ptlinda

Ovnsbakt laks og søtpotet

Skrevet 30.07.2015 klokken 11:37 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 1


I går ble det en spis det som finnes i kjøleskapet dag. Ingen spesiell rett med andre ord, men gode kombinasjoner ble det uten tvil! Laks med søtpotet sammen med stekt løk, paprika og gressløk. Søtpotet i ovnen er så fantastisk godt og det passer jo omtrent til alt! Stekt løk og paprika har jeg lært av pappa, og disse to sammen passer utrolig bra og bør absolutt testes :)


Jeg jobber fullt i sommer og kjenner nå at den ferien skal bli himmelsk. Men jeg må enda holde ut en stund til. Siden jeg jobber på et treningssenter blir det overraskende mye styrketrening på meg. Jeg er vant til å løpe mye om sommeren, men været har virkelig ikke vært mye å skryte av. Innetrening har det derfor blitt mye av og jeg liker det! I dag skal jeg ha en miks av kondisjon og styrke, økten vil ha høy intensitet og inneholde mye supersett med fokus på underkroppen som alltid hehe!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Vitaminfrokost + trening hjemme

Skrevet 18.07.2015 klokken 13:08 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


Gårsdagens frokost ble en vitaminbombe. Jeg hadde litt biola zero igjen så jeg lagde rett og slett en smoothie med bær, chiafrø og banan og biola. Jeg kuttet også opp grønnsaker som jeg dyppet i smoothien. Rett og slett for å få i meg mer grønnsaker, noe jeg har vært litt dårlig på denne uka. Men bare så det er sagt var dette en liten frokost ettersom ville rekke en lunsj før jobb.

Nå har jeg frihelg, noe som føles deilig etter en uke med mye jobbing. I dag skal jeg i bursdag, men for øyeblikket daffer jeg bare rundt i leiligheten. Det er deilig å ikke ha noe spesifikt som må gjøres. Jeg går å smårydder litt, lakker negler, surfer på nett, osv. Jeg hadde en liten morgenøkt på stuegulvet tidligere. Det blåste så mye ute, og jeg ville ikke gå noen steder. Det er ingen tvil om at man kan få gode økter i hjemmet også! Jeg holdt faktisk på i over en time med diverse øvelser for hele kroppen og jeg kjenner det godt i beina nå.

Hvis du syntes det er litt vanskelig å skulle komme i gang hjemme har jeg et par tips. Det er lurt å skrive ned økten på forhånd, hvis ikke er det veldig lett å gi seg før man egentlig burde. Har du et treningsprogram klart og musikk på anlegget er det bare opp til deg selv å presse deg igjennom. Alt kan bli tungt om man bare tar mange nok reps eller har minst mulig pauser! Bruk en timer slik at du jobber i x antall sekunder eller skriv ned et antall repetisjoner du skal gjennomføre. Og hiv inn masse øvelser for bein, da fyker pulsen opp garantert!! :)

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Sunn hjemmelaget enchiladas

Skrevet 16.07.2015 klokken 22:19 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


En ny middagsoppskrift var på tide nå! Jeg har spist det samme til middag i evigheter, så litt forandring var digg. Jeg har prøvd meg på et par enchiladas oppskrifter tidligere, også den med ferdigkrydder(ikke fan). Men denne likte jeg veldig godt. Like god kald dagen etter som rett ut av ovnen bare så det er sagt. Perfekt rett som kan tas med som lunsj dagen etter :)

Oppskrift:

Hakk løk, rødløk og paprika. Stek kyllingfilet i biter med hvitløkskrydder og pepper. Stek deretter grønnsakene i panna med olivenolje. Bland inn hakkede tomater på boks og mais, bland så inn kyllingen. Jeg brukte speltlomper med lettost på toppen. Avocado er et must for meg til en slik rett. Det passer utrolig bra sammen, så det jeg gjorde var å mikse avocado med sitronpepper og litt løk sammen med salaten.


Jeg liker når osten er brent, men jeg var så sulten haha! Enchiladas nr 2 ble perfekt <3

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Sunn jordbær fristelse

Skrevet 06.07.2015 klokken 19:06 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 1


Er det en dessert jeg har dilla på for tiden så er det denne! Blandingen av norske jordbær, mager vaniljekesam og brente mandler passer virkelig perfekt sammen. De brente mandlene har jeg laget selv ved å kutte mandlene i to, blandet dem deretter sammen med litt honning og sukrin gold før jeg satt dem i ovnen. Jeg lagde en god del som jeg har i et glass slik at jeg kan bruke det som topping til f eks dette. Friskt og søtt sammen. Mmm<3 Man må nyte de gode bærene nå som det er sesong, det er det i hvertfall ingen tvil om. 


Etter en helg med mye usunnheter prøver jeg så godt jeg kan å komme inn i gode vaner i dag igjen. Det er ikke alltid bare bare det altså. Derfor er det viktig for meg å ha slike ting som dette tilgjengelig når søtsuget melder seg. 

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Beachlife

Skrevet 02.07.2015 klokken 22:33 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


For noen dager vi har hatt på sørlandet nå. Jeg skulle virkelig ønske alle sommerdagene kunne være slik som dette. Selv om jeg har jobbet en del i disse fine dagene har jeg uansett klart å nyte det maks! Både i går og i dag koste jeg med på stranda, jeg fikk til og med mitt første bad. Noe sent, men bedre sent enn aldri. Jeg klarer virkelig å koble ut når jeg er på stranda, det er bare så herlig. Jeg skal på Palmesus, en stor strand festival her i Kristiansand i helgen. Krysser fingrene for fint vær!!

Det blir lite systematisk trening her for tiden. Gresspollen er grusom for tiden og det gjør ikke ting lettere akkurat. Jeg gjør derfor ting litt lett og gjør det jeg føler for stort sett. Når det er så fint vær som nå så er jeg ikke inne å trener, det er ihvertfall sikkert!! Man må nyte finværet mens man kan!! :)

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits