ptlinda

Pakkepris: Treningsprogram og kostplan!

Skrevet 31.08.2015 klokken 08:28 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Er du klar for å få en rutine på treningen?? Kanskje har du store mål og setter store forventninger til høsten, men du vet ikke helt hvordan du skal få gjort det i praksis. Både trening og kosthold er ikke alltid så lett. Jeg selv havner ofte i samme spor når det kommer til trening og jeg vet at jeg på ingen måte er alene om dette. Man finner liksom øvelser man liker også holder man seg til det, i tillegg havner man ofte litt i komfortsonen på antall kg.

Gi deg selv en utfordring og hiv deg ut i noe nytt da vel! Jeg tilbyr både treningsprogram og kostplan. Jeg tilpasser det etter dine behov og jeg kan garantere at du kommer til å få prøvd noe du ellers ikke gjør. Programmene vil ha fokus på økt muskelvekst med ekstra fokus på rumpe om ønskelig, og også for å fremme fettforbrenning. Programmet har en varighet på 12 uker med stor variasjon.

Når det kommer til kosthold kan man velge å få en generell plan hvor det gis gode eksempler på alle dagens måltider sammen med litt informasjon rundt hva som er lurt å tenke på for å nå dine mål. Den andre varianten er nå lagt opp til de som vil teste periodisk faste. Jeg prøver dette for øyeblikket og det fungerer utmerket for min del. Dette er selvsagt veldig individuelt så dette må du velge selv om du vil teste eller ikke.PRISER:

Kostplan: 600 kr

Treningsprogram: 850 kr

Pakkepris: 1150 kr (Pakkeprisen varer frem til 15 september!)

Send meg gjerne en mail med dine mål, din treningsbakgrunn og hvor ofte du ser for deg å trene fremover.

linda.borgan@spicheren.no


Skriv en kommentar


hits