ptlinda

Late breakfast

Skrevet 11.08.2015 klokken 14:16 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


I dag har jeg faktisk fri. Veldig uvant med fridager nå som jeg ikke lenger jobber fullt men skal både jobbe og være student. Det betyr vel egentlig at de få fridagene skal benyttes til lesing, men har aldri vært så god på det hehe. Forhåpentligvis klarer jeg å skjerpe meg nå i høst etter ferien.

I dag startet jeg dagen med en joggetur etterfulgt av et møte i banken. Nå er det faktisk på tide å legge leiligheten min ut for salg snart slik at vi kan kjøpe hus. Det er altså en spennende tid i vente med mange baller i lufta, både med tanke på studier, jobb og bosted. Jeg ble så gira etter møtet at jeg sitter bare her å gliser og vil bare rydde hele leiligheten for å ta masse bilder for å legge ut på internett.

Første måltid ble i dag rundt kl 13. Dette bilde la jeg ut på Instagram i går, men det ble altså måltid for denne dagen også hehe. Dette er altså sjokoproteinshake og speltlomper med egg, kaviar og agurk. Perfekt kombo syntes jeg. Siden jeg har fri resten av dagen får jeg pakke litt til sydenturen til lørdag og rydde og kanskje få tatt et par bilder da. Hjelpes, jeg klarer ikke sitte i ro!!! *supergira*

karoline solsvik

11.08.2015 kl.21:06

Elsker speltlomper! Jeg pleier å steke de i tørr panne med ost og hamburgerrygg og cottage cheese! Er så godt :D
Linda Borgan

12.08.2015 kl.15:04

karoline solsvik: Ja, det er kjempe godt! Ikke prøvd med cottage cheese da, bare med vanlig så får kanskje teste det også! :)
Skriv en kommentar


hits