ptlinda

Chia Porridge

Skrevet 24.06.2015 klokken 20:07 | Kategori: Kosthold | Kommentarer: 2


All time favorite <3 Blir ikke lei (for øyeblikket) Dette har vært min faste frokost nå i ca to uker. Jeg havner alltid i perioder hvor jeg kun spiser en spesiell ting til frokost eller kvelds f eks. Helt til jeg går videre til neste ting jeg får dilla på :P Det er i hvertfall ingen tvil om at dette havner i den kategorien.


I dag hadde jeg først en løpetur etterfulgt av denne frokosten som sto å ventet på meg hjemme i kjøleskapet. Oppskriften har jeg allerede delt, men kort fortalt inneholder denne banan, pære, kokosmelk og chiafrø. Super enkel oppskrift som jeg mekker sammen før jeg legger meg.

Etter løpeturen la jeg meg ut i sola med en god bok et par timer og nå har vi akkurat grilla på verandaen. Det er lite som slår en god grillmiddag! 

For øyeblikket er jeg på jobb, og det er jeg til det stenger. Litt kjedelig når været er så forbaska fint, men men. Det er visst en del sprekinger som vil ta turen innom for å trene!

 L

Tina Angelica

24.06.2015 kl.20:37

Såg kjempe godt ut. Har tenkt å prøve så mange ganger, men glemmer det liksom alltid. Får handle inn cihia frø på neste ukeshandling
Linda Borgan

25.06.2015 kl.22:40

Tina Angelica: Ja det får du gjøre :) Anbefaler å titte innom Iherb for litt rimeligere pris enn på helsekost ;)
Skriv en kommentar


hits