ptlinda

Motivasjonsboost for høsten!

Skrevet 30.08.2015 klokken 16:01 | Kategori: Trening | Kommentarer: 2


Ferien sluttet brått da jeg allerede i dag skulle tilbake på jobb. Hverdagen er tilbake og rutinene er ca på plass. Hvorfor vente til mandag? Jeg startet rett og slett denne søndags morgenen med en styrkeøkt før jobb. Jeg har virkelig lengtet etter å kjøre hipthrust med nok belastning etter to uker med høyreps og lite vekter!! Jeg startet selvsagt litt forsiktig, jeg er ikke helt herdet på hoftebeina lengre kjente jeg hehe. Så i dag ble de 95 kg jeg jobbet med. Har en følelse av at gangsperren sniker seg på meg snart!


Nå nærmer vi oss raskt september og jeg er faktisk kjempe klar for å få en god trenings høst! Jeg vil sette meg et par mål slik at det ikke blir synsetrening som det blir mye av på sommeren. Nå skal jeg bli sterk!!

1. HIP THRUST:

Siden jeg lå på 120 kg i hipthrust i vår må det være første mål å få til. Dessverre har jeg mistet litt av styrken her så det blir spennende å se hvor lang tid det tar å komme tilbake. Forhåpentligvis tar det ikke for lang tid, slik at jeg kan sette nytt mål!

 

2. RUMENSKE MARKLØFT:

65 kg. Markløft er virkelig ikke min ting, pga en gammel skade i ryggen må jeg være forsiktig dessverre. Men jeg har klart 60 kg i vår, så jeg satser på 65 i mndene fremover. Jeg har denne øvelsen mye med bare fordi jeg får så god kontakt i rumpa, så det å øke har ofte ikke vært en prioritet.

3. BULGARSK UTFALL:

Med manualer skal jeg opp i 50 kg. Jeg ligger nå på rundt 38 kg om ikke jeg tar helt feil. 

4. LØP:

Beinhinnebetennelsen har alltid stoppet meg her, men jeg gir meg aldri ettersom jeg elsker å løpe. Ingen spesifikke mål for øyeblikket, men jeg vil prøve å kunne jogge lettere på en høyere hastighet.

Kanskje du kan sette deg et par småmål selv? Er det en øvelse du vet du burde ta oftere kanskje? Eller en øvelse du alltid ligger i komfortsonen med? Sett mål! Man klarer faktisk alltid mer enn man tror!!

PS: Ny tights er bestilt! Er det noe som gir meg en ekstra motivasjon er det nytt treningstøy! Så det å unne seg noe akkurat nå på høsten er nok ikke en dum ide! :)

L <3

Marie Gjernes

30.08.2015 kl.16:22

Fint innlegg og fine tips! :)
Linda Borgan

30.08.2015 kl.21:53

Marie Gjernes: Så bra! Ha en fin kveld videre :)
Skriv en kommentar


hits