ptlinda

Ab challenge VIDEO

Skrevet 27.07.2014 klokken 12:38 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

Da var søndagsturen gjort! Jeg må si jeg satt litt lenge i sofaen før jeg kom meg ut på tur i dag. Jeg hadde virkelig ikke lyst til å jogge alene av en eller annen grunn. Kjæresten var lite villig til å stille opp så etter litt om og meg tok jeg på meg fresht treningstøy og en annen musikkliste enn jeg pleier å løpe til på øret. Jeg angrer virkelig ikke nå! Det er veldig varmt her i dag og lummert. Så det å komme ut å faktisk kjenne et par vindkast var helt fantastisk. Jeg avsluttet med abchallenge of course. Det var siste i denne uken og jeg har allerede gjort klar neste ukes challenge!

Her er video av øvelsene:

video:img3683

 

 

Utfør 50 sirkler med strake bein. Du kan evt gjøre 25 en vei og 25 andre vei. Deretter har jeg igjen med walking plank. Det har vært noen uker siden sist og jeg savnet den nesten, haha. Den er jo utrolig bra siden du får med skuldre og armer. 50 walking plank, og her kan du variere hvilken arm du velger å gå opp på. Er du med?? Denne gangen er det 7 av 7 dager i uken! Det går fort unna og det kan gjøres hvor som helst så det at man ikke har tid er ingen unnskyldning! Legg gjerne igjen en kommentar nederst på at du er med:) 

Akkurat nå pøøøsregner det, lyner og tordner. Jeg er glad jeg kom meg ut på tur i tide!:D

Nå skal jeg med god samvittighet sitte inne med et stort glass pepsi max og speltlomper med philadelphia sjokolade. OMG det er så fantastisk godt og altfor vanedannende. Men det er virkelig et must at speltlompene er nye. Noen som har vært i butikken en stund er tørre så jeg graver alltid bakerst for å finne de nye hehe!

L

#trening #challenge 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

En dag på Preikestolen

Skrevet 23.07.2014 klokken 18:25 | Kategori: Trening | Kommentarer: 3


For en dag vi har hatt! Vi har brukt dagen på å gå til preikestolen. Det var en tung tur, men fantastisk deilig når du står på toppen å ser den fine utsikten. Jeg er veldig glad for at jeg endelig fikk tatt turen opp! Det var veldig mange mennesker som skulle opp samtidig med oss, ikke så rart siden det er midt i ferien til veldig mange. Vi fikk derfor ikke gått helt ut på tuppen, men uansett så fikk jeg opplevd det jeg ville. På vei ned stoppet vi for å bade i et vann i fjellene før vi gikk videre nedover. Det var så utrolig varmt! Men klager absolutt ikke!

Vi er mildt sagt slitne etter en lang dag i frisk luft og mye gåing. Jeg er veldig glad for at jeg slipper å kjøre helt til Kr sand i dag ihvertfall! :) Nå skal vi kose oss videre her i Stavanger!:)#blogg #trening #preikestolen 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Costa del Sola

Skrevet 22.07.2014 klokken 20:31 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Da var vår lille mini ferie i gang! Vi sto opp tidlig i dag for å kjøre til Stavanger. Været var helt fantastisk så da vi kom frem falt valget fort på å besøke den fine stranden i området. Her har vi brukt hele dagen til nærmere halv syv. Det var en kjempe fin strand med helt klart vann, det eneste som var minus var alle brannmanetene! Jeg klarte selvfølgelig å brenne meg på brannmanet overalt på beina, men bortsett fra det så var dagen perfekt. Note to self: Ikke gni sand på det.. 

Det ble ingen trening på meg i dag, men det går bra. Vi skal trossalt til preikestolen i morgen så det blir en aktiv dag uten tvil! Man blir ganske utslitt av en hel dag i sola så nå skal jeg slappe helt av, spise masse og kose meg :)


 #blogg #sommer #strand

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ferie challenge!

Skrevet 20.07.2014 klokken 19:05 | Kategori: Trening | Kommentarer: 9Selvom jeg nå har ferie så betyr ikke det at jeg ligger helt på latsiden(bare 95% hehe) Jeg tar meg uansett tid til en joggetur eller lignende og hvis jeg har god tid kjører jeg på med litt ekstra egenvektstrening hjemme. Jeg er nå tilbake i min egen leilighet og har ikke tilgang til kettlebells som jeg brukte så mye i uka som var. Derfor er det bra og i det minste ha denne challengen for da blir det ihvertfall noe egenvektstrening. Jeg fullførte min siste runde i dag på ukens challenge. Og den var tung. Denne gangen blir det to gode mageøvelser og en er kjent fra tidligere challenger! Jeg vet det er ferie og kanskje tiltak, men dette kan du fint gjøre om morgenen ute på verandaen eller gresset i sola om du vil. Det tar ikke lang tid. Sett på favoritt sangen og kjør på!

Ab challenge:

5 av 7 dager denne uka:

50 situps - Se video

50 planke - Se video

 Jeg tar mest sannsynlig helt styrkefri denne uken. Det er meldt kjempe vær og jeg har ferie. Jeg jobber på et treningssenter så det er godt å bare koble helt ut en uke. Så da blir det jogging og gåturer. Får bare håpe ikke det kribler for mye etter en styrkeøkt da hehe! 

video:img3636

 

 Altså 50 spark til siden til sammen :) 

Er du med??

#trening #blogg #challenge #sommer #sol

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9 kommentarer

Beach life

Skrevet 20.07.2014 klokken 09:28 | Kategori: Outfit | Kommentarer: 3


God søndags morgen <3 Jeg koser meg med ferie og i går ble det soling og bading på stranda. Vi gikk tilbake til kvelden mot solnedgang. Det var et fantastisk fint lys så en liten photosession ble det! Håper det er flere som koser seg. Dette er ikke så bad faktisk i forhold til syden. Vi har bestemt å heller reise en tur til Stavanger denne uka så satser på været er like bra der:)

Nå skal jeg på en gåtur før det blir en tur på stranda igjen.

#sommer #strand #sørlandet #bikini

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Trening i sola + program

Skrevet 19.07.2014 klokken 12:12 | Kategori: Trening | Kommentarer: 4


Heihei!

Det er super bra vær i dag også på sørlandet. Planen min var egentlig å gå meg en tur i morges. Men siden jeg har litt utstyr tilgjengelig her jeg er nå så satt jeg heller opp et treningsprogram som jeg kjørte igjennom på plenen. Jeg satt opp masse supersett som skulle utføres 15-20 ganger med tre sett. Jeg tok bilder og filmet igjen, men tenkte å dele hele programmet med dere her:

Jeg begynte med ab challenge og litt tøying. Da var jeg god og varm og klar til å sette i gang med opplegget!

A1: Push press med kettle

A2: American kettleswing

B1 Knebøy med strikk

B2: Glutebridge med strikk

C1: Strake markløft

C2: Abduktor med strikk

D1: Kettlehopp

D2: 1 bens glutebridge med forhøyning

E1: Knebøy med skulderpress m kettlebell

E2: Fronthev med vektskive

Roing med en kettlebell i hver hånd til slutt

Jeg har video av de fleste øvelsene som jeg sikkert kommer til å dele først på Instagram: @lindaborgan. Men den kommer nok her også etterhvert hvis noen lurer på noen av øvelsene. Jeg kjørte på med masse repetisjoner ettersom det ikke er de tyngste vektene jeg har å jobbe med. Men dette ble tungt!!! Og gøy faktisk:) Syntes godt Izzy kunne vært en litt bedre motivator enn dette da men.

Så der ser dere hvor enkelt det kan gjøres. Bruk fantasien og bruk det du har! Jeg vet ihvertfall at kettlebells skal være min neste investering for med et par kuler kommer du veldig langt.

Nå er havregrøten spist og jeg skal kose meg resten av dagen og jobbe med brunfargen hoho.

#blogg #trening #motivasjon #program #styrke #sirkeltrening #sommer #hjemmetrening. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Musliavhengig sa du?

Skrevet 17.07.2014 klokken 19:38 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 7


Heihei!

Da var et par timer unnagjort på jobb og min egen treningen la jeg inn før det. Det ble en god økt med masse ulike rumpe øvelser og litt overkropp. Det ble nok ukens siste styrkeøkt siden det er meldt knall bra vær resten av uken. Da legger jeg heller treningen ute i naturen og i hagen med kettlebells.

Jeg fikk laget en ny runde med hjemmelaget musli i går kveld. Det er virkelig et must å ha tilgjengelig for meg. Etter jeg begynte å lage egen kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg kjøpte fra butikken før. Dette er tusen ganger bedre og mye sunnere! Oppskriften har jeg lagt ut for en god stund siden og den finner dere her: http://ptlinda.blogg.no/1397380242_hjemmelaget_musli_3.html

Jeg spiser musli hver eneste dag faktisk. Jeg bruker det i all yoghurten jeg spiser, og det er ikke lite:P

Nå skal jeg søke etter billige syden billetter for alt det er verdt! Det er meldt knall bra vær hele uka her, men det er virkelig så lenge siden jeg har reist, og jeg føler jeg får litt mer ut av sommeren om jeg reiser. Jeg vil oppleve ting, ta bilder, ligge rett ut på stranda og ikke minst ha varme sommer kvelder! Men vi får nå se om reisebyårene kan slutte å være så knegne...

#kosthold #trening #musli #hjemmelaget

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 kommentarer

Utetrening VIDEO

Skrevet 17.07.2014 klokken 09:52 | Kategori: Trening | Kommentarer: 2


I sist innlegg delte jeg noen av øvelsene jeg har gjort hjemme. Og i går trente jeg ute på gressplenen i mye bedre lys.

Jeg startet dagen med en løpe runde på 6,5 km ca. Etter dette bærte jeg ut kettlebells i hagen hvor jeg kjørte på med ulike øvelser. Noe ble filmet så jeg slenger med to videoer av noen av øvelsene jeg gjorde. I tillegg avsluttet jeg selvfølgelig med challenge som er burpees og RKC planke. Så da mangler jeg kun to dager for å gjennomføre:)

Det var sykt deilig å gjøre det på denne måten! Bruker alle sjanser for å få litt farge på kroppen hehe! Etter den gode treningsøkten brukte jeg resten av dagen på å sole meg. I dag skal jeg trene på treningssenteret tenker jeg siden jeg skal uansett en liten tur på jobb senere. Etter noen timer der er det helt ferie i litt over en uke!! Jeg håper virkelig jeg kan finne meg en billig sydenbillett å hoppe på et fly sørover!! :)

video:img3578

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Hjemmetrening - Video

Skrevet 16.07.2014 klokken 16:37 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

I denne uka er jeg som sagt i gamlehjemmet mitt siden mamma og pappa er på ferie. Her har pappa laget et lite hjemmegym med diverse utstyr. Slynga kjøpte jeg til han til jul, det er virkelig genialt å ha hjemme og det er en super investering!! Spesielt på sommeren når det ikke frister å bruke tiden på treningsstudio. Ta den en joggetur i det fine været og avslutt med litt slynge. Det finnes utrolig mange bra øvelser for hele kroppen. I tillegg til slynge har han kettlebells, spinningssykkel og strikk. Og med dette kommer du langt!

Siden jeg ikke skulle trene før på ettermiddagen i går på treningssenteret så tok jeg meg en mini økt nede i rommet etter frokost. Jeg hater virkelig å trene om ettermiddagen av en eller annen grunn.. Og jeg elsker å trene om morgenen så jeg klarte virkelig ikke sitte stille. Så da kjørte jeg en del kettebell øvelser. Jeg kjørte american kettleswing og jerk som jeg har vist tidligere 20x4, og dette svir i skuldrene!! I tillegg til dette gjorde jeg øvelsene på videoen og også ab challenge. 

Første øvelse i videoen er etbeins strakemarkløft. Denne tar godt på setemuskulaturen og baksidelår. Du får også trent balanse, så her får du mye i et! Siden den er krevende begynte jeg med denne og fortsatte med høy puls øvelser som går mye på beina og skuldre. Jeg har nesten alltid med hoppe øvelsen som er øvelsen nr 2 i videoen. Det brenner godt i beina og pulsen stiger raskt! Husk å legg vekta på helen når dere setter dere ned.

For å få en intensiv økt bør du skrive opp antall repetisjoner som skal utføres eller ha en timer hvor du jobber i intervaller. Du kan laste ned en app med en klokke som piper slik at du slipper å se på klokka selv hele tiden. For eksempel still den inn på 20 sekunder hard jobbing og 10 sekunder hvile også på igjen. Eller lengre intervaller. Det er lurt å variere!:)

Avslutningen ble ab challenge. Den er tung altså! Jeg syntes den planke varianten er grusom og jeg må virkelig pine meg igjennom de siste sekundene! Det er viktig at dere virkelig tenker at dere skal presse albuene ned, klemme sammen hendene og presse tærne opp mot albuene.

video:img3554

Resten av filmene som ble filmet på gressplenen i morges kommer nok i kveld:)

 #trening #video #styrke #kondisjon #øvelser 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Backstreethelg i bilder

Skrevet 13.07.2014 klokken 12:53 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Da var det på tide med en update på helgen! Det har vært en hektisk og ikke minst moro helg! Fredagen var det som sagt Backstreet boys konsert! De levde så absolutt opp til forventningene!! Det var utrolig gøy, og de showet med dans og gamle slagere i nærmere to timer!!! Det var god stemning hele veien. Stemmen min fikk virkelig kjørt seg for å si det sånn.

På lørdagen gikk dagen bort til soling og avslapning før en ny kveld med festligheter. Det ble altså minimalt med trening. Jeg svømte meg en god tur på lørdagen og det var det. Jeg hadde glemt hvor deilig det var å svømme ute i forhold til i basseng!! Det skal jeg gjøre mer! Man blir jo litt rastløs av å bare ligge i sola hele dagen. Men det ble mye dansing hele helga så jeg har ihvertfall vært i bevegelse:P

I dag tenker jeg heller ikke gjøre så mye tror jeg. Jeg kom tilbake med så mye energi sist mandag etter hvile helg så da gjør jeg nok samme nå. Alkohol og trening hører jo så dårlig sammen, kroppen trenger hvile etter slike påkjenninger. Men nå er det en liten pause for en stund tenker jeg!!

Var det noen som klarte å gjennomføre ab challenge da?? Jeg kommer med en ny challenge i kveld eller i morgen!:)


#blogg #sommer #sol #bikini #bade #backstreetboys

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Backstreetsboys fredag!

Skrevet 11.07.2014 klokken 15:21 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


God dag dere. I dag startet jeg dagen med en styrkeøkt. Jeg hoppet over den i går fremfor en løpetur. Selvom det ble løpetur i går så fikk jeg unnegjort ab challenge på jobb i full fart!;)

I dag var det helkroppsøkt igjen egentlig. Men siden jeg kjørte noen kjappe runder med pull ups på jobb i går så ble det litt med fokus på rumpa og skuldre. Sånn som jeg liker det hehe. Men øvelsene i programmet ble gjennomført.

I dag sto dette på planen:

Hip thrust

Et bens hip thrust

Skulderpress

RDL

Bulgarskutfall

Sidehev i supersett med fronthev

Kickback i kabel og i smith


I går var det altså så varmt at bare jeg løftet i en vekt som skulle ryddes så kokte jeg over. Så da jeg skulle ta ab challenge og pull ups kan dere bare tenke dere. Jeg ble faktisk svett!

Jeg er nå faktisk ferdig med ab challenge for denne uken! Håper flere ligger i rute??? ;D

Jeg fikk kost meg i sola en liten stund etter trening. Nå har jeg akkurat stelt meg og må komme meg av gårde på jentevors hvor vi skal lade heftig opp til Backstreet boys!! Dette blir suuuupert!!:D

#trening #sommer #styrketrening #motivasjon #blogg

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Ny ab challenge, lets go!!

Skrevet 06.07.2014 klokken 19:07 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Ny uke står for tur og ny challenge må i gang!!

Ukens challenge er å utføre 30 push ups, enten på tærne eller så bruker du en stol, bord, sofa hvor du plasserer hendene å utfører push ups fra. Ved å få en høyde å ta dem fra vil det bli lettere. Grunnen til at jeg ikke vil du skal utføre øvelsen på knærne er fordi det er mindre likt en push ups, i tillegg til at magen ikke jobber særlig mye. Derfor finner du en høyde om det skulle trenges! Er du en konge i push ups utfører du dem med smalere stilling. Push ups forbinder kanskje mange med en overkroppsøvelse, men magen jobber veldig mye i denne øvelsen. Det blir som en planke bare enda tyngre!

I tillegg til dette skal vi utføre 50 situps som vist i første challenge: 

http://ptlinda.blogg.no/1403351560_ab_challenge.html :)

Ab Challenge:

30 push ups

50 situps

Dette skal gjennomføres fem dager i uken slik som sist uke.For meg funker ab challenge bra. Som sagt så bruker jeg ikke mye tid på magetrening, og det behøves stortsett ikke heller. Men litt ekstra bevegelse og litt magetrening er alltid bra! Jeg har øvelser som får med hele kroppen så det er jo bare en ekstra bonus! Er du ute å går eller jogger en tur og du ser en benk, så kom deg bort å utfør 30 push ups f eks! Ta de mens du venter på at maten skal bli klar eller når du ser på tv om du vil. Hiv dere med!:)

Nå gleder jeg meg utrolig mye til å løfte vekter! To dager uten trening og enda flere dager siden styrketrening så nå er jeg ivrig!! Jeg skal prøve meg på en nytt program etter å ha brukt hele dagen i dag på å lese en treningsbok. Det er alltid gøy med ny inspirasjon!! :)

#trening #ab #challenge #abchallenge #mage #styrke #motivasjon

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Palmesus

Skrevet 06.07.2014 klokken 11:48 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


God morgen! Da var Palmesus helgen over, og akkurat nå er jeg veldig glad for det!:P Todagers er ikke min greie.. Gårsdagen var utrolig bra til tross for litt regn. Jason Derulo showa på scenen og Gabrielle var kjempe god stemning! Da Fedde le grand skulle spille til slutt begynte det å pøse ned, både meg og venninna mi glemte helt vekk jakkene våre siden vi brukte en poncho. Vi stakk raskt av gårde for å komme oss inn til noen vi kjenner i byen. Ikke før vi kom frem tenkte vi på jakkene våre.. Så får se om jeg tar turen ned å ser etter den litt senere i dag. Uansett vær og glemte jakker så var det en vellykket kveld! Temperaturen var jo knall bra til tross for litt regn! :)

Det har ikke blitt noe trening på meg i helgen. Været har jo ikke være helt tipp topp så da lot jeg være. I dag føler jeg meg overraskende bra i formen. Så jeg får se om det blir en gåtur senere eller ikke. Det kan nok være lurt å slappe helt av å heller spare energien til i morgen. Men jeg tenkte å lage ny ab challenge i løpet av dagen da! Jeg fullførte alle fem dagene, gjorde du???

#blogg #palmesus #konsert 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Gjestetrener

Skrevet 01.07.2014 klokken 21:23 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


I kveld har jeg vært gjestetrener på en gratis fellestrening for jenter på Spicheren treningssenter. Det var over 40 jenter som møtte opp til tross for at regnet pøste ned ikke mange timene før. Jeg skulle ha fokus på rumpe og lår og kjørte på med en heftig sirkeltrening med kroppsvekt, treningsstrikk og vektskiver. I tillegg til dette skulle de løpe intervaller, så de fikk virkelig kjørt beina sine. Men på tilbakemeldingene så virket de veldig fornøyde med at det ble tungt! Så da er jeg fornøyd. Jeg har ganske vondt i halsen nå etter en time en veldig høy stemmebruk. Jeg blir alltid så revet med, også når det gjelder kundene mine. Dette er noe jeg brenner mye for og jeg syntes er veldig gøy, så det blir vel umulig å la være skrikingen, hehe.

Det å kombinere styrke og kondisjon er supert for helsa, og det er noe jeg gjør veldig ofte på kunder. Sirkeltrening er kjempe bra trening, men ofte er det vanskelig å presse seg skikkelig på egen hånd. Det er derfor bra å ha en PT til å pushe deg ekstra og som også passer på at alle muskler får jobba. Hvis ikke hjelper det å ha en treningspartner eller flere! Jeg vet selv at jeg kunne trengt en PT kun for å ha en som faktisk presser meg ut av komfortsonen. For det er der vi liker å ligge.. Jeg vet at jeg egentlig har enda mer å gå på, men allikevel er det veldig vanskelig å gjøre det i praksis.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med Orange is the new black og god kveldsmat. Som jeg elsker den serien! Alle episodene er lastet ned så jeg vil aller helst ha en skikkelig maraton, men så vil jeg spare de, haha. Det er et dilemma altså.. 

#blogg #trening #motivasjon #trener #trene 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits