ptlinda

Vinn questbars!

Skrevet 22.09.2015 klokken 12:43 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


8 Questbars Cinnamon rolls skal gis bort til fredag! For å delta:

1. Følg meg på Instagram

2. Tag en person du tror også har lyst på disse herlige barene!

Link til Instagram profilen min finner du i header! :) Lykke til!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

små grep til å bli mer Fokusert og avslappet

Skrevet 20.09.2015 klokken 15:16 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Visste du at jo mer du opplever en situasjon stressende jo mer er du eksponert for å bli syk? F eks influensa, forkjølelse, osv. Jeg blir f eks alltid syk etter en eksamensperiode, det slår ikke feil!! Jeg stresser så helt ekstremt over en periode og jeg sier det hele tiden til meg selv og de rundt meg; Jeg er så STRESSA!!

Det hjelper jo faktisk ingenting. Dette er snakk om den subjektive følelsen, altså hvordan du selv føler det. Så de som takler stressede situasjoner litt mer avslappet har mindre sjanse for å bli syk.

I dette semesteret prøver jeg å roe ned noen hakk. Selvfølgelig er eksamensperioden stressende, så vi får nå se hvordan det går. Men så langt det lar seg gjøre skal jeg ta en dag av gangen og gjøre det som må til så avslappet jeg kan. Det å ta en dag av gangen er en utfordring for meg, nettopp fordi jeg stresser for mye. Jeg tenker litt for mye slik at på onsdag skal jeg rekke å gjøre sånn og sånn, jobbe, rydde, og til helgen skal jeg jobbe, osv. Jeg har tenkt litt for negativt på ting og stresser meg unødvendig mye opp.

Nå i høst har jeg merket en forbedring på dette. Som skrevet i et tidligere innlegg leste jeg i sommer boken "Bli best", og der står det en del om dette. Nå studerer jeg psykologi fag og da lærer vi mer om stress, angst, osv og jeg får på en måte en bekreftelse på mye jeg leste i sommer.

Men hvordan skal man plutselig bare ikke oppleve situasjoner fullt så stressende da??

Jeg er fremdeles bestemt på å ikke bruke dette negativt ladede ordet, det har til nå gjort meg bedre, mer fokusert og laid back. Altså ikke tro jeg er helt manana manana nå. Jeg løper oftest rundt fra jobb, skole og trening om hverandre, som regel med hastverk hehe! Så det er altså ikke dette stresset det er snakk om. Mer det indre, hva man gjør ut av selve situasjonen som kan oppfattes ganske stressende om man tenker for mye på det. Kanskje du har en oppgave som skal skrives ferdig, samtidig som at du har masse ansvar på jobb og mer enn nok å tenke på hjemme. Fokuser på det positivet. Tingene må uansett bli gjort. Tiden går så fort uansett dere, og plutselig er eksamensperioden min over tenker nå jeg.. :) 

For å faktisk oppleve mindre stress er det lurt å planlegge. Bruk en kalender hvor alt av avtaler føres ned med en gang slik at ikke noe blir glemt, pakk alltid klar det du trenger til neste dag, sett av faste handledager, lag dobbel, gjerne tripple middagsporsjoner slik at du har for flere dager, gjør yoga, sett av tid til deg selv, om det er trening, sofatid, spa eller annet.

L <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Snaps fra ferien

Skrevet 29.08.2015 klokken 18:24 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Da er vi vel hjemme på sørlandet etter to uker med sol og varme på Mallorca. Jeg ligger rett ut på sofaen helt utslitt og kikker i gjennom bilder fra turen. Det ble en god del heldigvis! For meg er bilder viktig, det er minner som er verdt mer enn hel hau av penger. Jeg er så glad for at vi unnet oss denne turen og fikk opplevd så mye fint sammen. Om du ikke har vært i Alcudia så kan jeg i hvertfall anbefale det! Det er et rolig område med fin strand og by, både gammel og ny del, og begge bør besøkes. I tillegg er det en liten øy, så utfluktene er ikke langt unna.

Som dere ser ble det litt trening på turen. Vi hadde et treningssenter som samarbeidet med hotellet og det lå rett over gata, luksus!! Det var ikke akkurat som hjemme, men med litt improvisering og fantasi ble det gode økter! Noen av dagene valgte jeg heller å jogge tidlig på stranda, noe veldig mange andre også gjorde faktisk. Ble helt overrasket over hvor aktive folk var. Men jeg kan godt forstå dem, for å jogge nede med havet tidlig om morgenen var vanvittig digg og fint!!

OLD TOWN:

Gamlebyen i Alcudia ble besøkt en av dagene. Kjempe koselig sted som man virkelig må ta turen til om man først er på Mallorca. Fine, trange gater med småbutikker og fine restauranter med masse god mat <3


MARINELAND

Vi var også på dagstur til Palma for shopping og også en dag hvor vi dro til Marineland som er en dyrepark med masse ulike fugler, fisker, osv. Vi fikk med oss både papegøyeshow, sjøløve- og delfin show i løpet av dagen. Delfinene var absolutt et høydepunkt! Det var en kjempe gøy tur som var verdt pengene og bussturen på ca 1 time. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Feriemodus - Alcudia

Skrevet 22.08.2015 klokken 20:12 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Heihei! En liten update fra Mallorca var vel på høy tid nå. Vi har internett på hotellet, men på ingen måte noe å skryte av! Her settes tålmodigheten på prøve flere ganger daglig. Derfor går det mest i Instagram når jeg først gjør noe på nett. 

Vi lever virkelig livet her nede da med soling, bading og masse god mat stort sett hver dag. Vi har hatt oss en tur til storbyen Palma for å shoppe, noe som selvsagt falt i smak hehe! Til uka skal vi på en ny utflukt for å få et avbrekk fra all solinga, fint å gjøre litt andre ting også. Vi har treningsstudio på hotellet så det er digg. Det blir derfor oftest en morgenøkt før vi legger oss i sola. Kjæresten liker uansett å sove litt lenge han så det passer egentlig perfekt. Øktene blir ikke akkurat som hjemme, men jeg gjør nå det beste ut av det. Jeg trener selvsagt kun når jeg har lyst, men det har jeg omtrent hele tiden. Ferie eller ei, den etter-treningsfølelsen er priceless!!

Flere bilder kommer senere. Nå er det på tide å nyte kvelden.. :)


L <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Beachlife

Skrevet 02.07.2015 klokken 22:33 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


For noen dager vi har hatt på sørlandet nå. Jeg skulle virkelig ønske alle sommerdagene kunne være slik som dette. Selv om jeg har jobbet en del i disse fine dagene har jeg uansett klart å nyte det maks! Både i går og i dag koste jeg med på stranda, jeg fikk til og med mitt første bad. Noe sent, men bedre sent enn aldri. Jeg klarer virkelig å koble ut når jeg er på stranda, det er bare så herlig. Jeg skal på Palmesus, en stor strand festival her i Kristiansand i helgen. Krysser fingrene for fint vær!!

Det blir lite systematisk trening her for tiden. Gresspollen er grusom for tiden og det gjør ikke ting lettere akkurat. Jeg gjør derfor ting litt lett og gjør det jeg føler for stort sett. Når det er så fint vær som nå så er jeg ikke inne å trener, det er ihvertfall sikkert!! Man må nyte finværet mens man kan!! :)

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

En dag i dyreparken!

Skrevet 11.06.2015 klokken 16:55 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Heihei!

For en dag! Siden kjæresten straks begynner i ny jobb og jeg har noen dager igjen før jeg starter opp med jobbingen igjen ville vi utnytte dagen med å ta en tur til dyreparken. Han hadde aldri vært der før, og det er flere år siden jeg har fått tatt turen dit selv. Det er jo så gøy og koselig så det var absolutt på tide at vi besøkte parken. Vi var kjempe heldige med været, skikkelig sommer. Vi tok en hau av bilder, så deler et par stykker. Vi var ganske heldig med å få øye på dyrene, bortsett fra løvene som tydeligvis akkurat hadde spist så de lå bare å slappet av i dårlig vinkel for oss som gjerne ville ta bilder hehe. Men men, vi fikk ganske gode bilder av de andre dyrene.

Posa med et fint smil å greier han lamaen :DVi lo godt av dette bilde! Jeg sa vi tar hendene opp, Leon kom tydeligvis ikke så langt :P Nå har vi akkurat kost oss med sushi på verandaen. Vi var så utrolig sultne av all den gåingen så dette var perfekt!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Bachelor i boks!

Skrevet 02.06.2015 klokken 21:47 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Dette har vært en lykkens dag! En dag jeg har ventet ekstremt lenge på! Jeg har nå etter litt om og men endelig en bachelor grad i idrett. For helt ærlig var det ikke helt planen min da jeg begynte å studere. Men så går tiden så fort at plutselig var jeg der, og det er jeg selvfølgelig veldig glad for nå. Jeg feiret med å kjøre en god styrkeøkt med nytt program. Alltid gøy med litt forandring! I tillegg ble det en tur på Ikea for å kjøpe ny kommode og nattbord. Ettermiddagen har derfor gått til bygging, eller moralsk støtte på kjæresten som bygger hehe!

Selv om denne dagen har vært gledelig har jeg også begynt å bli syk. Noe som passer seg ekstremt dårlig!! Jeg skal på photoshoot med Trimtex i morgen, så det er virkelig ikke tid til det:/ Jeg har akkurat fått i meg en stor bolle med tomatsuppe og masse te må drikkes før jeg går i seng. Dessverre føler jeg bare jeg blir verre her som timene går..

Disse bildene er fra Juni i fjor. Jeg har liksom ikke hatt tid til å ta så mye bilder de siste dagene, så da ble det et lite tilbakeblikk. Jeg må si jeg har ekstremt lite med sommerfølelse altså når jeg sammenligner med disse bildene. Det er en svært lite digg vind som herjer på sørlandet og man klarer derfor ikke nyte sola selvom den er til stedet. Kjedelig altså, frister ikke å løpe ute heller, jeg kommer meg jo nesten ikke av flekken når jeg får vinden i mot :P


Nei nå skal jeg legge beina høyt med dyna godt surra rundt meg og krysse fingrene for at dette ikke utvikler seg!!

Ha en fin kveld dere <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

VACAY!!

Skrevet 29.05.2015 klokken 23:00 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Jippi! Da er sydenturen til meg og min kjære betalt og jeg gleder meg noe helt vilt mye til å komme meg bort i to uker til varmere strøk! Siden jeg var liten har jeg vært vant med å reise til varmere strøk hvert år faktisk. Nå har jeg ikke vært på en strand i et annet land siden 2011!! Jeg har en flyskrekk som har satt sine spor, i tillegg til at jeg har hatt fullt fokus på både skole og jobb. Det har gått i et kjør, så dette føler jeg er velfortjent premie når bacheloren endelig er i boks.Dette er fra i fjor da jeg latet som jeg var i syden, men jeg var faktisk i Stavanger :D Jeg koste meg veldig da, og ferier i Norge er ikke noe å klage på så lenge været spiller på lag.

Turen i sommer går til Mallorca. Jeg har aldri vært der og har liksom stemplet det som litt vel charter aktig. Men nå har jeg lest meg opp og sett mye bilder og det ser virkelig ut som et fantastisk sted. Det at flyturen ikke er mer enn 3 timer var midt i blinken. Lenge nok for meg da!

Nå er det bare å bli ferdig med siste eksamen, jobbe fullt i hele juli sååå reiser jeg. Er det ikke litt fint å ha noe å se frem til når sommeren begynner å ta slutt hjemme da? Ferien skal brukes til å lade opp batteriene, få litt kvalitetstid med kjæresten uten data og mobil og utforske plassen best mulig! Skape minner!!

<3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Fotoshoot på Flekkerøya

Skrevet 14.05.2015 klokken 20:06 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Her er en liten sniktitt fra gårsdagens shoot. I hele fire timer jogget jeg og en til rundt omkring i fine naturomgivelser med fresht treningstøy fra Trimtex. Det ble et par outfit bytter i løpet av kvelden og jeg fant meg absolutt noen favoritter! Jeg må si jeg ble positivt overrasket over klærne. Jeg elsker jo farger når det kommer til treningsklær som kanskje noen har merket. Jeg havner ofte i samme spor når det kommer til merker på treningstøyet mitt, men flere og flere merker begynner å henge seg på trenden med å bruke mange fine farger og det liker vi!!

Jeg har kun sett et par bilder til nå, men jeg håper det ble gode resultater! Ut ifra det jeg har sett ser det i hvertfall sånn ut!


Etter å ha kommi hjem i elleve tiden i går kveld var jeg mildt sagt utslitt. I hele dag har jeg jobbet og jeg har ikke orket å en gang tenke tanken på trening. Etter ni timer på jobb med pollenallergi ligger jeg nå rett ut i senga med Keeping up with the kardashians og masse lomper<3 Nå må jeg si jeg gleder meg vilt mye til helg og en god fredagsfølelse!! Jeg har allerede planlagt at fredagen skal innvies med en deilig løpetur, gleder meg! Håper de fleste av dere har hatt en tipptopp fridag! :)

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Min jul

Skrevet 26.12.2014 klokken 13:24 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Håper alle har kost seg de siste dagene. Det har ihvertfall jeg! Julaften var perfekt med masse god mat, familie og pakker. Jeg fikk ny pulsklokke av kjæresten som selvfølgelig måtte testes første juledag. Min gamle pulsklokke begynte å dra på årene, så det var på høy tid med ny. Løpingen blir fort enda gøyere når man kan se puls. På klokken er det gps, og man kan se både km, kalorier og en hel del til. Jeg ville ikke ha en for avansert, så dette var midt i blinken for meg.

I dag ble det endelig en styrkeøkt etter et par dager pause. Det var deilig å få løfta litt igjen! Det har blitt mye mat som sagt, og ikke minst en del godteri, noe som resulterer i god trykk på trening! Jeg kjørte helkroppsøkt i dag med tunge hip thrust, militærpress, stepups i smith og et par øvelser til. Etter økten på lillejulaften, hvor jeg fortalte om min heftige rumpe økt kjentes det godt enda, jeg har vært helt ekstremt støl siden! 

Nå skal jeg stelle meg litt til før jeg tar turen til familien. I dag skal alle ha pinnekjøtt, noe som jeg aldri har vært begeistret for. Derfor falt middagsvalget på laks med grønnsaker til for meg. Gleder meg!Ha en super andre juledag!

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Julefrokost

Skrevet 30.11.2014 klokken 12:10 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Frokosten er spist og jeg er klar for en liten lekeøkt på Spicheren treningssenter snart. Søndag pleier jeg ofte å ha treningsfri, men nå for tiden syntes jeg det er en perfekt dag til å få inn litt ekstra bevegelse. Jeg sitter stort sett hele søndagen, så det å bruke en liten time på noe treningsrelatert er jo egentlig ikke så vanskelig. Selvfølgelig kjenner jeg etter på kroppen, er jeg veldig sliten tar jeg treningsfri med god samvittighet. I dag skal jeg egentlig bare leke meg og være litt sosial, så ser egentlig ikke på det som trening.

I går kjørte jeg intervaller på spinningssykkel og jeg fikk virkelig svetta! Himla tungt, men deilig etterpå! I helgen har jeg kost meg masse med familie og venner, julemarsipan og kinder sjokolade. I dag er det endelig første søndag i advent!! Nå er endelig julestjerna oppe og første lys er tent <3

Siden sørlandet er snøfritt og stemningen er deretter fant jeg frem noen inspirasjonsbilder for å løfte stemningen et hakk eller to. Litt lett snø på bakken hadde gjort seg. Som jeg elsker desember! Til uka er det julegave shopping! Jeg skal klare å gjøre meg ferdig relativt tidlig i år. Det er aldri noe greit å panikk shoppe julegaver rett før julaften. Men tiden går like fort hvert år hehe!

Ønsker dere en kjempe fin første søndag i advent <3

L

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

HAR DU BLITT LURT AV LIFEHELSE???

Skrevet 05.08.2014 klokken 16:23 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 7


Hei dere flotte lesere!

Jeg har lyst til å få ut noe som jeg har på hjertet. Det er litt negativt, men dette er det stedet jeg har hvor jeg kan nå ut til folk.

I dag har jeg blitt veldig sint!!! Jeg har et eget foretak og derfor får jeg en del telefonselgere som ringer meg. Så om du har eget foretak bør du virkelig lese videre!!! Og hvis ikke du har det så setter jeg stor pris på om du tar deg tiden, for det er sikkert flere der ute som holder på med det samme!

 LifeHelse er en bedrift som også går under flere andre navn etter hva jeg har hørt. De ringer fra Trondheim. De prøver å få deg til å takke ja til en prøve pakke på en helt ny helsedrikk som er helt kostnadsfri. SIER DE. Første gang de ringte meg sa jeg nei, men de ga seg ikke. Så jeg spør mannen: Så det koster absolutt ingenting? Han svarer nei. Jeg spør: Og det er ikke noe lureri og jeg binder meg ikke til noe? Han sier fortsatt nei. Så dumme meg sier javel send meg den smoothie greia da. Jeg får da altså regning på regning fra disse folkene. Jeg var i store diskusjoner med en dame som var tydeligvis en leder der og hun nektet for det som var blitt sagt i telefonsamtalen jeg hadde hatt med dem første gang. Jeg sa hun måtte spille av opptaket av telefonsamtalen for meg for det var jo faktisk bevis!! Men neida, hun spiller av kun avslutningen på samtalen!! Om igjen og om igjen. Vi skriker til hverandre, jeg mister helt tålmodigheten min og var så sint at tårene presset på. Jeg har nesten aldri vært så sint som da. Jeg sendte klage til forbrukerrådet. Men siden jeg var eget foretak var det en lang prosess. Jeg lot det gå, jeg betalte regningene som var til sammen på ca 1500 kr.. Jeg ba dem slette meg fra lista dems slik at jeg slapp å bli ringt opp.

Tiden har gått og jeg har blitt ringt opp gjentatte ganger. Jeg har skjelt dem ut hver gang. Senest i dag ringte dem på nytt. Så i dag tenkte jeg å prøve en ny vri. Jeg spurte og gravde. Samtalen gikk omtrentlig slik:

Først tilbydde han meg gratis prøve pakke på helt ny helsedrikk på markedet(Ny MY ASS, de ringte om samme for langt godt over 1,5 år siden...)

Han sier det er helt kostnadsfritt men han vil gjerne ha en tilbakemelding innen 14 dager.

Jeg spør: Okei, så det er helt gratis?? Og ingen binding?

Det stemmer sier han.

Jeg spør: så hva skjer hvis jeg ikke gir beskjed innen 14 dager? (Dette var det jeg bommet på da jeg ble lurt av dem og måtte betale dyre summer)

Han: nei da tenker jeg du er så fornøyd at du vil fortsette. Men selvfølgelig så lager vi da en avtale videre etter dette hvis du er fornøyd og du vil.

Jeg fikk da bekreftet på ny at de bevisst lyver og lurer folk! Om du ikke selv faktisk gir dem beskjed på at du ikke ønsker mer smoothie så må du ta kontakt og avslutte alt, hvis ikke fortsetter de å sende både smoothie og giro til deg, absolutt ikke slik de forklarer det over telefonen! Du tror du får en prøve pakke, hvor mange tror du faktisk gir en beskjed om å stoppe når man faktisk ikke vet at man må det???

Jeg sa derfor selvfølgelig min mening om hva de holder på med og at han burde skamme seg og skaffe seg ny jobb. Det var slutten på samtalen.

Jeg har i dag igjen sendt en mail til forbrukerrådet.

Men jeg kan ikke skjønne hvordan dette er mulig! Jeg skjønner ikke hvordan dette kan være lov? Og hvordan de enda kan holde på med dette???? Jeg vil at alle får høre om dette! De fortjener ikke å tjene 1 kr mer!

VÆR SÅ SNILL OG DEL VIDERE. JEG NEKTER AT DE SKAL HOVE INN PENGER VED Å LURE VÅR BEFOLKNING!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 kommentarer

Costa del Sola

Skrevet 22.07.2014 klokken 20:31 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Da var vår lille mini ferie i gang! Vi sto opp tidlig i dag for å kjøre til Stavanger. Været var helt fantastisk så da vi kom frem falt valget fort på å besøke den fine stranden i området. Her har vi brukt hele dagen til nærmere halv syv. Det var en kjempe fin strand med helt klart vann, det eneste som var minus var alle brannmanetene! Jeg klarte selvfølgelig å brenne meg på brannmanet overalt på beina, men bortsett fra det så var dagen perfekt. Note to self: Ikke gni sand på det.. 

Det ble ingen trening på meg i dag, men det går bra. Vi skal trossalt til preikestolen i morgen så det blir en aktiv dag uten tvil! Man blir ganske utslitt av en hel dag i sola så nå skal jeg slappe helt av, spise masse og kose meg :)


 #blogg #sommer #strand

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Backstreethelg i bilder

Skrevet 13.07.2014 klokken 12:53 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Da var det på tide med en update på helgen! Det har vært en hektisk og ikke minst moro helg! Fredagen var det som sagt Backstreet boys konsert! De levde så absolutt opp til forventningene!! Det var utrolig gøy, og de showet med dans og gamle slagere i nærmere to timer!!! Det var god stemning hele veien. Stemmen min fikk virkelig kjørt seg for å si det sånn.

På lørdagen gikk dagen bort til soling og avslapning før en ny kveld med festligheter. Det ble altså minimalt med trening. Jeg svømte meg en god tur på lørdagen og det var det. Jeg hadde glemt hvor deilig det var å svømme ute i forhold til i basseng!! Det skal jeg gjøre mer! Man blir jo litt rastløs av å bare ligge i sola hele dagen. Men det ble mye dansing hele helga så jeg har ihvertfall vært i bevegelse:P

I dag tenker jeg heller ikke gjøre så mye tror jeg. Jeg kom tilbake med så mye energi sist mandag etter hvile helg så da gjør jeg nok samme nå. Alkohol og trening hører jo så dårlig sammen, kroppen trenger hvile etter slike påkjenninger. Men nå er det en liten pause for en stund tenker jeg!!

Var det noen som klarte å gjennomføre ab challenge da?? Jeg kommer med en ny challenge i kveld eller i morgen!:)


#blogg #sommer #sol #bikini #bade #backstreetboys

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Palmesus

Skrevet 06.07.2014 klokken 11:48 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


God morgen! Da var Palmesus helgen over, og akkurat nå er jeg veldig glad for det!:P Todagers er ikke min greie.. Gårsdagen var utrolig bra til tross for litt regn. Jason Derulo showa på scenen og Gabrielle var kjempe god stemning! Da Fedde le grand skulle spille til slutt begynte det å pøse ned, både meg og venninna mi glemte helt vekk jakkene våre siden vi brukte en poncho. Vi stakk raskt av gårde for å komme oss inn til noen vi kjenner i byen. Ikke før vi kom frem tenkte vi på jakkene våre.. Så får se om jeg tar turen ned å ser etter den litt senere i dag. Uansett vær og glemte jakker så var det en vellykket kveld! Temperaturen var jo knall bra til tross for litt regn! :)

Det har ikke blitt noe trening på meg i helgen. Været har jo ikke være helt tipp topp så da lot jeg være. I dag føler jeg meg overraskende bra i formen. Så jeg får se om det blir en gåtur senere eller ikke. Det kan nok være lurt å slappe helt av å heller spare energien til i morgen. Men jeg tenkte å lage ny ab challenge i løpet av dagen da! Jeg fullførte alle fem dagene, gjorde du???

#blogg #palmesus #konsert 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits