hits

ptlinda

Vinn questbars!

Skrevet 22.09.2015 klokken 12:43 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


8 Questbars Cinnamon rolls skal gis bort til fredag! For å delta:

1. Følg meg på Instagram

2. Tag en person du tror også har lyst på disse herlige barene!

Link til Instagram profilen min finner du i header! :) Lykke til!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Snaps fra ferien

Skrevet 29.08.2015 klokken 18:24 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Da er vi vel hjemme på sørlandet etter to uker med sol og varme på Mallorca. Jeg ligger rett ut på sofaen helt utslitt og kikker i gjennom bilder fra turen. Det ble en god del heldigvis! For meg er bilder viktig, det er minner som er verdt mer enn hel hau av penger. Jeg er så glad for at vi unnet oss denne turen og fikk opplevd så mye fint sammen. Om du ikke har vært i Alcudia så kan jeg i hvertfall anbefale det! Det er et rolig område med fin strand og by, både gammel og ny del, og begge bør besøkes. I tillegg er det en liten øy, så utfluktene er ikke langt unna.

Som dere ser ble det litt trening på turen. Vi hadde et treningssenter som samarbeidet med hotellet og det lå rett over gata, luksus!! Det var ikke akkurat som hjemme, men med litt improvisering og fantasi ble det gode økter! Noen av dagene valgte jeg heller å jogge tidlig på stranda, noe veldig mange andre også gjorde faktisk. Ble helt overrasket over hvor aktive folk var. Men jeg kan godt forstå dem, for å jogge nede med havet tidlig om morgenen var vanvittig digg og fint!!

OLD TOWN:

Gamlebyen i Alcudia ble besøkt en av dagene. Kjempe koselig sted som man virkelig må ta turen til om man først er på Mallorca. Fine, trange gater med småbutikker og fine restauranter med masse god mat <3


MARINELAND

Vi var også på dagstur til Palma for shopping og også en dag hvor vi dro til Marineland som er en dyrepark med masse ulike fugler, fisker, osv. Vi fikk med oss både papegøyeshow, sjøløve- og delfin show i løpet av dagen. Delfinene var absolutt et høydepunkt! Det var en kjempe gøy tur som var verdt pengene og bussturen på ca 1 time. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Feriemodus - Alcudia

Skrevet 22.08.2015 klokken 20:12 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Heihei! En liten update fra Mallorca var vel på høy tid nå. Vi har internett på hotellet, men på ingen måte noe å skryte av! Her settes tålmodigheten på prøve flere ganger daglig. Derfor går det mest i Instagram når jeg først gjør noe på nett. 

Vi lever virkelig livet her nede da med soling, bading og masse god mat stort sett hver dag. Vi har hatt oss en tur til storbyen Palma for å shoppe, noe som selvsagt falt i smak hehe! Til uka skal vi på en ny utflukt for å få et avbrekk fra all solinga, fint å gjøre litt andre ting også. Vi har treningsstudio på hotellet så det er digg. Det blir derfor oftest en morgenøkt før vi legger oss i sola. Kjæresten liker uansett å sove litt lenge han så det passer egentlig perfekt. Øktene blir ikke akkurat som hjemme, men jeg gjør nå det beste ut av det. Jeg trener selvsagt kun når jeg har lyst, men det har jeg omtrent hele tiden. Ferie eller ei, den etter-treningsfølelsen er priceless!!

Flere bilder kommer senere. Nå er det på tide å nyte kvelden.. :)


L <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

En dag i dyreparken!

Skrevet 11.06.2015 klokken 16:55 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Heihei!

For en dag! Siden kjæresten straks begynner i ny jobb og jeg har noen dager igjen før jeg starter opp med jobbingen igjen ville vi utnytte dagen med å ta en tur til dyreparken. Han hadde aldri vært der før, og det er flere år siden jeg har fått tatt turen dit selv. Det er jo så gøy og koselig så det var absolutt på tide at vi besøkte parken. Vi var kjempe heldige med været, skikkelig sommer. Vi tok en hau av bilder, så deler et par stykker. Vi var ganske heldig med å få øye på dyrene, bortsett fra løvene som tydeligvis akkurat hadde spist så de lå bare å slappet av i dårlig vinkel for oss som gjerne ville ta bilder hehe. Men men, vi fikk ganske gode bilder av de andre dyrene.

Posa med et fint smil å greier han lamaen :DVi lo godt av dette bilde! Jeg sa vi tar hendene opp, Leon kom tydeligvis ikke så langt :P Nå har vi akkurat kost oss med sushi på verandaen. Vi var så utrolig sultne av all den gåingen så dette var perfekt!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Bachelor i boks!

Skrevet 02.06.2015 klokken 21:47 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Dette har vært en lykkens dag! En dag jeg har ventet ekstremt lenge på! Jeg har nå etter litt om og men endelig en bachelor grad i idrett. For helt ærlig var det ikke helt planen min da jeg begynte å studere. Men så går tiden så fort at plutselig var jeg der, og det er jeg selvfølgelig veldig glad for nå. Jeg feiret med å kjøre en god styrkeøkt med nytt program. Alltid gøy med litt forandring! I tillegg ble det en tur på Ikea for å kjøpe ny kommode og nattbord. Ettermiddagen har derfor gått til bygging, eller moralsk støtte på kjæresten som bygger hehe!

Selv om denne dagen har vært gledelig har jeg også begynt å bli syk. Noe som passer seg ekstremt dårlig!! Jeg skal på photoshoot med Trimtex i morgen, så det er virkelig ikke tid til det:/ Jeg har akkurat fått i meg en stor bolle med tomatsuppe og masse te må drikkes før jeg går i seng. Dessverre føler jeg bare jeg blir verre her som timene går..

Disse bildene er fra Juni i fjor. Jeg har liksom ikke hatt tid til å ta så mye bilder de siste dagene, så da ble det et lite tilbakeblikk. Jeg må si jeg har ekstremt lite med sommerfølelse altså når jeg sammenligner med disse bildene. Det er en svært lite digg vind som herjer på sørlandet og man klarer derfor ikke nyte sola selvom den er til stedet. Kjedelig altså, frister ikke å løpe ute heller, jeg kommer meg jo nesten ikke av flekken når jeg får vinden i mot :P


Nei nå skal jeg legge beina høyt med dyna godt surra rundt meg og krysse fingrene for at dette ikke utvikler seg!!

Ha en fin kveld dere <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

VACAY!!

Skrevet 29.05.2015 klokken 23:00 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Jippi! Da er sydenturen til meg og min kjære betalt og jeg gleder meg noe helt vilt mye til å komme meg bort i to uker til varmere strøk! Siden jeg var liten har jeg vært vant med å reise til varmere strøk hvert år faktisk. Nå har jeg ikke vært på en strand i et annet land siden 2011!! Jeg har en flyskrekk som har satt sine spor, i tillegg til at jeg har hatt fullt fokus på både skole og jobb. Det har gått i et kjør, så dette føler jeg er velfortjent premie når bacheloren endelig er i boks.Dette er fra i fjor da jeg latet som jeg var i syden, men jeg var faktisk i Stavanger :D Jeg koste meg veldig da, og ferier i Norge er ikke noe å klage på så lenge været spiller på lag.

Turen i sommer går til Mallorca. Jeg har aldri vært der og har liksom stemplet det som litt vel charter aktig. Men nå har jeg lest meg opp og sett mye bilder og det ser virkelig ut som et fantastisk sted. Det at flyturen ikke er mer enn 3 timer var midt i blinken. Lenge nok for meg da!

Nå er det bare å bli ferdig med siste eksamen, jobbe fullt i hele juli sååå reiser jeg. Er det ikke litt fint å ha noe å se frem til når sommeren begynner å ta slutt hjemme da? Ferien skal brukes til å lade opp batteriene, få litt kvalitetstid med kjæresten uten data og mobil og utforske plassen best mulig! Skape minner!!

<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Fotoshoot på Flekkerøya

Skrevet 14.05.2015 klokken 20:06 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Her er en liten sniktitt fra gårsdagens shoot. I hele fire timer jogget jeg og en til rundt omkring i fine naturomgivelser med fresht treningstøy fra Trimtex. Det ble et par outfit bytter i løpet av kvelden og jeg fant meg absolutt noen favoritter! Jeg må si jeg ble positivt overrasket over klærne. Jeg elsker jo farger når det kommer til treningsklær som kanskje noen har merket. Jeg havner ofte i samme spor når det kommer til merker på treningstøyet mitt, men flere og flere merker begynner å henge seg på trenden med å bruke mange fine farger og det liker vi!!

Jeg har kun sett et par bilder til nå, men jeg håper det ble gode resultater! Ut ifra det jeg har sett ser det i hvertfall sånn ut!


