ptlinda

Speltlomperuller

Skrevet 24.04.2015 klokken 11:18 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 1


For en herlig følelse det er med fredag! I dag startet dagen tidlig med kunder og deretter egentrening. Endelig følte jeg økten gikk bra!! Det ble ingen rekorder, men jeg følte meg bare bedre under økten enn de to siste ukene som har føltes utrolig tunge. Jeg kjørte en gøy liten bootyfinisher i dag som jeg må få delt, for det brant godt! :D

Etter en god økt fikk jeg tatt en fredagshandel. Nå er en hel hau med pepsimax hamstra inn og sjokoladen ligger selvfølgelig klar i kjøleskapet.

En god "frokost" måtte også til etter trening. Jeg vet ikke med dere, men når butikkene har helt ferske speltlomper blir jeg overlykkelig! Det hadde de i dag, så frokosten måtte bli noe med lomper. I speltlompene har jeg både kokt egg, avokado, smøreost med hvitløk og urter, i tillegg til kalkunpålegg. Utrolig godt! Jeg kunne levd på de speltlompene!


Siden jeg ble ferdig med en eksamen i går og jobbet til sent på kveld tenker jeg å ta meg fri resten av dagen i dag. Jeg tar rett og slett helg. Jeg har jo to eksamner til, men jeg får heller prøve å være litt flink til uka.

God helg!!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Stekt laks + abworkout

Skrevet 12.04.2015 klokken 14:04 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


Håper alle har hatt en strålende helg! Jeg tenkte å dele lørdagsmiddagen min med dere. Jeg spiser til vanlig ganske så mye laks. Og til de som har lest bloggen en stund vet at jeg holder middagene mine ganske så enkle. Jeg vil at ting skal gå raskt, men samtidig være godt. I går falt valget på stekt laks, hjemmelaget potetmos, salat og dressing.

Sausen besto veldig enkelt av mager kesam og sweetchili saus. Potetmosen krydrer jeg med hvitløk og pepper. Dette går raskt å lage, samtidig som at det er veldig godt og sunt! Det ser kanskje ikke kjempe fint ut, men det får nå være det samme :P


I dag har jeg hatt en liten joggetur, og kjørt litt mageøvelser på stuegulvet ved ekstra hjelp fra en av Jillian sine ab videoer. Jillian er jo kjent for å være ganske så tøff når det kommer til treningen, men i videoene viser hun både vanskelig variant og en lettere, så det passer for alle.

Det er faktisk ganske lurt å benytte seg av slike treningsvideoer fra Youtube iblant. Da får ihvertfall jeg litt ekstra motivasjon og også litt variasjon fra min egen trening. Har du prøvd?? Det er ihvertfall en god måte å få inn litt hjemmetrening. Jeg prøvde meg på roll out med hjul i går for første gang på lenge, og det var helt latterlig hvor svak jeg hadde blitt!! Så det er godt jeg skal ha kjernemuskulatur i fokus fremover. Jeg skal bli like sterk som tidligere! Sånn er det når man nedprioriterer mage litt for lenge..

♥ Lik gjerne FB siden min: PTLindaBorgan

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Skoleboller gammel oppskrift, like god!

Skrevet 08.04.2015 klokken 17:11 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 3


Flere enn meg som digger skoleboller?? Dette er faktisk den beste sunnifiserte oppskriften jeg har kommet over og som jeg brukte flittig tidligere. Nå var det veldig lenge siden sist jeg hadde lagd skoleboller så på mandag slo jeg til. Jeg hadde glemt hvor godt dette var! Og ikke minst utrolig enkelt. Jeg skal nok prøve å bli litt flinkere på å ta i bruk denne oppskriften, og gjerne doble eller tredoble den når jeg først er i gang. Supert å ha liggende i frysen når man virkelig måå ha noe namnam :)

12øres oppskrift:

2 dl fullkornsmel

2 dl havremel

1 ss bakepulver

0,5 dl sukrin gold

50 g lett margarin

250 g mager kesam

Gul krem kjøpte jeg

Melis: sukrinmelis blandet med ekstra lettmelk

Stek i ovnen på 200 grader i ca 10 min. Jeg syntes personlig de er bedre når man tar de ut når de enda er bittelitt deigete, da de ikke blir tørre om de ligger ute til dagen etter, og holder seg kjempe bra i frysen.

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

hits