ptlinda

Vinn questbars!

Skrevet 22.09.2015 klokken 12:43 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


8 Questbars Cinnamon rolls skal gis bort til fredag! For å delta:

1. Følg meg på Instagram

2. Tag en person du tror også har lyst på disse herlige barene!

Link til Instagram profilen min finner du i header! :) Lykke til!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Tunfisk wrap!

Skrevet 17.09.2015 klokken 17:41 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 0


Er det noe jeg fokuserer på denne måneden så er det å være mer økonomisk. Selvom jeg skal spare så mye som mulig så skal maten være sunn, sånn har det alltid vært og det kommer alltid til å være sånn. Ofte er det jo slik at de usunnere alternativene er sunnere, men lager man den meste maten fra bunnen av blir det billig og sunt. En ting jeg har blitt veldig glad i er å lage tunfisk wraps. Det er jo kjempe enkelt å ha med seg på jobb, i tillegg til at det er godt, og ikke minst sunt.

Tunfisk wraps:

1 boks tunfisk

Oppkuttet agurk

Gressløk

Mais

Bønnespirer

Lett majones

Løk om ønskelig

 


Super enkelt og kan fint lages dagen før. Jeg lar tunfisk miksen stå kaldt i en boks også har jeg med meg fullkornslefse som jeg varmer opp før jeg legger på fyllet, men dette er jo selvsagt ikke nødvendig. Dette lager du seriøst på 2 minutter! Billig, raskt og sunt! Dette ble min middagsløsning i dag etter en lang dag med skole og jobb.


L<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Frisk kyllingsalat med vri

Skrevet 07.09.2015 klokken 17:07 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


Da var vi allerede i gang med ny uke dere. Jeg startet dagen med grytidlig vakt etterfulgt av en liten treningsøkt. Jeg sov under 5 timer i natt, så jeg gjorde ikke mer enn nødvendig på trening for å si det sånn! Man trenger ikke alltid gjøre så mye for å få den gode ettertreningsfølelsen dere. Det fristet å sluntre unna, men så hadde jeg ikke helt lyst til å starte uka sånn. Jeg visste jo innerst inne at når jeg bare kommer i gang angrer jeg ikke!

Da jeg kom hjem lagde jeg meg en digg salat bestående av kyllingfilet, salat, mango, agurk, avokado, mais og quiona. Nam!!

Kyllingfileten ble stekt i ovnen med hvitløk og curry krydder og quinoaen kokes i 10 minutter med lokk, for deretter å stå av pannen med lokk i 10 minutter til. Husk å skyld quinoaen med en sil først.

Disse smakene var helt fantastiske sammen. Godt med noe nytt til en forandring. Quinoaen bestilte jeg på Iherb i sommer ei gang og er en fin erstatning for ris. Jeg må prøve å finne flere oppskrifter snart, gøy å prøve seg litt frem :)

 

L <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Høyrepsøkt søndagsmorgen

Skrevet 06.09.2015 klokken 14:01 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


I dag startet jeg dagen med vekkerklokka på. Kanskje ikke helt normalt når man har frihelg, men jeg ville komme meg opp litt tidlig for å få unnagjort en styrkeøkt. Hver mandag må jeg opp klokken fem om morgenen, derfor er det veldig dumt av meg å sove for mye søndag morgen, da har jeg en tendens til å bli totalt gal søndag kveld fordi jeg overhode ikke får sove. Dessuten var det storrengjøring på planen i dag. Nå har vi så og si fått gjort alt vi skal før vi kan få lagt ut leiligheten til salgs. Jeg føler man aldri blir helt ferdig, det er alltid noe som kan gjøres finere og renere. Men nå sier vi oss ca fornøyde.

Økten i dag ble en høyrepsøkt på bein, med øvelser som knebøy, stepups og hipthrust med kun fokus på å kjenne det brenne i muskulaturen. På knebøyen la jeg inn supersett med forskjellige beinstillinger, både bredt og smalt. Selv med kjempe lite vekter kjentes det utrolig godt! Love it!! Beina skal gro! Derfor har jeg lagt inn ekstra styrkeøkter i løpet av uken og litt mindre kondisjon. Må gi muskulaturen litt ekstra belastning for en periode for å se om jeg får litt fortgang.

Har du noe spesielt i fokus i høst?
L <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Frisk, proteinrik smoothie

Skrevet 04.09.2015 klokken 20:54 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


Dette vil jeg faktisk påstå er en av de bedre smoothiene jeg har laget! Både konsistensen og smaken var innertier hoho! Og jeg trenger vel kanskje ikke si at den bør testes! :P

Oppskrift:

Ananas

Mango

Banan

1 yoplait vanilje

2 ss cc

Jordbær-kiwi funlight

Frukten var fra frossen pose fra Rema 1000 enkelt og greit! Syntes akkurat den miksen er genial. Det å bruke cottage cheese i smoothie funker utrolig bra, så har du enda ikke har gjort det og kanskje er litt skeptisk er det bare å kjøre på. Med litt cottage cheese eller kesam vil du automatisk få et litt mer mettende mellommåltid.Håper alle har hatt en fortreffelig fredag! Jeg skal bruke helga på å rydde og vaske leiligheten. Den skal snart ut for salg, så her må vi bare stå på for å få alt plettfritt! :D

L<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Fortsetter jeg med PF?

Skrevet 01.09.2015 klokken 17:30 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 3


Periodisert faste på ferie funket helt ærlig ganske dårlig. Jeg trente fint på tom mage, men siden vi alltid skulle rett på stranda ble det til at vi spiste en god frokost hver dag før vi forlot hotellet. Men ingen krise det! Det er jo ikke sånn at man må følge det slavisk hele tiden. Men nå er jeg tilbake til der jeg var før ferien. For ja, jeg vil fortsette med dette. Første måltid prøver jeg alltid å ha rundt halv tolv-tolv tiden. Før dette inntar jeg BCAA, sukkerfri redbull, pepsimax, te/kaffe evt en frukt eller iskaffre zero om det er helt krise (dette er da dagene hvor jeg står opp kl 5, slik som i går)

Jeg føler det fungerer bra. Jeg lærer kroppen å kontrollere småspisingen litt mer, i tillegg til at jeg er blitt utrolig godt vant med å trene på tom mage. Hva det vil gjøre for styrken min blir spennende å se nå som jeg endelig begynner med fast, strukturert program igjen etter sommeren. Det er gøy å eksperimentere litt både for min egen del og for mine kunder sin del.

I dag er det 1 september og høsten kommer snikende på. Etter en god ferie er det helt ok. Jeg gleder meg faktisk til gode joggeturer ute i skogen i den friske høst lufta.

Jeg har hatt fri fra jobb i dag, kun litt skolejobbing og masse leilighetsvasking. Jeg sto opp tidlig og tok en rolig joggetur. Jeg er stiv som bare det etter gårsdagens øvelser som alltid gjør susen (Bulgarsk utfall, hipthrust, strakmark) hoho!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

hits