ptlinda

Avocado breakfast

Skrevet 30.09.2014 klokken 12:05 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 1


I dag har jeg hatt en sein start på dagen og jeg har tatt det veldig med ro. Jeg våknet uthvilt uten en alarm klokken ni. I dag har jeg hjemme dag hvor jeg skal lese. Derfor startet jeg med en joggetur i tillegg til litt vasking. Frokosten i dag var litt annerledes enn vanlig. Jeg elsker avokado men kjøper det sjeldent ettersom jeg ender opp med å hive omtrent hele fordi den blir dårlig. Så nå var jeg fast bestemt på å klare å spise den opp. Derfor ente jeg opp med speltlomper, et egg, kalkun pålegg og philadelphia med hvitløk og urter rullet sammen. Jeg elsker kombinasjonen og det er perfekt frokost mat, her får du både det sunne fettet fra både avokadoen og egget, proteiner fra pålegget og egget, og karbohydrater fra lompene. Viktig med litt variasjon fra havregrøten hehe!


Da må jeg nesten komme i gang med studiene. Ha en kjempe fin tirsdag!

L

#kosthold #frokost #inspo

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Torsk med sunnere "chips"

Skrevet 26.09.2014 klokken 08:50 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 6


God morgen :)

I dag startet dagen tidlig med undervisning og det går i et i hele dag med både undervisning og jobb. Jeg skal prøve å presse inn en treningsøkt innimellom der selvfølgelig og det ser ut til at det kan la seg gjøre.

Jeg hadde som mål å spise fiskemiddag fire dager denne uka og i går var min fjerde dag på rad med fisk. Jeg har prøvd å variere alle fiskemåltidene og i går ble det derfor panert torsk med tynne oppkuttede poteter som ble chips lignende. Jeg hadde en enkel salat og masse ketchup til hehe. Det var kjempe godt og jeg skal definitivt lage dette oftere slik som før.

Tenk at det er fredag i dag. Jeg skjønner faktisk ingenting! Dagene flyr og jeg rekker ikke glede meg til helg før det faktisk er fredag. Jeg har jobbehelg denne helgen, men deilig med helg er det uansett! :)

Ha en kjempe fin fredag!!

L

#kosthold #mat #middag #fisk #inspo

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Laks og linser

Skrevet 23.09.2014 klokken 18:59 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 1


Hei dere!

I dag er andre dag i uka og jeg kjørte på med enda en fiskedag. Jeg har jo som mål å spise fire fiskemiddager denne uken. Så i dag måtte jeg prøve å bruke fantasien litt for å komme med noe nytt. Så i dag ente jeg opp med laks og salat med røde linser. Dette var overraskende godt og mettende!

Jeg hadde laksen i ovnen, linsene kokte jeg forså å kjøle dem for å ha dem i salaten. Jeg brukte litt olivenolje og pepper i salaten. Hadde jeg ikke hatt dette målet om fisk hadde jeg garantert gått for en standard middag i dag så det positivt :)


I dag gjennomførte jeg et av mine mål for uken som var.. wait for iiit.. Intervaller!! Formen var ikke helt på topp i dag så jeg tok det nok litt roligere enn jeg egentlig skulle men det er viktig å lytte til kroppen også. Jeg gjennomførte denne gangen 30 sek intervaller med 20 sek aktiv pause 20 runder på ellipse maskinen i tillegg til en god oppvarming på romaskinen.

Nå har jeg og kjæresten kjøpt oss Play station 4 og vi er i ekstase mildt sagt. Gaming time med andre ord hoho!

Lik gjerne:

PT-Linda-Borgan

Ha en fin kveld!

L♥

#mat #middag #fisk #laks #inspo #motivasjon #trening

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Havregrøt favoritt

Skrevet 22.09.2014 klokken 10:17 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 3


Dette har jeg akkurat kost meg med! I dag glemte jeg å legge havregrøten i kjøleskapet over natten som jeg pleier. Men siden jeg skulle spise frokosten hjemme var det ikke krise så jeg kokte den i gryta som før i tiden hehe. Jeg lagde den også slik som jeg pleide før, og omg sier jeg bare. Hvorfor sluttet jeg med det??? Dette er den desidert beste oppskriften jeg har smakt!

Jeg kokte havregrøten med lettkokte havregryn, sjokoladeprotein, halv ts sukrin gold, litt linfrø og sesamfrø. Jeg toppet med mager vanilje kesam, blåbær, kanel og masse sukrin! Dette ble virkelig en fest i munnen. Og gjett om jeg skal teste dette på min kjære som er en sterk motstander av hele havregrøten, hehe!


Dette ble altså mitt ettertreningsmåltid. Jeg var så sulten når jeg kom hjem at jeg er egentlig enda sulten! Jeg skulle nok lagd litt mer. Det ble styrkeøkt i dag og det er virkelig mange dager siden sist! Jeg føyk opp og ned på pull ups, men uten om det så var egentlig alle øvelsene veldig tunge i dag. Men men!

Håper du har en super start på uken!

L

#frokost #mat #kosthold #havregrøt #oppskrift #inspo

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Leve uten rødt kjøtt

Skrevet 18.09.2014 klokken 18:03 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


Jeg måtte bare innom å dele middagen i dag. Jeg har vært veldig klar for kjøttkaker i flere uker og nå endelig fikk jeg surra meg til det. Det er jo mye mindre stress enn man tenker. Jeg har jo delt dette tidligere men begynner å bli en stund siden. Jeg bruker kyllingkjøttdeig blandet med løk, hvitløk og pepper. Denne middagen er noe av det beste jeg vet og når det ikke blir så ofte går jeg ihvertfall ikke lei. Mange syntes det er ubegripelig hvordan jeg kan leve uten rødt kjøtt eller svin, men som dere ser så er det virkelig ikke et problem! Kyllingkjøttdeig funker til alt, like bra som annen kjøttdeig.

Visste du at kjøttforbruket i Norge har steget fra 46 kg per person i 1989 til 68 kg per person i 2011?? Dette er et problem, blant annet for miljøet og rødt kjøtt er det som er verst sier mange. Dessuten har forskning vist at rødt kjøtt kan være med på å danne kreftceller. Selvfølgelig er dette diskutert som mye annen forskning. Men i Norge har vi retningslinjer om maks 500 g rødt kjøtt i uken. Følger du dette?

Jeg har levd uten rødt kjøtt i mange mange år nå og jeg har ikke savnet det. Det er en del som ikke tror meg, men for meg er det normalt. Jeg spiser i tillegg til kylling mye fisk og etter et tips fra en god venninne skal fiskeinntaket økes enda mer ettersom det har blitt forsket på inntak av kylling og antibiotikaresistentebakterier. Har du fått med deg dette?? Litt skummelt faktisk. Her er en kort forklaring på saken: http://www.nrk.no/norge/vil-ha-risikomerking-pa-kylling-1.11926535.

Jeg har i dag kun brukt tid på skole og trening. Jeg vil egentlig bruke enda litt mer tid på skolen ettersom jeg må lese meg opp litt. Det er kun 5 uker til eksamen!!

Jeg sitter med boka ved min side i sofaen, det letter liksom litt på samvittighet når jeg egentlig sitter å ser på tv haha. Men jeg skal få lest bittelitt. Alt hjelper :)


L

#middag #kosthold

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Bootyburn

Skrevet 16.09.2014 klokken 13:16 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

I dag har jeg hatt fri fra undervisning og har derfor jobbet litt og selvfølgelig trent. I dag var kickback i smith på planen i tillegg til flere gode rumpe øvelser. Så allerede nå kjenner jeg det godt! Har du enda ikke testet denne øvelsen bør du virkelig prøve. Det er viktig at du begynner med lite belastning slik at du faktisk kjenner det i rumpa og ikke f eks korsrygg.

Nå henger jeg egentlig litt etter. Jeg må begynne å lese litt nå slik at jeg kan rekke å rydde litt etterpå. Jeg føler for øyeblikket jeg har tusen oppgaver jeg vil få gjort både hjemme og skole messig så nå må jeg bare begynne fra en kant rett og slett. Men det er svært vanskelig å fokusere på skole når ting skal gjøres hjemme. Så jeg vurderer å få det unnagjort først. Haha, litt vinglepetter her. Hvis jeg rekker det skal jeg også prøve å bake sunne cookies litt senere :)


Hva trener du i dag??

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Studysnack

Skrevet 12.09.2014 klokken 17:21 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 7


God fredag dere. Jeg har klart å jobbe en del med oppgave skriving i dag. Men et avbrekk måtte jeg ha. Formen er ikke helt på topp i dag så styrkeøkten ble byttet ut til fordel for en rolig joggetur. Jeg skulle uansett på butikken så da tok jeg det på veien hjem. Det blir jo litt ekstra trening i å bære handleposer i oppoverbakke også. Siden formen ikke er på sitt sterkeste så kjøpte jeg inn nye grønnsaker. Jeg kan være veldig dårlig på å få i meg slikt utenom til middag dessverre. Så i dag gjorde jeg noe jeg ofte gjorde før. Jeg kuttet opp agurk og gulrot og dippet det i yoghurt. I dag prøvde jeg meg på kirsebær smaken som passet perfekt til dette. Med et glass ananas brus på siden så ble dette ganske så spennende! Når man sitter hjemme med studier så blir man fort kjesken så da er det greit å ha slike ting lagret i hus.

På butikken i dag fant jeg endelig noen av matnyhetene som skulle komme i hyllene. Gleder meg veldig til å teste! Alt som er nytt er gøy :P Spesielt nå som endelig Norge skjønner at yoghurtavdelingen må vi gjøre noe med. Da jeg bodde i Mexico var det en laaaang vegg med bare yoghurt. Du fant absolutt hva du ville! Store spann i alle mulige smaker, merker og innhold. Var det noe jeg savnet fra Mexico så var faktisk dette noe av det. En dag så bør det vel skje her også?

Ha en kjempe fin fredagskveld!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 kommentarer

hits