ptlinda

Fortsetter jeg med PF?

Skrevet 01.09.2015 klokken 17:30 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 3


Periodisert faste på ferie funket helt ærlig ganske dårlig. Jeg trente fint på tom mage, men siden vi alltid skulle rett på stranda ble det til at vi spiste en god frokost hver dag før vi forlot hotellet. Men ingen krise det! Det er jo ikke sånn at man må følge det slavisk hele tiden. Men nå er jeg tilbake til der jeg var før ferien. For ja, jeg vil fortsette med dette. Første måltid prøver jeg alltid å ha rundt halv tolv-tolv tiden. Før dette inntar jeg BCAA, sukkerfri redbull, pepsimax, te/kaffe evt en frukt eller iskaffre zero om det er helt krise (dette er da dagene hvor jeg står opp kl 5, slik som i går)

Jeg føler det fungerer bra. Jeg lærer kroppen å kontrollere småspisingen litt mer, i tillegg til at jeg er blitt utrolig godt vant med å trene på tom mage. Hva det vil gjøre for styrken min blir spennende å se nå som jeg endelig begynner med fast, strukturert program igjen etter sommeren. Det er gøy å eksperimentere litt både for min egen del og for mine kunder sin del.

I dag er det 1 september og høsten kommer snikende på. Etter en god ferie er det helt ok. Jeg gleder meg faktisk til gode joggeturer ute i skogen i den friske høst lufta.

Jeg har hatt fri fra jobb i dag, kun litt skolejobbing og masse leilighetsvasking. Jeg sto opp tidlig og tok en rolig joggetur. Jeg er stiv som bare det etter gårsdagens øvelser som alltid gjør susen (Bulgarsk utfall, hipthrust, strakmark) hoho!

L

Kenzain

07.09.2015 kl.23:11

Har PF noe for seg i det hele tatt? .

Flere sider skriver feks at "Det er bare tull at mange, små måltid øker forbrenningen din, gjør deg mettere og gir deg lavere blodsukker og insulinnivå" .

Så hva får du ut av det? :-) . Jeg har ingen konkret mening om det, jeg bare spør av nysgjerrighet :-) .
Linda Borgan

08.09.2015 kl.00:04

Kenzain: Nei si det. Jeg tror egentlig det er veldig individuelt og ingen sikker fasit.
Men grunnen til at jeg gjør det er hovedsakelig ikke pga forbrenning, utseende, osv. Det er om en dokumentar jeg så om å leve lengst mulig. Den var faktisk utrolig fasinerende :P En gjenganger var faktisk å la kroppen faste i perioder. Ble så inspirert at jeg valgte da å prøve meg på PF også har det egentlig funket bra :)
For min del har jeg merket at kroppen har hatt godt av det ettersom jeg har småspist utrolig mye også bruker jeg mindre tid på å tenke på mat! :P
Kenzain

08.09.2015 kl.11:48

Fint svar det :-) . Jeg var bare nysgjerrig på hva din mening var :-) . Personlig så periode faster jeg helt underbevisst :-P . Litt travel og dårlig med matlyst til tider. Funker for meg så :-)
Skriv en kommentar


hits