ptlinda

Hjemmelaget guacamole

Skrevet 12.02.2016 klokken 11:59 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


Guacamole passer til så mye, og blir egentlig alt for lite brukt for tiden. Så nå er det på tide å få dratt avokadoen litt mer inn i kosten igjen. Alt du trenger er en avokado, lime, løk, koriander og pepper. Miks alt godt sammen og ha den f eks som tilbehør til tacoen, i salaten eller på brødskiva.


Personlig syntes jeg det er utrolig godt på grove baguetter sammen med litt ekstra grønnsaker. Husk at en hjemmelaget guacamole ikke har lang holdbarhet, men ved å la den stå tildekket i kjøleskapet med avokadosteinen vil den holde litt lenger.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Grove 12øres

Skrevet 06.02.2016 klokken 01:24 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


Jeg går virkelig aldri lei denne oppskriften på grove 12øres. Oppskriften er basert på lindastuhaug sin oppskrift, og om jeg er glad jeg kom over denne for noen år tilbake. Jeg har prøvd mye sunnere baking, men ingenting slår dette. Deigen er saftig og bare perfekt! Og det er ikke ofte jeg kan si det om de sunnere variantene.

2 dl havremel, 2 dl fullkorn fibra, 1 ss bakepulver, 50 g sukrin gold,30 g lettsmør kald, 250 g mager kesam, litt kardemomme. Ha på gulkrem og plasser i ovnen på 225 grader i 6-7 minutter

Enjoy! ;)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits