ptlinda

Mageøvelse for de som trenger en utfordring!

Skrevet 25.02.2015 klokken 17:36 | Kategori: Trening | Kommentarer: 4


I går var kondisjon og mage på planen. Tirsdager er svært tunge ettersom jeg har svært tidlig arbeidsvakt. Derfor velger jeg å kun kjøre kondisjon i det tempo jeg orker. Det er viktig å kjenne etter på dagsformen. Når kroppen har fått minimalt med søvn går det fort ut over treningsøkta, derfor prøver jeg bare å tenke at alt er bedre enn ingenting!

L sit var en av øvelsene mine denne uken. Altså en øvelse jeg legger til min vanlige trening for å få inn litt ekstra magetrening. Denne er virkelig en killer mage øvelse! Blir det for tungt med strake bein kan man begynne med bøyde. Test selv og kjenn hvor mye kjernemuskulatur som kreves! Jeg prøver rett og slett å jobbe med å klare å holde ut lenger. I dag valgte jeg å sette på stoppeklokke, sette meg i posisjon og pause klokka når jeg måtte ha pause til det var gått 1 min.

I dag sto det høyreps styrkedag på planen. Jeg hadde en hel hau med energi, og det er nok fordi jeg klarte å ta det rolig i går og jeg spiste en god og stor frokost. Det ble mildt sagt pump i rumpa og tipper jeg kommer til å kjenne det godt i løpet av kvelden! Jeg satt også av litt tid til øving på håndstående i dag. Jeg hadde kun et par kunder i dag, så da var det digg å kunne sette av litt god tid til egentrening :)

Jeg kjenner det skal bli gøy å komme over på neste del av programmet. Alltid spennende med litt forandringer!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Planke dag 4

Skrevet 12.02.2015 klokken 12:42 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Da var det allerede torsdag, og dag 4 på planke challenge står for tur. Skal si jeg har fått trent mage denne uka ihvertfall!

Jeg tar ofte i bruk slynge når jeg skal trene mage. I denne øvelsen skal du tenke at du presser rumpa opp og beina skal være nokså strake. Denne gjorde jeg 3x12 av, og funker ekstra bra om du klemmer magen godt på toppen.


I morges tok jeg en løpetur ute i heia. Jeg skal jobbe i hele ettermiddag/kveld så det er godt å komme seg ut å få litt frisk luft. Selvfølgelig er det ikke veldig fristende når man står inne å ser ut på gråværet, men når jeg først kommer meg ut er det ingenting annet jeg kunne tenkt meg. Følelsen etter en god joggetur er så deilig!! Nå begynner heldigvis isen å smelte helt bort også!

Er det flere som har vært flinke å forsøkt å spise mer fisk denne uka? Jeg satt jo mål om å ha fire fiskemiddager denne uken. Jeg har til nå hatt to fiskedager, og det blir derfor to fiskemiddager i helgen.

 

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Planke tips, dag 2 challenge

Skrevet 10.02.2015 klokken 15:54 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


Planke variant til planke challenge er selvfølgelig på sin plass om noen har lyst til å prøve seg, og variere treningen. Husk å gjerne del ditt planke bilde på Instagram med hashtag sportyborgan

I dag kjørte jeg planke som sett ovenfor. Dette er faktisk min egenkomponerte planke øvelse fra mange mange år siden. Du kan velge å holde med strake armer eller ligge med albuene på bosu ballen. Deretter sparker jeg annenhvert bein skrått innover, og deretter ut til sidene. Dette er enda en av mine favoritter som jeg i blant kommer på når jeg vil trene mage. Her må du jobbe godt med kjerne muskulaturen skal jeg si dere!

I dag begynte dagen min grytidlig, faktisk ringte alarmen klokken fem. Da var det tid for å sette i gang arbeidsdagen. Slik er det å jobbe på treningssenter. Noen vil jo faktisk opp å trene klokken seks slik at de slipper det etter en lang arbeidsdag. Da det var min tid for en økt var jeg rimelig trøtt, ettersom jeg aldri klarer å sove tidlig dagen før en slik vakt. Heldigvis hadde jeg en treningsbuddy med i dag, og vi tok økten litt på sparke. Det ble masse supersett, slik at vi når jeg kjørte en øvelse, kjørte den andre en annen øvelse, også bytter vi. Det ble derfor en effektiv økt, sånn jeg liker det. Ofte når man er to som trener sammen blir det ofte litt lange pauser fordi det alltid er noe å snakke om, men nå fikk vi liksom ikke så mye tid til det :P


Her er dagens middagstips også. Laks med linsesalat og soya saus. Veldig godt, og VELDIG enkelt!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Siste styrkeøkt, nytt program i vente

Skrevet 06.02.2015 klokken 14:47 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Nå er helgen her og det føles like fantastisk som alltid! Til tross for at treningen var tung i dag så er det ingenting som kan komme i veien for en god fredagsfølelse. Jeg måtte rett og slett bare innse at jeg ikke ville få til de tyngre løftene i dag. Men jeg kom meg igjennom programmet. I dag var faktisk siste dag i programmet for denne perioden. Jeg har nå gjort klart for de neste fire ukene med litt forandringer. Det kan til tider være vanskelig å skulle sette opp eget program, rett og slett fordi jeg vil rekke over alle øvelsene jeg liker, i tillegg til uvante øvelser! Dette går jo ikke, om ikke jeg vil bli overtrent. Så jeg har tenkt en god del, og forhåpentligvis klart å ikke ta for mye i når det kommer til utvalget. 

Etter trening smakte det herlig med yoghurt, bær, cottage cheese og hjemmelaget musli. Jeg har også handlet inn for helgen, både sjokolade, chips og frukt til juicing ligger klart.


Nå skal jeg snart av gårde for å teste ut curling med jobb. Curling er helt nytt for meg så det kan absolutt bli spennende! Senere blir det middag og festligheter. Jeg tar det forsåvidt rolig i kveld for i morgen blir det avskjedsvors med bestis som reiser fra meg snart!! Da må vi selvsagt ta en siste runde med jentekveld, vin, musikk og masse dansing! Det sier seg selv at batteriene må spares på i kveld :P

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Green n orange juice

Skrevet 05.02.2015 klokken 11:44 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 0


Juicing er virkelig eksperimentering på høyt nivå! Man kan jo lage alt mulig rart med denne maskinen. Etter jeg var på butikken i går fikk jeg ny gnist til å juice. Kjøleskapet var endelig fyllt opp med ny frukt og nye grønnsaker. Jeg ville gjøre en ny vri, derfor den rare fargen. Jeg ville nemlig lage en grønnere juice, men samtidig søt.

Ingrediensene til dagens juice ble derfor appelsin, eple, plomme, spinat og gulrot. Spinat gjorde at juicen ble noe grønnlig, men smaken var det ikke noe å si på. Den ble noe syrlig, og jeg skulle nok hatt ananas i, jeg elsker virkelig sødmen den gir. Men det funket absolutt! Det er jo det som er bra med å juicing, det blir omtrent umulig å gå lei! Nye smaker mikses hele tiden og det er litt spennende. Jeg velger å juice opp til at jeg har litt juice til morgenen etter. Jeg leste at man egentlig bør drikke juicen samme dag, men tidligere har ikke jeg hatt noe problem med å la den stå i kjøleskapet over natten. Andre som har erfaringer med dette?

Etter trening smakte dette helt fantastisk sammen med resten av frokosten. I dag ble det en veldig rolig joggetur, samt 100 situps. Jeg har nå gjort 200 av 300! Jeg skal jobbe i hele kveld og da syntes jeg det er deilig å ta en morgen cardio økt for å ha et par timer ledig før jeg drar av gårde på jobb :)


L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits