ptlinda

Ab challenge VIDEO

Skrevet 27.07.2014 klokken 12:38 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

Da var søndagsturen gjort! Jeg må si jeg satt litt lenge i sofaen før jeg kom meg ut på tur i dag. Jeg hadde virkelig ikke lyst til å jogge alene av en eller annen grunn. Kjæresten var lite villig til å stille opp så etter litt om og meg tok jeg på meg fresht treningstøy og en annen musikkliste enn jeg pleier å løpe til på øret. Jeg angrer virkelig ikke nå! Det er veldig varmt her i dag og lummert. Så det å komme ut å faktisk kjenne et par vindkast var helt fantastisk. Jeg avsluttet med abchallenge of course. Det var siste i denne uken og jeg har allerede gjort klar neste ukes challenge!

Her er video av øvelsene:

video:img3683

 

 

Utfør 50 sirkler med strake bein. Du kan evt gjøre 25 en vei og 25 andre vei. Deretter har jeg igjen med walking plank. Det har vært noen uker siden sist og jeg savnet den nesten, haha. Den er jo utrolig bra siden du får med skuldre og armer. 50 walking plank, og her kan du variere hvilken arm du velger å gå opp på. Er du med?? Denne gangen er det 7 av 7 dager i uken! Det går fort unna og det kan gjøres hvor som helst så det at man ikke har tid er ingen unnskyldning! Legg gjerne igjen en kommentar nederst på at du er med:) 

Akkurat nå pøøøsregner det, lyner og tordner. Jeg er glad jeg kom meg ut på tur i tide!:D

Nå skal jeg med god samvittighet sitte inne med et stort glass pepsi max og speltlomper med philadelphia sjokolade. OMG det er så fantastisk godt og altfor vanedannende. Men det er virkelig et must at speltlompene er nye. Noen som har vært i butikken en stund er tørre så jeg graver alltid bakerst for å finne de nye hehe!

L

#trening #challenge 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

En dag på Preikestolen

Skrevet 23.07.2014 klokken 18:25 | Kategori: Trening | Kommentarer: 3


For en dag vi har hatt! Vi har brukt dagen på å gå til preikestolen. Det var en tung tur, men fantastisk deilig når du står på toppen å ser den fine utsikten. Jeg er veldig glad for at jeg endelig fikk tatt turen opp! Det var veldig mange mennesker som skulle opp samtidig med oss, ikke så rart siden det er midt i ferien til veldig mange. Vi fikk derfor ikke gått helt ut på tuppen, men uansett så fikk jeg opplevd det jeg ville. På vei ned stoppet vi for å bade i et vann i fjellene før vi gikk videre nedover. Det var så utrolig varmt! Men klager absolutt ikke!

Vi er mildt sagt slitne etter en lang dag i frisk luft og mye gåing. Jeg er veldig glad for at jeg slipper å kjøre helt til Kr sand i dag ihvertfall! :) Nå skal vi kose oss videre her i Stavanger!:)#blogg #trening #preikestolen 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Utetrening VIDEO

Skrevet 17.07.2014 klokken 09:52 | Kategori: Trening | Kommentarer: 2


I sist innlegg delte jeg noen av øvelsene jeg har gjort hjemme. Og i går trente jeg ute på gressplenen i mye bedre lys.

Jeg startet dagen med en løpe runde på 6,5 km ca. Etter dette bærte jeg ut kettlebells i hagen hvor jeg kjørte på med ulike øvelser. Noe ble filmet så jeg slenger med to videoer av noen av øvelsene jeg gjorde. I tillegg avsluttet jeg selvfølgelig med challenge som er burpees og RKC planke. Så da mangler jeg kun to dager for å gjennomføre:)

Det var sykt deilig å gjøre det på denne måten! Bruker alle sjanser for å få litt farge på kroppen hehe! Etter den gode treningsøkten brukte jeg resten av dagen på å sole meg. I dag skal jeg trene på treningssenteret tenker jeg siden jeg skal uansett en liten tur på jobb senere. Etter noen timer der er det helt ferie i litt over en uke!! Jeg håper virkelig jeg kan finne meg en billig sydenbillett å hoppe på et fly sørover!! :)

video:img3578

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Hjemmetrening - Video

Skrevet 16.07.2014 klokken 16:37 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

I denne uka er jeg som sagt i gamlehjemmet mitt siden mamma og pappa er på ferie. Her har pappa laget et lite hjemmegym med diverse utstyr. Slynga kjøpte jeg til han til jul, det er virkelig genialt å ha hjemme og det er en super investering!! Spesielt på sommeren når det ikke frister å bruke tiden på treningsstudio. Ta den en joggetur i det fine været og avslutt med litt slynge. Det finnes utrolig mange bra øvelser for hele kroppen. I tillegg til slynge har han kettlebells, spinningssykkel og strikk. Og med dette kommer du langt!

Siden jeg ikke skulle trene før på ettermiddagen i går på treningssenteret så tok jeg meg en mini økt nede i rommet etter frokost. Jeg hater virkelig å trene om ettermiddagen av en eller annen grunn.. Og jeg elsker å trene om morgenen så jeg klarte virkelig ikke sitte stille. Så da kjørte jeg en del kettebell øvelser. Jeg kjørte american kettleswing og jerk som jeg har vist tidligere 20x4, og dette svir i skuldrene!! I tillegg til dette gjorde jeg øvelsene på videoen og også ab challenge. 

Første øvelse i videoen er etbeins strakemarkløft. Denne tar godt på setemuskulaturen og baksidelår. Du får også trent balanse, så her får du mye i et! Siden den er krevende begynte jeg med denne og fortsatte med høy puls øvelser som går mye på beina og skuldre. Jeg har nesten alltid med hoppe øvelsen som er øvelsen nr 2 i videoen. Det brenner godt i beina og pulsen stiger raskt! Husk å legg vekta på helen når dere setter dere ned.

For å få en intensiv økt bør du skrive opp antall repetisjoner som skal utføres eller ha en timer hvor du jobber i intervaller. Du kan laste ned en app med en klokke som piper slik at du slipper å se på klokka selv hele tiden. For eksempel still den inn på 20 sekunder hard jobbing og 10 sekunder hvile også på igjen. Eller lengre intervaller. Det er lurt å variere!:)

Avslutningen ble ab challenge. Den er tung altså! Jeg syntes den planke varianten er grusom og jeg må virkelig pine meg igjennom de siste sekundene! Det er viktig at dere virkelig tenker at dere skal presse albuene ned, klemme sammen hendene og presse tærne opp mot albuene.

video:img3554

Resten av filmene som ble filmet på gressplenen i morges kommer nok i kveld:)

 #trening #video #styrke #kondisjon #øvelser 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ny ab challenge, lets go!!

Skrevet 06.07.2014 klokken 19:07 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Ny uke står for tur og ny challenge må i gang!!

Ukens challenge er å utføre 30 push ups, enten på tærne eller så bruker du en stol, bord, sofa hvor du plasserer hendene å utfører push ups fra. Ved å få en høyde å ta dem fra vil det bli lettere. Grunnen til at jeg ikke vil du skal utføre øvelsen på knærne er fordi det er mindre likt en push ups, i tillegg til at magen ikke jobber særlig mye. Derfor finner du en høyde om det skulle trenges! Er du en konge i push ups utfører du dem med smalere stilling. Push ups forbinder kanskje mange med en overkroppsøvelse, men magen jobber veldig mye i denne øvelsen. Det blir som en planke bare enda tyngre!

I tillegg til dette skal vi utføre 50 situps som vist i første challenge: 

http://ptlinda.blogg.no/1403351560_ab_challenge.html :)

Ab Challenge:

30 push ups

50 situps

Dette skal gjennomføres fem dager i uken slik som sist uke.For meg funker ab challenge bra. Som sagt så bruker jeg ikke mye tid på magetrening, og det behøves stortsett ikke heller. Men litt ekstra bevegelse og litt magetrening er alltid bra! Jeg har øvelser som får med hele kroppen så det er jo bare en ekstra bonus! Er du ute å går eller jogger en tur og du ser en benk, så kom deg bort å utfør 30 push ups f eks! Ta de mens du venter på at maten skal bli klar eller når du ser på tv om du vil. Hiv dere med!:)

Nå gleder jeg meg utrolig mye til å løfte vekter! To dager uten trening og enda flere dager siden styrketrening så nå er jeg ivrig!! Jeg skal prøve meg på en nytt program etter å ha brukt hele dagen i dag på å lese en treningsbok. Det er alltid gøy med ny inspirasjon!! :)

#trening #ab #challenge #abchallenge #mage #styrke #motivasjon

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Gjestetrener

Skrevet 01.07.2014 klokken 21:23 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


I kveld har jeg vært gjestetrener på en gratis fellestrening for jenter på Spicheren treningssenter. Det var over 40 jenter som møtte opp til tross for at regnet pøste ned ikke mange timene før. Jeg skulle ha fokus på rumpe og lår og kjørte på med en heftig sirkeltrening med kroppsvekt, treningsstrikk og vektskiver. I tillegg til dette skulle de løpe intervaller, så de fikk virkelig kjørt beina sine. Men på tilbakemeldingene så virket de veldig fornøyde med at det ble tungt! Så da er jeg fornøyd. Jeg har ganske vondt i halsen nå etter en time en veldig høy stemmebruk. Jeg blir alltid så revet med, også når det gjelder kundene mine. Dette er noe jeg brenner mye for og jeg syntes er veldig gøy, så det blir vel umulig å la være skrikingen, hehe.

Det å kombinere styrke og kondisjon er supert for helsa, og det er noe jeg gjør veldig ofte på kunder. Sirkeltrening er kjempe bra trening, men ofte er det vanskelig å presse seg skikkelig på egen hånd. Det er derfor bra å ha en PT til å pushe deg ekstra og som også passer på at alle muskler får jobba. Hvis ikke hjelper det å ha en treningspartner eller flere! Jeg vet selv at jeg kunne trengt en PT kun for å ha en som faktisk presser meg ut av komfortsonen. For det er der vi liker å ligge.. Jeg vet at jeg egentlig har enda mer å gå på, men allikevel er det veldig vanskelig å gjøre det i praksis.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med Orange is the new black og god kveldsmat. Som jeg elsker den serien! Alle episodene er lastet ned så jeg vil aller helst ha en skikkelig maraton, men så vil jeg spare de, haha. Det er et dilemma altså.. 

#blogg #trening #motivasjon #trener #trene 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits