tilpasser programmet etter ditt nivå. Vil du gjøre de store base øvelsene anbefaler jeg å søke hjelp fra en erfaren om øvelsene er helt nye for deg. Etter disse 12 ukene er det ingenting i veien for å starte på nytt, eventuelt med små endringer. Jeg kan da gi deg tips til små forandringer om det skulle ønskes.

Jeg har trent styrke i mange år nå, og jeg har funnet en vei som passer for jenter som vil bygge rumpe, men samtidig trene resten av kroppen, uten at det skal ta for mye tid.

Programmet er satt opp slik at du kan trene fra minimum tre dager i uken, til hele seks dager i uken om det skulle ønskes. Jeg selv har kjørt tre styrkedager siden sommeren, og jeg har fått god fremgang med det.

Kontakt for mer informasjon eller for bestilling: linda@spicheren.no

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Fredagsøkt + 200 situps challenge

Skrevet 17.10.2014 klokken 13:22 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Det er fredag!! Endelig kan jeg kjenne på den følelsen! Jeg startet dagen ekstremt tidlig som egentlig begynner å bli normalt. I dag var det så og si tomt for første gang på treningssenteret, og jeg må si det var digg. Jeg følte meg egentlig ikke helt i form, men siden jeg allerede hadde stått opp og var helt nødt til å møte opp på skolen i dag slang jeg inn min planlagte styrke økt før skolen. Jeg kjørte litt lette vekter med flere repetisjoner i dag.

I dag var dette på planen:

1 bens hip thrust supersett med militærpress

Rumenske markløft

Bulgarsk utfall

Kickback

Roing TRX supersett med Brystpress TRX

100 situps

Jeg fikk altså gjort mine 200 situps som var målet for uken. Herlig! Er du med neste uke eller?? Det er helt mulig å få til, du kan dele det opp slik du vil! Jeg skal ihvertfall fortsette på samme vis! Det er en super måte å avslutte styrkeøkta! Jeg har filmet hvordan jeg tar situpsene tidligere. Jeg bruker kroppen mest mulig i øvelsen, så pulsen kommer godt opp. Om jeg fremdeles har filmen liggende så kan jeg poste den på søndag når ukesmålene settes :) På Instagram ligger den garantert en plass: lindaborgan

Formen er som sagt ikke helt der. Men allikevel må jeg lese litt nå, for i kveld står bowling og kino på planen. 

Håper du har en kjempe fin fredag!

Lik gjerne Facebook siden min: PT-Linda-Borgan

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

100 reps hip thrust

Skrevet 02.10.2014 klokken 10:58 | Kategori: Trening | Kommentarer: 3


Good morning!

I dag ble min morgentime avlyst og jeg fikk sove 1 time ekstra! Det er aldri helt feil klokka seks om morgenen. Jeg kom meg uansett tidlig av gårde til trening og fullførte min siste økt på programmet. Jippi!! Eller ikke! Nei jeg vet faktisk ikke. Jeg elsket programmet! Jeg fikk fremgang! Så jeg skal nok hive meg på et nytt lignende snart igjen. Jeg får bruke tiden i helgen til å fundere litt.

I dag sto hele 100 reps med hip thrust på planen og jeg syntes allerede synd på rumpa mi. Jeg kjørte 25x4 reps. Den kommer til å være helt ødelagt stakkars:P

Nå er vanilje havregrøten inntatt som vanlig og jeg er klar for å sette i gang med et par timers lesing før jeg går hjem. Jeg føler virkelig dagene går i ett, jeg leser til eksamen, jeg jobber med bachelor og jeg har kunder som må trenes. Det er virkelig ikke nok timer i døgnet! Derfor blir bloggingen kraftig nedprioritert. Men fremdeles er jeg noe aktiv på Instagram: lindaborgan.


I går koste Leon og jeg oss hos mamma og pappa med laksemiddag. Jeg blir aldri lei, og i dag blir min fjerde fiske middag denne uka! Er det flere som vil prøve seg på litt ekstra fisk neste uke??

Ha en fin torsdag dere! Det er snart helg!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Bootyburn

Skrevet 16.09.2014 klokken 13:16 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

I dag har jeg hatt fri fra undervisning og har derfor jobbet litt og selvfølgelig trent. I dag var kickback i smith på planen i tillegg til flere gode rumpe øvelser. Så allerede nå kjenner jeg det godt! Har du enda ikke testet denne øvelsen bør du virkelig prøve. Det er viktig at du begynner med lite belastning slik at du faktisk kjenner det i rumpa og ikke f eks korsrygg.

Nå henger jeg egentlig litt etter. Jeg må begynne å lese litt nå slik at jeg kan rekke å rydde litt etterpå. Jeg føler for øyeblikket jeg har tusen oppgaver jeg vil få gjort både hjemme og skole messig så nå må jeg bare begynne fra en kant rett og slett. Men det er svært vanskelig å fokusere på skole når ting skal gjøres hjemme. Så jeg vurderer å få det unnagjort først. Haha, litt vinglepetter her. Hvis jeg rekker det skal jeg også prøve å bake sunne cookies litt senere :)


Hva trener du i dag??

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ab challenge VIDEO

Skrevet 27.07.2014 klokken 12:38 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

Da var søndagsturen gjort! Jeg må si jeg satt litt lenge i sofaen før jeg kom meg ut på tur i dag. Jeg hadde virkelig ikke lyst til å jogge alene av en eller annen grunn. Kjæresten var lite villig til å stille opp så etter litt om og meg tok jeg på meg fresht treningstøy og en annen musikkliste enn jeg pleier å løpe til på øret. Jeg angrer virkelig ikke nå! Det er veldig varmt her i dag og lummert. Så det å komme ut å faktisk kjenne et par vindkast var helt fantastisk. Jeg avsluttet med abchallenge of course. Det var siste i denne uken og jeg har allerede gjort klar neste ukes challenge!

Her er video av øvelsene:

video:img3683

 

 

Utfør 50 sirkler med strake bein. Du kan evt gjøre 25 en vei og 25 andre vei. Deretter har jeg igjen med walking plank. Det har vært noen uker siden sist og jeg savnet den nesten, haha. Den er jo utrolig bra siden du får med skuldre og armer. 50 walking plank, og her kan du variere hvilken arm du velger å gå opp på. Er du med?? Denne gangen er det 7 av 7 dager i uken! Det går fort unna og det kan gjøres hvor som helst så det at man ikke har tid er ingen unnskyldning! Legg gjerne igjen en kommentar nederst på at du er med:) 

Akkurat nå pøøøsregner det, lyner og tordner. Jeg er glad jeg kom meg ut på tur i tide!:D

Nå skal jeg med god samvittighet sitte inne med et stort glass pepsi max og speltlomper med philadelphia sjokolade. OMG det er så fantastisk godt og altfor vanedannende. Men det er virkelig et must at speltlompene er nye. Noen som har vært i butikken en stund er tørre så jeg graver alltid bakerst for å finne de nye hehe!

L

#trening #challenge 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

En dag på Preikestolen

Skrevet 23.07.2014 klokken 18:25 | Kategori: Trening | Kommentarer: 3


For en dag vi har hatt! Vi har brukt dagen på å gå til preikestolen. Det var en tung tur, men fantastisk deilig når du står på toppen å ser den fine utsikten. Jeg er veldig glad for at jeg endelig fikk tatt turen opp! Det var veldig mange mennesker som skulle opp samtidig med oss, ikke så rart siden det er midt i ferien til veldig mange. Vi fikk derfor ikke gått helt ut på tuppen, men uansett så fikk jeg opplevd det jeg ville. På vei ned stoppet vi for å bade i et vann i fjellene før vi gikk videre nedover. Det var så utrolig varmt! Men klager absolutt ikke!

Vi er mildt sagt slitne etter en lang dag i frisk luft og mye gåing. Jeg er veldig glad for at jeg slipper å kjøre helt til Kr sand i dag ihvertfall! :) Nå skal vi kose oss videre her i Stavanger!:)#blogg #trening #preikestolen 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Utetrening VIDEO

Skrevet 17.07.2014 klokken 09:52 | Kategori: Trening | Kommentarer: 2


I sist innlegg delte jeg noen av øvelsene jeg har gjort hjemme. Og i går trente jeg ute på gressplenen i mye bedre lys.

Jeg startet dagen med en løpe runde på 6,5 km ca. Etter dette bærte jeg ut kettlebells i hagen hvor jeg kjørte på med ulike øvelser. Noe ble filmet så jeg slenger med to videoer av noen av øvelsene jeg gjorde. I tillegg avsluttet jeg selvfølgelig med challenge som er burpees og RKC planke. Så da mangler jeg kun to dager for å gjennomføre:)

Det var sykt deilig å gjøre det på denne måten! Bruker alle sjanser for å få litt farge på kroppen hehe! Etter den gode treningsøkten brukte jeg resten av dagen på å sole meg. I dag skal jeg trene på treningssenteret tenker jeg siden jeg skal uansett en liten tur på jobb senere. Etter noen timer der er det helt ferie i litt over en uke!! Jeg håper virkelig jeg kan finne meg en billig sydenbillett å hoppe på et fly sørover!! :)

video:img3578

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Hjemmetrening - Video

Skrevet 16.07.2014 klokken 16:37 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

I denne uka er jeg som sagt i gamlehjemmet mitt siden mamma og pappa er på ferie. Her har pappa laget et lite hjemmegym med diverse utstyr. Slynga kjøpte jeg til han til jul, det er virkelig genialt å ha hjemme og det er en super investering!! Spesielt på sommeren når det ikke frister å bruke tiden på treningsstudio. Ta den en joggetur i det fine været og avslutt med litt slynge. Det finnes utrolig mange bra øvelser for hele kroppen. I tillegg til slynge har han kettlebells, spinningssykkel og strikk. Og med dette kommer du langt!

Siden jeg ikke skulle trene før på ettermiddagen i går på treningssenteret så tok jeg meg en mini økt nede i rommet etter frokost. Jeg hater virkelig å trene om ettermiddagen av en eller annen grunn.. Og jeg elsker å trene om morgenen så jeg klarte virkelig ikke sitte stille. Så da kjørte jeg en del kettebell øvelser. Jeg kjørte american kettleswing og jerk som jeg har vist tidligere 20x4, og dette svir i skuldrene!! I tillegg til dette gjorde jeg øvelsene på videoen og også ab challenge. 

Første øvelse i videoen er etbeins strakemarkløft. Denne tar godt på setemuskulaturen og baksidelår. Du får også trent balanse, så her får du mye i et! Siden den er krevende begynte jeg med denne og fortsatte med høy puls øvelser som går mye på beina og skuldre. Jeg har nesten alltid med hoppe øvelsen som er øvelsen nr 2 i videoen. Det brenner godt i beina og pulsen stiger raskt! Husk å legg vekta på helen når dere setter dere ned.

For å få en intensiv økt bør du skrive opp antall repetisjoner som skal utføres eller ha en timer hvor du jobber i intervaller. Du kan laste ned en app med en klokke som piper slik at du slipper å se på klokka selv hele tiden. For eksempel still den inn på 20 sekunder hard jobbing og 10 sekunder hvile også på igjen. Eller lengre intervaller. Det er lurt å variere!:)

Avslutningen ble ab challenge. Den er tung altså! Jeg syntes den planke varianten er grusom og jeg må virkelig pine meg igjennom de siste sekundene! Det er viktig at dere virkelig tenker at dere skal presse albuene ned, klemme sammen hendene og presse tærne opp mot albuene.

video:img3554

Resten av filmene som ble filmet på gressplenen i morges kommer nok i kveld:)

 #trening #video #styrke #kondisjon #øvelser 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ny ab challenge, lets go!!

Skrevet 06.07.2014 klokken 19:07 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Ny uke står for tur og ny challenge må i gang!!

Ukens challenge er å utføre 30 push ups, enten på tærne eller så bruker du en stol, bord, sofa hvor du plasserer hendene å utfører push ups fra. Ved å få en høyde å ta dem fra vil det bli lettere. Grunnen til at jeg ikke vil du skal utføre øvelsen på knærne er fordi det er mindre likt en push ups, i tillegg til at magen ikke jobber særlig mye. Derfor finner du en høyde om det skulle trenges! Er du en konge i push ups utfører du dem med smalere stilling. Push ups forbinder kanskje mange med en overkroppsøvelse, men magen jobber veldig mye i denne øvelsen. Det blir som en planke bare enda tyngre!

I tillegg til dette skal vi utføre 50 situps som vist i første challenge: 

http://ptlinda.blogg.no/1403351560_ab_challenge.html :)

Ab Challenge:

30 push ups

50 situps

Dette skal gjennomføres fem dager i uken slik som sist uke.For meg funker ab challenge bra. Som sagt så bruker jeg ikke mye tid på magetrening, og det behøves stortsett ikke heller. Men litt ekstra bevegelse og litt magetrening er alltid bra! Jeg har øvelser som får med hele kroppen så det er jo bare en ekstra bonus! Er du ute å går eller jogger en tur og du ser en benk, så kom deg bort å utfør 30 push ups f eks! Ta de mens du venter på at maten skal bli klar eller når du ser på tv om du vil. Hiv dere med!:)

Nå gleder jeg meg utrolig mye til å løfte vekter! To dager uten trening og enda flere dager siden styrketrening så nå er jeg ivrig!! Jeg skal prøve meg på en nytt program etter å ha brukt hele dagen i dag på å lese en treningsbok. Det er alltid gøy med ny inspirasjon!! :)

#trening #ab #challenge #abchallenge #mage #styrke #motivasjon

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Gjestetrener

Skrevet 01.07.2014 klokken 21:23 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


I kveld har jeg vært gjestetrener på en gratis fellestrening for jenter på Spicheren treningssenter. Det var over 40 jenter som møtte opp til tross for at regnet pøste ned ikke mange timene før. Jeg skulle ha fokus på rumpe og lår og kjørte på med en heftig sirkeltrening med kroppsvekt, treningsstrikk og vektskiver. I tillegg til dette skulle de løpe intervaller, så de fikk virkelig kjørt beina sine. Men på tilbakemeldingene så virket de veldig fornøyde med at det ble tungt! Så da er jeg fornøyd. Jeg har ganske vondt i halsen nå etter en time en veldig høy stemmebruk. Jeg blir alltid så revet med, også når det gjelder kundene mine. Dette er noe jeg brenner mye for og jeg syntes er veldig gøy, så det blir vel umulig å la være skrikingen, hehe.

Det å kombinere styrke og kondisjon er supert for helsa, og det er noe jeg gjør veldig ofte på kunder. Sirkeltrening er kjempe bra trening, men ofte er det vanskelig å presse seg skikkelig på egen hånd. Det er derfor bra å ha en PT til å pushe deg ekstra og som også passer på at alle muskler får jobba. Hvis ikke hjelper det å ha en treningspartner eller flere! Jeg vet selv at jeg kunne trengt en PT kun for å ha en som faktisk presser meg ut av komfortsonen. For det er der vi liker å ligge.. Jeg vet at jeg egentlig har enda mer å gå på, men allikevel er det veldig vanskelig å gjøre det i praksis.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med Orange is the new black og god kveldsmat. Som jeg elsker den serien! Alle episodene er lastet ned så jeg vil aller helst ha en skikkelig maraton, men så vil jeg spare de, haha. Det er et dilemma altså.. 

#blogg #trening #motivasjon #trener #trene 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Ab challenge Nr 2

Skrevet 29.06.2014 klokken 19:15 | Kategori: Trening | Kommentarer: 3Okei da var det tid for en ny runde med ab challenge. Jeg syntes det var en super måte å få inn litt ekstra magetrening siden jeg nedprioriterer det ganske mye for tiden. Sist ukes challenge var av og til tung å gjennomføre men jeg kom meg igjennom! Jeg merket at walking plank gikk mye bedre. Derfor skal den også få en plass i denne ukens challenge.

Så i denne uken skal du gjennomføre:

50 walking plank

50 pike/crunch

Minst 5 av dagene neste uke så skal dette gjennomføres!

video:img3170

Jeg har filmet to ulike måter å gjøre det på så du kan velge. Jeg kommer nok til å velge den første varianten, jeg gjøre det sagte slik at jeg virkelig kjenner det i magen. Alt du trenger er et håndkle eller ullsokker! Walking plank videoen la jeg ut for en uke siden hvis du er usikker. Are you in???

Jeg begynner i morgen!:)

#blogg #trening #motivasjon #ab #challenge #mål


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

hits