ptlinda

Feriesnakk: rutiner og mat

Skrevet 27.08.2015 klokken 20:30 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 0


Nå sitter jeg ute på en varm steintrapp som har blitt varmet opp av sola som nå har gått ned. Himmelen er lyseblå og jeg bare nyter varmen og den fine utsikten. I kveld er den nest siste kvelden på Mallorca og selvom vi har hatt det fantastisk fint så skal det bli godt å komme hjem. Jeg lengter etter egen seng og egen mat nå etter to uker. Det har blitt mye god mat her nede, men jeg kjenner jeg savner min egen mat også og egne rutiner ikke minst.

Jeg tror man har godt av å komme litt ut av rutiner i blant, spesielt når man er et sånt et vanedyr som meg selv! Man får kjenne på det at det går fint. Å spise sjokolade hver dag her nede har jeg overlevd, til og med is og Burger King! Nå er det bare å klare å kutte den sjokolade vanen når jeg kommer hjem da. Litt tøft sikkert, men men. Kost oss har vi!! Det hører liksom med på ferie og det er viktig at man klarer å slappe litt av da. Føler du det er vanskelig kan du prøve å sette det i perspektiv. 2 uker av hele 52 uker i et år reiser du kanskje på ferie. Tror du virkelig at det skal skje store forskjeller på disse to små ukene når du lever relativt sunt resten? Også kan du tenke at en dag er du gammel. Og da spiller det lite rolle for deg om du holdt deg unna sukker året rundt. Da vil du tenke tilbake å vite at du har kost deg med dine nærmeste, ikke brukt ekstreme mengder med tid på å tenke på hver bidige kalori. Alt med måte så går det fint!!

Til slutt vil jeg bare fortelle at vi har funnet oss en favoritt restaurant her nede da. Det er en indisk restaurant og den har vi prøvd å holde oss vekke fra et par kvelder nå slik at vi kan kose oss der ekstra mye i morgen kveld. Og gjett om vi skal! Vi har en litt gøy ting på gang i morgen kveld, i tillegg til denne middagen! Siste dag skal nytes til det fulleste før det er tilbake til skole, jobb og disse rutinene mine.


L<3

Skriv en kommentar


hits