Etter å ha kommi hjem i elleve tiden i går kveld var jeg mildt sagt utslitt. I hele dag har jeg jobbet og jeg har ikke orket å en gang tenke tanken på trening. Etter ni timer på jobb med pollenallergi ligger jeg nå rett ut i senga med Keeping up with the kardashians og masse lomper<3 Nå må jeg si jeg gleder meg vilt mye til helg og en god fredagsfølelse!! Jeg har allerede planlagt at fredagen skal innvies med en deilig løpetur, gleder meg! Håper de fleste av dere har hatt en tipptopp fridag! :)

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

HAR DU BLITT LURT AV LIFEHELSE???

Skrevet 05.08.2014 klokken 16:23 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 8


Hei dere flotte lesere!

Jeg har lyst til å få ut noe som jeg har på hjertet. Det er litt negativt, men dette er det stedet jeg har hvor jeg kan nå ut til folk.

I dag har jeg blitt veldig sint!!! Jeg har et eget foretak og derfor får jeg en del telefonselgere som ringer meg. Så om du har eget foretak bør du virkelig lese videre!!! Og hvis ikke du har det så setter jeg stor pris på om du tar deg tiden, for det er sikkert flere der ute som holder på med det samme!

 LifeHelse er en bedrift som også går under flere andre navn etter hva jeg har hørt. De ringer fra Trondheim. De prøver å få deg til å takke ja til en prøve pakke på en helt ny helsedrikk som er helt kostnadsfri. SIER DE. Første gang de ringte meg sa jeg nei, men de ga seg ikke. Så jeg spør mannen: Så det koster absolutt ingenting? Han svarer nei. Jeg spør: Og det er ikke noe lureri og jeg binder meg ikke til noe? Han sier fortsatt nei. Så dumme meg sier javel send meg den smoothie greia da. Jeg får da altså regning på regning fra disse folkene. Jeg var i store diskusjoner med en dame som var tydeligvis en leder der og hun nektet for det som var blitt sagt i telefonsamtalen jeg hadde hatt med dem første gang. Jeg sa hun måtte spille av opptaket av telefonsamtalen for meg for det var jo faktisk bevis!! Men neida, hun spiller av kun avslutningen på samtalen!! Om igjen og om igjen. Vi skriker til hverandre, jeg mister helt tålmodigheten min og var så sint at tårene presset på. Jeg har nesten aldri vært så sint som da. Jeg sendte klage til forbrukerrådet. Men siden jeg var eget foretak var det en lang prosess. Jeg lot det gå, jeg betalte regningene som var til sammen på ca 1500 kr.. Jeg ba dem slette meg fra lista dems slik at jeg slapp å bli ringt opp.

Tiden har gått og jeg har blitt ringt opp gjentatte ganger. Jeg har skjelt dem ut hver gang. Senest i dag ringte dem på nytt. Så i dag tenkte jeg å prøve en ny vri. Jeg spurte og gravde. Samtalen gikk omtrentlig slik:

Først tilbydde han meg gratis prøve pakke på helt ny helsedrikk på markedet(Ny MY ASS, de ringte om samme for langt godt over 1,5 år siden...)

Han sier det er helt kostnadsfritt men han vil gjerne ha en tilbakemelding innen 14 dager.

Jeg spør: Okei, så det er helt gratis?? Og ingen binding?

Det stemmer sier han.

Jeg spør: så hva skjer hvis jeg ikke gir beskjed innen 14 dager? (Dette var det jeg bommet på da jeg ble lurt av dem og måtte betale dyre summer)

Han: nei da tenker jeg du er så fornøyd at du vil fortsette. Men selvfølgelig så lager vi da en avtale videre etter dette hvis du er fornøyd og du vil.

Jeg fikk da bekreftet på ny at de bevisst lyver og lurer folk! Om du ikke selv faktisk gir dem beskjed på at du ikke ønsker mer smoothie så må du ta kontakt og avslutte alt, hvis ikke fortsetter de å sende både smoothie og giro til deg, absolutt ikke slik de forklarer det over telefonen! Du tror du får en prøve pakke, hvor mange tror du faktisk gir en beskjed om å stoppe når man faktisk ikke vet at man må det???

Jeg sa derfor selvfølgelig min mening om hva de holder på med og at han burde skamme seg og skaffe seg ny jobb. Det var slutten på samtalen.

Jeg har i dag igjen sendt en mail til forbrukerrådet.

Men jeg kan ikke skjønne hvordan dette er mulig! Jeg skjønner ikke hvordan dette kan være lov? Og hvordan de enda kan holde på med dette???? Jeg vil at alle får høre om dette! De fortjener ikke å tjene 1 kr mer!

VÆR SÅ SNILL OG DEL VIDERE. JEG NEKTER AT DE SKAL HOVE INN PENGER VED Å LURE VÅR BEFOLKNING!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer