ptlinda

Før/etter resultater!

Skrevet 27.08.2014 klokken 21:28 | Kategori: Trening | Kommentarer: 6


Heihei!

I dag tenkte jeg dele fremgangen til to kunder jeg trente i fjor. Jeg har egentlig vært litt for dårlig til å spør etter slike bilder. Så det skal jeg bli flinkere på. Jeg syntes det er super sporty gjort når mine gode kunder sier ja til å vise frem sine resultater! Jeg syntes de skal være super stolte over hva de har fått til!

På første bilde er det ei som kom til meg for å få mer muskler og en sunnere og sterk kropp! Hun har stått på fra dag 1 og det har vært en fryd å jobbe med henne. Sier jeg hun skal øve på noe, ja da gjør hun det! Love it! Og jammen kom ikke resultatene også med et par måneder med systematisk styrketrening og et sunt og godt kosthold. Vi måtte etter kort tid faktisk jobbe med å gå opp litt i vekt! Forbrenningen skøyt i taket av all styrketreningen, i tillegg til at hun er mye aktiv ellers. Da er det viktig å passe på å få i seg nok næring, noe vi etterhvert måtte jobbe med som sagt.

Her er et annet bilde av ei jeg hadde i fjor. Ja, så ofte får jeg spurt etter disse formbildene:P

Hun kom til meg overvektig, lite erfaring med trening og hun trengte motivasjon for å komme i gang og få nok kunnskap til å ta skikkelig tak. Litt etter litt gikk vekta nedover. Til hennes frustrasjon til tider gikk det av og til litt tregt, men jeg prøver å si at det er mye bedre at det går jevnt nedover over lengre tid enn å bare rase ned. Det er snakk om en livsstilsendring som skal vare livet ut. Ikke bare gikk hun ned i vekt, hun begynte å kose seg med den sunnere maten, hun søkte aktivt etter sunne oppskrifter og treningen ble en rutine.

 


Jeg elsker virkelig jobben min. Jeg elsker å se forandringene til folk, ikke bare på kroppen, men forandringer i hvordan de ser på trening, sunn mat og ikke minst mestringsfølelsen som følger med.

Jeg har i tillegg en stor del kunder som faktisk ikke skal forandre utseende på kroppen noe særlig. Faktisk så er det en stor del som kommer til meg for å lære. De vil ha mer kunnskap om trening og kosthold. Noen trenger også rett og slett et spark bak! Det å ha en du møter hver uke gjør at du må trene litt på egenhånd. Kanke møte PTen å si du ikke har trent noe siden sist! ;D

♥ Lik gjerne Facebook siden min her: https://www.facebook.com/pages/PT-Linda-Borgan/278005285638711

L♥

#trening #motivasjon #pt #personligtrener #inspo

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Pizza på 1-2-3

Skrevet 24.08.2014 klokken 11:47 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 6


Jeg tenkte å dele en middag med dere som ble laget på fredag. Den dagen gikk i et kjør fra morgen til kveld. Etter en lang utedag var jeg kjempe sulten når jeg kom hjem, så da lagde jeg noe jeg ikke har hatt på kjempe lenge! Pitapizza! Dette spiste jeg veldig mye før jeg gikk over til speltlompe pizza. Men dette er vel så godt. Jeg stekte kyllingfilet, blandet den med pizzafyll fra Toro og toppet denmed revet ost. Og selvfølgelig dynket jeg denne i ketchup og pizzakrydder etter bildene ble tatt hehe! Dette med en Pepsi max er helt himmelsk <3 


Jeg ligger nå rett ut i sofaen, kjempe utslitt etter en bursdagsfeiring i går. Det gikk hardt for seg og jeg kjenner at jeg er glad dette ikke skjer så ofte lenger. I dag har jeg ingenting planlagt, bortsett fra å kjøre besøket vårt fra Stavanger til togstasjonen. Jeg tenker vi skal bruke flere timer på å se på filmer, spille playstation og samle mest mulig krefter rett og slett. God plan! :P 

L

#blogg #kosthold #middag #inspo

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Tacolove

Skrevet 20.08.2014 klokken 09:21 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 1


God morgen. I dag startet dagen min litt tidligere enn planlagt. Jeg ble ringt allerede før klokken seks. Jeg fikk spørsmål om jeg skulle vært på jobb, litt i ørska fikk jeg sagt at jeg ikke trodde det. Men etter telefonsamtalen klarte jeg ikke sove ettersom jeg var bittelitt stressa selvom jeg egentlig visste det ikke var jobbdag i dag. Jeg sto opp, dobbeltsjekket og kom meg på trening før skolen kl 0800!! Det som er positivt med det er jo at det er svært få folk å trener så alt er ledig. Jeg måtte ha en effektiv økt så jeg kjørte på med supersett og korte pauser.

Det ble en sen kveld og dårlig med søvn så nå sitter jeg egentlig her i zombiemode livredd for at læreren skal peke på meg etter svar.. Misliker sterkt slike lærere:P


Det ble ingen oppdateringen i går da det skjedde en trist hendelse i familien. Men jeg fikk laget meg en god middag og det ble taco! Ja nå har jeg dilla igjen haha. Og i går koste jeg meg ekstra med hjemmelaget guacamole. Alt jeg gjør er å mose en halv avocado, kydre med paprikakrydder og pepper. Perfekt kombinasjon sammen med tacoen!

Jeg har en del timer igjen på skolen enda, så nå fyller jeg på med iskaffe <3

Ha en fin onsdag!

L

#blogg #middag #kosthold #taco #trening #inspo

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Oatmeal & Tea

Skrevet 12.08.2014 klokken 08:59 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


Heihei!

Det ble ingen oppdatering etter jobb i går. Det ble virkelig en tung dag dessverre pga enorm hodepine. Treningsøkten i går kan vel nesten ikke kalles en treningsøkt en gang. Jeg sa som sagt på morgenen at kroppen ikke føltes helt tipp topp. Vel, det var ihvertfall veldig sant. Jeg svimlet for hver gang jeg skulle prøve å løfte vektene. Det var veldig frustrerende. Jeg var veldig klar for å gi alt på det nye programmet. Men slik ble det ikke. Før jeg heiv inn håndkle øvde jeg meg på Good morning som er en av øvelsene på det nye programmet mitt. Dette er en øvelse jeg egentlig aldri har hatt med i programmet. Så nå skal jeg terpe på denne øvelsen i fire uker.

Siden det gikk i ett i går så måtte jeg planlegge raske og sunne løsninger på matfronten. Det ble derfor havregrøt med sjokoladeprotein etter trening og fiskekaker med speltlomper til lunsj. Det er virkelig genialt, det er super enkelt og kjempe godt. Jeg må selvfølgelig ha ketchup på da hehe!

 

Det var veldig kjipt å ikke få trene ordentlig etter en helg med treningsfri og masse god mat. Men det går ikke alltid som planlagt dessverre. Jeg får håpe det går fort over! Så nå sitter jeg her med en energi frokost! Jeg gjør alt jeg kan for at kroppen skal bli frisk og opplagt igjen. Grønn te med honning og Omeaga 3 er selvfølgelig obligatorisk, om det har noe effekt er en annen ting:P Men jeg prøver alt ettersom jeg skal jobbe hele uka så har jeg ikke tid til å være syk!

Nå skal jeg slutte å syntes synd på meg selv å gå meg en tur eller rydde litt her!:) Ha en fin dag!

L

#blogg #frokost #kosthold #jobb #trening

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

HAR DU BLITT LURT AV LIFEHELSE???

Skrevet 05.08.2014 klokken 16:23 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 7


Hei dere flotte lesere!

Jeg har lyst til å få ut noe som jeg har på hjertet. Det er litt negativt, men dette er det stedet jeg har hvor jeg kan nå ut til folk.

I dag har jeg blitt veldig sint!!! Jeg har et eget foretak og derfor får jeg en del telefonselgere som ringer meg. Så om du har eget foretak bør du virkelig lese videre!!! Og hvis ikke du har det så setter jeg stor pris på om du tar deg tiden, for det er sikkert flere der ute som holder på med det samme!

 LifeHelse er en bedrift som også går under flere andre navn etter hva jeg har hørt. De ringer fra Trondheim. De prøver å få deg til å takke ja til en prøve pakke på en helt ny helsedrikk som er helt kostnadsfri. SIER DE. Første gang de ringte meg sa jeg nei, men de ga seg ikke. Så jeg spør mannen: Så det koster absolutt ingenting? Han svarer nei. Jeg spør: Og det er ikke noe lureri og jeg binder meg ikke til noe? Han sier fortsatt nei. Så dumme meg sier javel send meg den smoothie greia da. Jeg får da altså regning på regning fra disse folkene. Jeg var i store diskusjoner med en dame som var tydeligvis en leder der og hun nektet for det som var blitt sagt i telefonsamtalen jeg hadde hatt med dem første gang. Jeg sa hun måtte spille av opptaket av telefonsamtalen for meg for det var jo faktisk bevis!! Men neida, hun spiller av kun avslutningen på samtalen!! Om igjen og om igjen. Vi skriker til hverandre, jeg mister helt tålmodigheten min og var så sint at tårene presset på. Jeg har nesten aldri vært så sint som da. Jeg sendte klage til forbrukerrådet. Men siden jeg var eget foretak var det en lang prosess. Jeg lot det gå, jeg betalte regningene som var til sammen på ca 1500 kr.. Jeg ba dem slette meg fra lista dems slik at jeg slapp å bli ringt opp.

Tiden har gått og jeg har blitt ringt opp gjentatte ganger. Jeg har skjelt dem ut hver gang. Senest i dag ringte dem på nytt. Så i dag tenkte jeg å prøve en ny vri. Jeg spurte og gravde. Samtalen gikk omtrentlig slik:

Først tilbydde han meg gratis prøve pakke på helt ny helsedrikk på markedet(Ny MY ASS, de ringte om samme for langt godt over 1,5 år siden...)

Han sier det er helt kostnadsfritt men han vil gjerne ha en tilbakemelding innen 14 dager.

Jeg spør: Okei, så det er helt gratis?? Og ingen binding?

Det stemmer sier han.

Jeg spør: så hva skjer hvis jeg ikke gir beskjed innen 14 dager? (Dette var det jeg bommet på da jeg ble lurt av dem og måtte betale dyre summer)

Han: nei da tenker jeg du er så fornøyd at du vil fortsette. Men selvfølgelig så lager vi da en avtale videre etter dette hvis du er fornøyd og du vil.

Jeg fikk da bekreftet på ny at de bevisst lyver og lurer folk! Om du ikke selv faktisk gir dem beskjed på at du ikke ønsker mer smoothie så må du ta kontakt og avslutte alt, hvis ikke fortsetter de å sende både smoothie og giro til deg, absolutt ikke slik de forklarer det over telefonen! Du tror du får en prøve pakke, hvor mange tror du faktisk gir en beskjed om å stoppe når man faktisk ikke vet at man må det???

Jeg sa derfor selvfølgelig min mening om hva de holder på med og at han burde skamme seg og skaffe seg ny jobb. Det var slutten på samtalen.

Jeg har i dag igjen sendt en mail til forbrukerrådet.

Men jeg kan ikke skjønne hvordan dette er mulig! Jeg skjønner ikke hvordan dette kan være lov? Og hvordan de enda kan holde på med dette???? Jeg vil at alle får høre om dette! De fortjener ikke å tjene 1 kr mer!

VÆR SÅ SNILL OG DEL VIDERE. JEG NEKTER AT DE SKAL HOVE INN PENGER VED Å LURE VÅR BEFOLKNING!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 kommentarer

hits