ptlinda

VACAY!!

Skrevet 29.05.2015 klokken 23:00 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Jippi! Da er sydenturen til meg og min kjære betalt og jeg gleder meg noe helt vilt mye til å komme meg bort i to uker til varmere strøk! Siden jeg var liten har jeg vært vant med å reise til varmere strøk hvert år faktisk. Nå har jeg ikke vært på en strand i et annet land siden 2011!! Jeg har en flyskrekk som har satt sine spor, i tillegg til at jeg har hatt fullt fokus på både skole og jobb. Det har gått i et kjør, så dette føler jeg er velfortjent premie når bacheloren endelig er i boks.Dette er fra i fjor da jeg latet som jeg var i syden, men jeg var faktisk i Stavanger :D Jeg koste meg veldig da, og ferier i Norge er ikke noe å klage på så lenge været spiller på lag.

Turen i sommer går til Mallorca. Jeg har aldri vært der og har liksom stemplet det som litt vel charter aktig. Men nå har jeg lest meg opp og sett mye bilder og det ser virkelig ut som et fantastisk sted. Det at flyturen ikke er mer enn 3 timer var midt i blinken. Lenge nok for meg da!

Nå er det bare å bli ferdig med siste eksamen, jobbe fullt i hele juli sååå reiser jeg. Er det ikke litt fint å ha noe å se frem til når sommeren begynner å ta slutt hjemme da? Ferien skal brukes til å lade opp batteriene, få litt kvalitetstid med kjæresten uten data og mobil og utforske plassen best mulig! Skape minner!!

<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Hjemme Tabata

Skrevet 28.05.2015 klokken 13:11 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


I dag regnet det, kroppen var sliten og stiv som en stokk da klokken ringte og jeg vurderte sterkt treningsfri! Men så tenkte jeg at jeg i det minste kunne trene en liten halvtime på stuegulvet, det er jo bedre enn ingenting right?

Så det jeg gjorde da var å skrive ned et par øvelser og finne frem tabata intervaltimer på mobilen. 

Øvelsene jeg gjorde:

Hoppende knebøy og Pushups

Roing med strikk og skulderpress med strikk

Utfall og 90 grader sitt til vegg

Knebøy med strikk og glutebridge med strikk

Dips og abduktor med strikk

Stepups og skøyting

Benhev og situps

20 sekunder jobb, 10 sekunder pause. Alle øvelsene utføres fire ganger. Jeg gjorde f eks to runder knebøy med hopp, deretter to runder med push ups også det samme igjen før jeg gikk videre til de neste øvelelsene. Jeg avsluttet med magechallengen jeg har denne uka, i tillegg til litt øving på å stå på hender, siden det har blitt altfor lite av det den siste tiden.Etter det kunne jeg sette meg til å lese litt med god samvittighet. Nå skal jeg snart av gårde på jobb til i kveld og i morgen er det opp super tidlig, så jeg tror kroppen hadde godt av å ikke ta seg noe som helst ut med trening i dag. Restitusjon er viktig for å i det hele tatt få fremgang, fort gjort å glemme dette når man er ivrig :P

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Pizza love

Skrevet 22.05.2015 klokken 15:15 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 0


Hei og god fredag :)

Her har dagen gått i ett siden klokken seks. Hjelpes. Har nettopp våknet fra en powernap på sofaen, så er enda litt lost her jeg ligger. Etter senvakt i går og fem små timer med søvn i natt var jeg ganske så sliten da jobbdagen var over og jeg endelig satt meg ned hjemme. Ja, for jeg har faktisk ikke fått satt meg ned i hele dag. Fredagen er alltid ganske hektisk på jobb, men det er bare gøy det, timene flyr jo.

Jeg tenkte jeg kunne dele middagen min med dere. Dette er jo en gammel slager nå hehe. Speltlompe pizza av kyllingkjøttdeig, løk og krydder. Dette kan jo spises både i helger og i ukedager og jeg går virkelig aldri lei. Jeg har alltid to lomper og en god salat ved siden av. Og selvfølgelig dynkes pizzaen med ketchup og pizzakrydder til slutt, tenkte det var bedre å vise det før det så dere faktisk kunne se hva det var jeg spiste haha.I dag hadde jeg min andre styrkeøkt for uka. Jeg henger litt etter rett og slett. Men sånn er det når styrketrening ikke har fristet. Håper virkelig neste uke vil bli annerledes. Tror kanskje det er eksamensstresset som gjør at det frister mye mer å komme ut i frisk luft og fin natur når jeg først skal bruke tid på trening.

NÅ ER DET ENEDELIG HELG!! Ufattelig digg følelse faktisk! I helgen skal jeg ikke jobbe. Jeg skal kun fokusere på lesing på dagene. Jeg henger så langt etter at det er helt latterlig. Sånn er det når jobb er første prioritet. Man kan ikke være best på alt tenker jeg, så det får nå bare gå.

Ha en kjempe fin fredagskveld:) Jeg skal nå fortsette å ligge på sofaen og se på opptak av Huskestue, har noen sett det? Kjempe morsomt program :D Snart må fredagskosen fram også, aaah<3

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Stor og superdigg kyllingsalat

Skrevet 19.05.2015 klokken 16:44 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 0


Nå sitter jeg endelig i sofaen etter en lang dag på jobb. Tirsdager har jeg alltid tidlig vakt, litt i tidligste laget merker jeg når jeg kun for ca fem timer med søvn. På denne dagen er det ekstra tungt å trene. Men jeg fikk nå presset meg igjennom en styrkeøkt utrolig nok. Det fristet virkelig så lite! Så en stor klapp på skuldra for at jeg gadd. Jeg har hatt en så god periode så lenge nå, at en liten nedtur får jeg bare leve med. Jeg er rett og slett i en periode hvor styrketrening ikke frister. Men det pleier å snu seg ganske så fort heldigvis!

Det ble en enkel, men fantastisk god middag når jeg kom hjem. Jeg kjøpte med meg en ferdig grilla kylling og lagde en super digg salat med spinat, agurk, soltørka tomater, avokado, spirer, paprika og mais. Det ble en skikkelig restaurant kyllingsalat dette!

På butikken var det også tre for to på mørk sjokolade. Når jeg så tilbudet gjaldt den nye med kokos måtte jeg bare slå til. Jeg fortjener litt ekstra kos i dag hehe. Jeg har enda ikke smakt den med kokos så det blir spennende! Alltid gøy med nyheter i butikken! I tillegg var jeg å hentet en ny linse til kameraet i dag. Jeg gleder meg helt vilt mye til å leke meg med mitt nye leketøy! :DL

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Høypuls hjemmeøkt

Skrevet 18.05.2015 klokken 11:34 | Kategori: Trening | Kommentarer: 4


Heihei dere! Ny uke, nye muligheter! Håper de fleste er fine i formen etter gårsdagens feiring. Jeg sov litt lenger enn jeg har gjort den siste tiden, men det får være lov. Det ble en ganske rolig feiring her med vin og kortspilling til sent på kveld. Koselig og egentlig perfekt. 17 mai kan fort bli litt stress ettersom byen er stappfull med folk. Det ble ikke akkurat mye til bilder i går dessverre, men men. I blant er det godt å bare legge mobiler bort.Nå har jeg akkurat vært på en digg joggetur! Dere skjønner det at jeg er helt vanvittig stiv etter en hjemmeøkt jeg hadde i går morges! Rumpa mi har nok aldri blitt så stiv av en økt her hjemme i stua før! Derfor utsatte jeg styrkeøkten som egentlig var planlagt for i dag. Solen strålte så en joggetur i dag passet meg helt perfekt. Jeg tenkte jeg kunne dele styrkeprogrammet jeg pleier å kjøre hjemme slik at dere kan prøve dere om dere vil!

25 burpees

100 knebøy med strikk

50 pushups

100 situps

50 utfall (på hvert bein)

100 benhev

50 skulderpress med strikk

50 dips

25 burpees

Deretter kjørte jeg to supersett:

Stepups og glutebridge m strikk 3 x 15

Mountain climber og skøyting 3 x 15

Har du ikke strikk til å ta skulderpress med kan du f eks ha beina på en forhøyning som en stol også har du armene i bakken slik at du tar skulderpress, bare opp ned rett og slett. Her får du virkelig opp pulsen, i tillegg til at musklene får slitt seg ut. Gjør deg helt ferdig med en øvelse før du går videre til neste. Try it!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Fotoshoot på Flekkerøya

Skrevet 14.05.2015 klokken 20:06 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Her er en liten sniktitt fra gårsdagens shoot. I hele fire timer jogget jeg og en til rundt omkring i fine naturomgivelser med fresht treningstøy fra Trimtex. Det ble et par outfit bytter i løpet av kvelden og jeg fant meg absolutt noen favoritter! Jeg må si jeg ble positivt overrasket over klærne. Jeg elsker jo farger når det kommer til treningsklær som kanskje noen har merket. Jeg havner ofte i samme spor når det kommer til merker på treningstøyet mitt, men flere og flere merker begynner å henge seg på trenden med å bruke mange fine farger og det liker vi!!

Jeg har kun sett et par bilder til nå, men jeg håper det ble gode resultater! Ut ifra det jeg har sett ser det i hvertfall sånn ut!


Etter å ha kommi hjem i elleve tiden i går kveld var jeg mildt sagt utslitt. I hele dag har jeg jobbet og jeg har ikke orket å en gang tenke tanken på trening. Etter ni timer på jobb med pollenallergi ligger jeg nå rett ut i senga med Keeping up with the kardashians og masse lomper<3 Nå må jeg si jeg gleder meg vilt mye til helg og en god fredagsfølelse!! Jeg har allerede planlagt at fredagen skal innvies med en deilig løpetur, gleder meg! Håper de fleste av dere har hatt en tipptopp fridag! :)

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Høypuls challenge!

Skrevet 10.05.2015 klokken 19:47 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Da var helgen snart over allerede uff. Jaja, ny uke er rundt hjørnet og jeg har prøvd å forberede meg så godt jeg kan!

I dag sto jeg opp tidlig for å ta meg en joggetur i det fine været som jeg våknet opp til. Nå var det et par dager siden solen hadde tittet frem her på sørlandet så det gjorde virkelig noe med humøret. Etter dette ble det lesing og litt tid til trening av kunder. Siden det var så varmt og godt ble økten lagt ute i frisk luft. Som personlig trener er det utrolig godt og befriende og kunne legge øktene ute når finværet kommer som en variasjon.
Sjekk den frokosten da! Dette er faktisk det beste jeg kan få! Vannmelonene er fantastisk gode nå! I speltlompene har jeg egg og kaviar, mmm. I tillegg prøvde jeg meg på den nye funlight saften med mango og lime, den var overraskende god :)


Som jeg lovte så skulle det komme en challenge her på bloggen i dag! Den ligger ute med videobeskrivelse på fb siden min og jeg håper flere er med! Jeg er i hvertfall kjempe gira på å komme i gang. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å kjøre hardt ut allerede i morgen hehe!! Challengen består av to øvelser, situps og burpees! Burpees er virkelig beintungt! Men i blant må man ut av komfortsona og da passer det ypperlig å gjøre det ved å kjøre en challenge! Are you in???L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits