ptlinda

Siste økt i 2014 - Deler hjemmetreningsøkt

Skrevet 31.12.2014 klokken 12:23 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Det ble visst en liten update i dag også. I dag var Spicheren stengt, derfor brukte jeg fantasien. Jeg pleier jo som regel jogge en tur når jeg ikke trener på senteret. Men det har vært svært glatt de siste dagene og jeg føler meg til og med litt utrygg med brodder, jaa pingla på isen kan man trygt si.

Så i dag tok jeg meg en økt på stuegulvet, noe som er ekstremt lenge siden. Siden mange ikke kommer seg på treningssenteret i dag eller i morgen tenkte jeg å dele økten min slik at dere kan prøve om dere vil bevege dere litt ekstra og få pulsen opp.Jeg satt alle øvelsene opp i supersett, slik at du jobber med to og to øvelser av gangen.

1. Knebøy med glutebridge (med strikk rundt knær på begge øvelser om du har)

2. Push ups med roing med strikk, evt kan du ro i slynge om du skulle ha det tilgjengelig. Men strikk er enkelt å bruke og enkelt å ha liggende. Jeg surret strikken rundt polen og kjørte enarms roing.

3. Utfall med håndkle (bruk håndkle på bakerste bein og skli bakover og opp) med walking plank

4. Jumping jacks og sit ups

5. Handstand pushups med planke variant, jeg sto med strake armer å sparket kneet skrått innover mot magen

6. Pike planke med håndkle på beina med beinhev

7. Knebøy hopp med sumowalk med strikk

8. Step ups med dips med beina på puff

Avslutning: 50 jumping jacks eller 50 burpees om du vil være litt vill og gal hehe!!

Alle øvelsene ble kjørt med 15 reps og 3 runder på hver. Så jeg gjør meg helt ferdig med punkt 1 før jeg går videre til neste.

Etbeinsøvelsene kjørte jeg 15 av på hvert bein. Handstand pushups er ikke noe alle kan. Jeg måtte jukse og ikke gå så dypt, og det ble heller 7-8 reps enn 15 akkurat her. Men vil du bytte den ut går det fint. Hva med å ta push ups med beina på en liten høyde? Er det andre øvelser som er uklare er det forresten bare å spør.

Etter sirkeløkten øvde jeg litt på polen min. Jeg var veldig mye flinkere til å ta meg tid til dette for en god stund tilbake. Men det er alltid gøy når jeg først setter i gang. Jeg hadde på meg pulsklokka og ble faktisk ganske overraske over pulsen. Den var faktisk ganske høy! Når det kommer til sirkeltreningen så var definitivt step ups øvelsen som gjorde at jeg kom høyest opp i puls!

Lykke til!!

L. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Rydde med pulsklokka

Skrevet 30.12.2014 klokken 13:04 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


I dag tenkte jeg å dele gårsdagen geniale ide kjapt med dere. Jeg tipper det er en god del som skal ha en storrengjøring nå før nyttår?? Den hadde jeg i går. Jeg tok på den nye pulsklokka mi for å sjekke antall steg og kalorier, rett og slett bare for nysgjerrighetensskyld. Jeg ryddet, vasket og styrte rundt i leiligheten i tre timer!

Jeg kunne nesten ikke tro hva klokka viste! Jeg hadde forbrent en hel del kalorier, og det var ikke få steg som ble tatt! Jeg hadde en styrkeøkt før på dagen, men det blir ikke veldig mange steg ut av det. Jeg skulle selvfølgelig huske hvor mange steg jeg begynte på, men jeg glemte det bort i løpet av timene med arbeid. Neste gang hehe!

Det som er genialt med denne pulsklokka er at du trenger ikke starte den eller ha på belte for å måle nettopp dette. Alt du trenger er å ha den på deg :)


Nå er ihvertfall leiligheten skinnende ren og vi er nå klare for en skikkelig nyttårsfeiring!!
Har du tenkt å bli mer aktiv på nyåret? En pulsklokke er et godt tips for å klare målet. Denne viser også hvor mye daglig aktivitet jeg skal ha og hvor mye jeg har igjen for å kunne nå målet. Genialt!

Nå skal jeg straks av gårde en tur på sentere for å handle inn det siste vi trenger for en god fest. Ønsker dere alle en fantastisk feiring i morgen!!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Min jul

Skrevet 26.12.2014 klokken 13:24 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Håper alle har kost seg de siste dagene. Det har ihvertfall jeg! Julaften var perfekt med masse god mat, familie og pakker. Jeg fikk ny pulsklokke av kjæresten som selvfølgelig måtte testes første juledag. Min gamle pulsklokke begynte å dra på årene, så det var på høy tid med ny. Løpingen blir fort enda gøyere når man kan se puls. På klokken er det gps, og man kan se både km, kalorier og en hel del til. Jeg ville ikke ha en for avansert, så dette var midt i blinken for meg.

I dag ble det endelig en styrkeøkt etter et par dager pause. Det var deilig å få løfta litt igjen! Det har blitt mye mat som sagt, og ikke minst en del godteri, noe som resulterer i god trykk på trening! Jeg kjørte helkroppsøkt i dag med tunge hip thrust, militærpress, stepups i smith og et par øvelser til. Etter økten på lillejulaften, hvor jeg fortalte om min heftige rumpe økt kjentes det godt enda, jeg har vært helt ekstremt støl siden! 

Nå skal jeg stelle meg litt til før jeg tar turen til familien. I dag skal alle ha pinnekjøtt, noe som jeg aldri har vært begeistret for. Derfor falt middagsvalget på laks med grønnsaker til for meg. Gleder meg!Ha en super andre juledag!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Treningsprogram Online

Skrevet 02.12.2014 klokken 20:16 | Kategori: Trening | Kommentarer: 6Har du lyst til å begynne med blanke ark på nyåret? Kanskje du vil sette deg mål om å bli sterkere og en bedre versjon av deg selv? Jeg vet ihvertfall at et nytt treningsprogram gjør mye for motivasjonen og ikke minst for prestasjonen! Det er virkelig en herlig følelse å vite at tiden jeg legger ned på treningssenteret fungerer, og det tror jeg de fleste vil si seg enig i!

Nå tilbyr jeg treningsprogram over nett! Treningsprogrammet vil gå over 12 uker og passer for alle. Jeg tilpasser programmet etter ditt nivå. Vil du gjøre de store base øvelsene anbefaler jeg å søke hjelp fra en erfaren om øvelsene er helt nye for deg. Etter disse 12 ukene er det ingenting i veien for å starte på nytt, eventuelt med små endringer. Jeg kan da gi deg tips til små forandringer om det skulle ønskes.

Jeg har trent styrke i mange år nå, og jeg har funnet en vei som passer for jenter som vil bygge rumpe, men samtidig trene resten av kroppen, uten at det skal ta for mye tid.

Programmet er satt opp slik at du kan trene fra minimum tre dager i uken, til hele seks dager i uken om det skulle ønskes. Jeg selv har kjørt tre styrkedager siden sommeren, og jeg har fått god fremgang med det.

Kontakt for mer informasjon eller for bestilling: linda@spicheren.no

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Julecookies uten sukker

Skrevet 02.12.2014 klokken 10:27 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 0


Siden det er juletider ville jeg lage noe juleinspirert i går mens Peter Jøback sang i bakgrunnen. Det ble derfor et brett med kjempe gode havrekjeks som er enkle å lage. Jeg gikk ut i fra en oppskrift fra lindastuhaug, men forandret den noe.

Oppskrift:

1 dl hvregryn

1 dl melk

2,5 dl havremel

30 g smeltet smør

1-2 ss annet mel (Jeg brukte spelt, og jeg trengte en god del ekstra mel)

Klype salt

Kardemomme

Kanel

VaniljeessensLa melka og havregrynen stå i 10 min først. Deretter bland alle ingrediensene sammen slik at det blir en deig. Det var her jeg måtte spe på med litt ekstra mel, men jeg har lagt til litt mel i oppskriften så det er ikke sikkert det behøves. Kjevl deigen ut og legg kjeksene på et brett i ovnen på 200 grader i ca 12-15 min. Deretter åpner du ovnen å lar noe av varmen gå ut, slik at kjeksene kan stå i ca 30 min ekstra med lukket dør. Da har du sprøe og gode kjeks! Jeg valgte å toppe mine med sukrinmelis blandet med melk.

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits