ptlinda

Påfyll av godsaker

Skrevet 02.10.2015 klokken 17:22 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Hei og god fredag dere. Uken har bare flydd av gårde og jeg har blitt helt dagvill. Men i dag er det altså fredag og frihelg står for tur!! Helt fantastisk følelse, til tross for at jeg burde fått unna litt skolearbeid.

I starten av uken bestilte jeg meg litt påfyll av nødvendigheter. Jeg drikker omtrent proteinshake hver dag. Så når jeg først bestiller blir det like så greit to pakker med proteinpulver. Jeg elsker denne med sjokolade smak! Den løfter frokosten ti hakk! :D I tillegg bestilte jeg hjem både løftereimer og en ekstra shaker. Da kan jeg ha en stående på jobb og en hjemme :) Løftereimer merker jeg var på tide at jeg fikk kjøpt. Strakmarken og bulgarsk utfall med manualer begynner faktisk å bli vanskelig på grepet og da er disse gode å ha.

I dag har vi bakt her hjemme. Kjæresten bakte vanlige boller mens jeg lagde en grovere, sukkerfri variant. Super greit å lage opp et lite lager å ha tilgjengelig å fryseren når man får lyst på noe godt. Det er ikke så veldig mye jeg egentlig syntes er kjempe godt av disse sunnifiserte oppskriftene, men denne er kjempe god! Selvfølgelig med melis og kokos på toppen.

Så nå har vi en hel hau med boller i tillegg til en god del sjokolade. Ingen fare for at vi ikke får kost oss i helga i hvertfall! 


L <3

Skriv en kommentar


hits