ptlinda

Fredagsøkt + 200 situps challenge

Skrevet 17.10.2014 klokken 13:22 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Det er fredag!! Endelig kan jeg kjenne på den følelsen! Jeg startet dagen ekstremt tidlig som egentlig begynner å bli normalt. I dag var det så og si tomt for første gang på treningssenteret, og jeg må si det var digg. Jeg følte meg egentlig ikke helt i form, men siden jeg allerede hadde stått opp og var helt nødt til å møte opp på skolen i dag slang jeg inn min planlagte styrke økt før skolen. Jeg kjørte litt lette vekter med flere repetisjoner i dag.

I dag var dette på planen:

1 bens hip thrust supersett med militærpress

Rumenske markløft

Bulgarsk utfall

Kickback

Roing TRX supersett med Brystpress TRX

100 situps

Jeg fikk altså gjort mine 200 situps som var målet for uken. Herlig! Er du med neste uke eller?? Det er helt mulig å få til, du kan dele det opp slik du vil! Jeg skal ihvertfall fortsette på samme vis! Det er en super måte å avslutte styrkeøkta! Jeg har filmet hvordan jeg tar situpsene tidligere. Jeg bruker kroppen mest mulig i øvelsen, så pulsen kommer godt opp. Om jeg fremdeles har filmen liggende så kan jeg poste den på søndag når ukesmålene settes :) På Instagram ligger den garantert en plass: lindaborgan

Formen er som sagt ikke helt der. Men allikevel må jeg lese litt nå, for i kveld står bowling og kino på planen. 

Håper du har en kjempe fin fredag!

Lik gjerne Facebook siden min: PT-Linda-Borgan

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Kanel i svingan

Skrevet 16.10.2014 klokken 18:00 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


Mmm. Noen har kost seg hehe! I går kveld ble jeg nødt til å bake litt ettersom en av "ekskundene" mine sendte snap av skolebollene som jeg pleide å lage så mye før! Det hadde jo gått helt i glemmeboka!

Med samme oppskrift som skolebollene kan man også lage kanelboller, og det var det jeg gikk for i går. Oppskriften er fra bakekona sin blogg, den er super enkel, sunn og kjempe god!! Jeg holder en knapp på skolebollene, men disse er også veldig gode. Deigen er helt lik i begge. Bortsett fra at jeg her fyller med smør, sukrin og kanel. Du kan også toppe med melis om du vil det. Jeg har aldri vært oppvokst med det, så for meg blir det unaturlig. Men på skolebollene derimot! Da må jeg ha melis og kokos!

Jeg har enda ikke skaffet meg en kjevle så jeg måtte improvisere litt hehe.


Oppskrift:

2 dl havremel

2 dl fullkornsmel

0,5 dl sukringold

1 ss bakepulver

50 g lettmargarin

250 gram mager kesam

Halv ts kardemomme

Bland alt sammen godt, gjerne med en kjøkkenmaskin om du har det. Smøret skal ikke smeltes. Så kjevler du deigen utover. Fordel med smør, sukrin og kanel, rull sammen og kutt opp i biter. De hever så kutt de ganske små. Jeg fikk nok til ca 15 stk. La dem stå i ovnen i 7-9 min på 225 grader.

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Smart tips til å redusere inntaket av kjøtt

Skrevet 09.10.2014 klokken 20:05 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


Heihei. Da var det torsdag kveld og jeg sitter godt til rette i sofaen med en varm kopp te med honning klar for Big brother!

Jeg kom nettopp hjem fra en cafetur. Det er fremdeles nærmere storm her på sørlandet, så det å komme hjem under pleddet med en kopp te er en herlig følelse.

I dag hadde jeg kikerter til overs fra gårsdagens laksesalat med kikerter. Så i dag brukte jeg dem rett og slett i en tacosalat. Jeg valgte å blande kikertene sammen med kyllingkjøttdeigen i panna forså å tilsette tacokrydderet. Dette er en perfekt måte på å moderere kjøttinntaket dere! Jeg mener ikke at det skal være slik hver gang, men hvorfor ikke prøve å innfør det en gang i uken f eks? Det er jo mange som velger en kjøttfri dag i uken, noe jeg selv har veldig lyst til. Men om ikke det passer for deg så er jo det å moderere mulig å gjennomføre for alle. Siden jeg hadde en halv boks med kikerter i så har jeg masse mat igjen til i morgen, til både meg og kjæresten. Økonomisk og bra, for kropp og miljø.

Kikerter er en god proteinkilde, faktisk hele fem ganger så mye som i poteten, i tillegg kan kikerter forebygge diabetes, de er kolesterol senkende og inneholder godt med fiber, jern og andre viktige næringsstoffer. Spiser du kikerter ofte?

Neste gang jeg skal lage dette skal jeg så absolutt ha tomater og hjemmelaget guacamole til. Det blir garantert neste uke, for dette var godt!


Jeg tror absolutt jeg må sette meg et mål om en kjøttfri dag i uken for en periode i det minste. Jeg har tenkt på det mange ganger, men så går det i glemmeboken.

Hadde det vært interessant med tips til kjøttfrie retter her på bloggen kanskje?

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

100 reps hip thrust

Skrevet 02.10.2014 klokken 10:58 | Kategori: Trening | Kommentarer: 3


Good morning!

I dag ble min morgentime avlyst og jeg fikk sove 1 time ekstra! Det er aldri helt feil klokka seks om morgenen. Jeg kom meg uansett tidlig av gårde til trening og fullførte min siste økt på programmet. Jippi!! Eller ikke! Nei jeg vet faktisk ikke. Jeg elsket programmet! Jeg fikk fremgang! Så jeg skal nok hive meg på et nytt lignende snart igjen. Jeg får bruke tiden i helgen til å fundere litt.

I dag sto hele 100 reps med hip thrust på planen og jeg syntes allerede synd på rumpa mi. Jeg kjørte 25x4 reps. Den kommer til å være helt ødelagt stakkars:P

Nå er vanilje havregrøten inntatt som vanlig og jeg er klar for å sette i gang med et par timers lesing før jeg går hjem. Jeg føler virkelig dagene går i ett, jeg leser til eksamen, jeg jobber med bachelor og jeg har kunder som må trenes. Det er virkelig ikke nok timer i døgnet! Derfor blir bloggingen kraftig nedprioritert. Men fremdeles er jeg noe aktiv på Instagram: lindaborgan.


I går koste Leon og jeg oss hos mamma og pappa med laksemiddag. Jeg blir aldri lei, og i dag blir min fjerde fiske middag denne uka! Er det flere som vil prøve seg på litt ekstra fisk neste uke??

Ha en fin torsdag dere! Det er snart helg!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

hits