ptlinda

500 kcal høypuls økt

Skrevet 29.06.2015 klokken 14:59 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


I helga kjørte jeg en høyintensiv sirkeløkt. Jeg har fått veldig dilla på sirkeltrening igjen så derfor valgte jeg dette fremfor en styrkeøkt. Det er gøy å gjøre litt annet en det normale i blant! Jeg presser meg hardt, og det føles virkelig fantastisk å svette, få trent kondisjon og kjenne muskelene jobbe, alt i ett rett og slett!

Før jeg startet opp kjørte jeg bulgarsk utfall i TRX med 10 kg, i tillegg til litt rumpeaktiveringsøvelser. Når du kjører bulgarsk utfall i TRX får du absolutt tvunget balansen til å jobbe litt ekstra, i tillegg til at man kommer ned i en god og dyp bunnposisjon

Selve økten:

100 kettleswing

90 Glutebridge med strikk + kettlebell (aaauuuu)

80 Gobletsquat m strikk og kettlebell

70 Pushpress m kettlebells

60 Strakemarkløft m kettlebells

50 sumowalks med strikk (50 hver side)

40 Foroverbøyd sidehev m manualer

30 Skråe knebøy uten vekt m strikk

20 burpees

10 situps

Men så tok jeg 100 situps siden jeg hadde en challenge hvor jeg tok 100 situps hver dag sist uke :P Dette var utrolig gøy og slitsomt! Pulsen var høy omtrent igjennom hele økta, og tiden fløy virkelig av gårde!! 500 kcal ble forbrent og jeg sa meg godt fornøyd. Rumpa fikk virkelig svi, noe som var hensikten med økta hehe!

Vektene du velger kommer selvfølgelig til å spille inn på hvor mye du forbrenner. Det skal være sånn at du må ta pauser for å klare å gjennomføre alle repetisjonene.

L 

Skriv en kommentar


hits