ptlinda

HAR DU BLITT LURT AV LIFEHELSE???

Skrevet 05.08.2014 klokken 16:23 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 7


Hei dere flotte lesere!

Jeg har lyst til å få ut noe som jeg har på hjertet. Det er litt negativt, men dette er det stedet jeg har hvor jeg kan nå ut til folk.

I dag har jeg blitt veldig sint!!! Jeg har et eget foretak og derfor får jeg en del telefonselgere som ringer meg. Så om du har eget foretak bør du virkelig lese videre!!! Og hvis ikke du har det så setter jeg stor pris på om du tar deg tiden, for det er sikkert flere der ute som holder på med det samme!

 LifeHelse er en bedrift som også går under flere andre navn etter hva jeg har hørt. De ringer fra Trondheim. De prøver å få deg til å takke ja til en prøve pakke på en helt ny helsedrikk som er helt kostnadsfri. SIER DE. Første gang de ringte meg sa jeg nei, men de ga seg ikke. Så jeg spør mannen: Så det koster absolutt ingenting? Han svarer nei. Jeg spør: Og det er ikke noe lureri og jeg binder meg ikke til noe? Han sier fortsatt nei. Så dumme meg sier javel send meg den smoothie greia da. Jeg får da altså regning på regning fra disse folkene. Jeg var i store diskusjoner med en dame som var tydeligvis en leder der og hun nektet for det som var blitt sagt i telefonsamtalen jeg hadde hatt med dem første gang. Jeg sa hun måtte spille av opptaket av telefonsamtalen for meg for det var jo faktisk bevis!! Men neida, hun spiller av kun avslutningen på samtalen!! Om igjen og om igjen. Vi skriker til hverandre, jeg mister helt tålmodigheten min og var så sint at tårene presset på. Jeg har nesten aldri vært så sint som da. Jeg sendte klage til forbrukerrådet. Men siden jeg var eget foretak var det en lang prosess. Jeg lot det gå, jeg betalte regningene som var til sammen på ca 1500 kr.. Jeg ba dem slette meg fra lista dems slik at jeg slapp å bli ringt opp.

Tiden har gått og jeg har blitt ringt opp gjentatte ganger. Jeg har skjelt dem ut hver gang. Senest i dag ringte dem på nytt. Så i dag tenkte jeg å prøve en ny vri. Jeg spurte og gravde. Samtalen gikk omtrentlig slik:

Først tilbydde han meg gratis prøve pakke på helt ny helsedrikk på markedet(Ny MY ASS, de ringte om samme for langt godt over 1,5 år siden...)

Han sier det er helt kostnadsfritt men han vil gjerne ha en tilbakemelding innen 14 dager.

Jeg spør: Okei, så det er helt gratis?? Og ingen binding?

Det stemmer sier han.

Jeg spør: så hva skjer hvis jeg ikke gir beskjed innen 14 dager? (Dette var det jeg bommet på da jeg ble lurt av dem og måtte betale dyre summer)

Han: nei da tenker jeg du er så fornøyd at du vil fortsette. Men selvfølgelig så lager vi da en avtale videre etter dette hvis du er fornøyd og du vil.

Jeg fikk da bekreftet på ny at de bevisst lyver og lurer folk! Om du ikke selv faktisk gir dem beskjed på at du ikke ønsker mer smoothie så må du ta kontakt og avslutte alt, hvis ikke fortsetter de å sende både smoothie og giro til deg, absolutt ikke slik de forklarer det over telefonen! Du tror du får en prøve pakke, hvor mange tror du faktisk gir en beskjed om å stoppe når man faktisk ikke vet at man må det???

Jeg sa derfor selvfølgelig min mening om hva de holder på med og at han burde skamme seg og skaffe seg ny jobb. Det var slutten på samtalen.

Jeg har i dag igjen sendt en mail til forbrukerrådet.

Men jeg kan ikke skjønne hvordan dette er mulig! Jeg skjønner ikke hvordan dette kan være lov? Og hvordan de enda kan holde på med dette???? Jeg vil at alle får høre om dette! De fortjener ikke å tjene 1 kr mer!

VÆR SÅ SNILL OG DEL VIDERE. JEG NEKTER AT DE SKAL HOVE INN PENGER VED Å LURE VÅR BEFOLKNING!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 kommentarer

hits