ptlinda

Julefrokost

Skrevet 30.11.2014 klokken 12:10 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Frokosten er spist og jeg er klar for en liten lekeøkt på Spicheren treningssenter snart. Søndag pleier jeg ofte å ha treningsfri, men nå for tiden syntes jeg det er en perfekt dag til å få inn litt ekstra bevegelse. Jeg sitter stort sett hele søndagen, så det å bruke en liten time på noe treningsrelatert er jo egentlig ikke så vanskelig. Selvfølgelig kjenner jeg etter på kroppen, er jeg veldig sliten tar jeg treningsfri med god samvittighet. I dag skal jeg egentlig bare leke meg og være litt sosial, så ser egentlig ikke på det som trening.

I går kjørte jeg intervaller på spinningssykkel og jeg fikk virkelig svetta! Himla tungt, men deilig etterpå! I helgen har jeg kost meg masse med familie og venner, julemarsipan og kinder sjokolade. I dag er det endelig første søndag i advent!! Nå er endelig julestjerna oppe og første lys er tent <3

Siden sørlandet er snøfritt og stemningen er deretter fant jeg frem noen inspirasjonsbilder for å løfte stemningen et hakk eller to. Litt lett snø på bakken hadde gjort seg. Som jeg elsker desember! Til uka er det julegave shopping! Jeg skal klare å gjøre meg ferdig relativt tidlig i år. Det er aldri noe greit å panikk shoppe julegaver rett før julaften. Men tiden går like fort hvert år hehe!

Ønsker dere en kjempe fin første søndag i advent <3

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Morgenyoga

Skrevet 23.11.2014 klokken 12:15 | Kategori: Trening | Kommentarer: 2


I morges bestemte jeg meg for å tenne lys i den mørke stua, rulle ut yoga matta, og sette på en behagelig yoga time fra tven. Etter at jeg leverte bachelor oppgaven har jeg hatt øresus. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg har ikke hørt på høy musikk eller blitt eksponert for andre høye lyder. Jeg er redd for at det er stress, men krysser fingrene for at det ikke er det. Jeg har nå hatt det i snart tre døgn, og det går utover søvnkvaliteten og avslapningen på sofaen om kveldene. Jeg må konstant ha lyder rundt meg for å ikke høre susingen/ringingen så godt. Jeg skal prøve å kjøpe noe skyll for øre i håp om at dette kan hjelpe. Hvis det enda ikke hjelper må jeg si jeg står veldig fast. Er det noen som har opplevd lignende???

Jeg prøvde meg altså på yoga for å senke skuldrene. Jeg syntes dette er en veldig god måte å slappe av på. Jeg har tatt det rolig med treningen etter jeg leverte oppgaven. Kroppen har jobbet litt på høygir etter jeg leverte, og det har vært veldig ubehagelig. Jeg føler endelig at kroppen slapper av.

Jeg har jobbehelg, så etterpå er det av gårde på jobb i noen timer. Håper helgen har fin og at du har fått lada opp til en ny uke! Neste søndag er det første søndag i advent, gjett om jeg gleder meg!

Jeg er ikke så aktiv her inne. Rett og slett fordi jeg orker ikke tanken på å sitte på en pc etter x antall timer med oppgaveskriving. Men Instagram oppdateres jevnlig: lindaborgan

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits