ptlinda

Frisk kyllingsalat med vri

Skrevet 07.09.2015 klokken 17:07 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


Da var vi allerede i gang med ny uke dere. Jeg startet dagen med grytidlig vakt etterfulgt av en liten treningsøkt. Jeg sov under 5 timer i natt, så jeg gjorde ikke mer enn nødvendig på trening for å si det sånn! Man trenger ikke alltid gjøre så mye for å få den gode ettertreningsfølelsen dere. Det fristet å sluntre unna, men så hadde jeg ikke helt lyst til å starte uka sånn. Jeg visste jo innerst inne at når jeg bare kommer i gang angrer jeg ikke!

Da jeg kom hjem lagde jeg meg en digg salat bestående av kyllingfilet, salat, mango, agurk, avokado, mais og quiona. Nam!!

Kyllingfileten ble stekt i ovnen med hvitløk og curry krydder og quinoaen kokes i 10 minutter med lokk, for deretter å stå av pannen med lokk i 10 minutter til. Husk å skyld quinoaen med en sil først.

Disse smakene var helt fantastiske sammen. Godt med noe nytt til en forandring. Quinoaen bestilte jeg på Iherb i sommer ei gang og er en fin erstatning for ris. Jeg må prøve å finne flere oppskrifter snart, gøy å prøve seg litt frem :)

 

L <3

Navn

07.09.2015 kl.17:15

Det så veldig godt ut:) nyt middagen:) blir glad hvis du vil titte innom bloggen min;)
Ingrid

07.09.2015 kl.17:29

Ser kjempegodt ut :)
Skriv en kommentar


hits