ptlinda

Ny uke, Challenge do over

Skrevet 22.06.2015 klokken 14:12 | Kategori: Trening | Kommentarer: 2


Nå har jeg kost meg med fri i hele helgen. Treningen har blitt lagt ute med både løping og mine situps siden jeg hadde en challenge om å klare 100 hver dag sist uke. Og det gjorde jeg! Det var faktisk ingen problem. Kjæresten meldte seg ut allerede på dag 1 dessverre. Men på fredag tapte han i bowling, og hva tror dere straffen ble? Hehe! Joda, så denne uka så må han fullføre challengen jeg egentlig satt for sist uke med 100 sit ups hver dag. Det betyr også at jeg gjør det samme neste uke igjen. For meg er det ikke så mye straff, syntes det er gøy å ha noe som jeg kan krysse av på at jeg har gjort :P Så jeg får lage en ny liste å henge på kjøleskapet for denne uken slik at vi begge kan krysse av, i tillegg til at det er en fin påminner når den henger der. Noen flere som tør å henge seg på eller? På lørdag fikk jeg mitt første strandbesøk for i år!! Jeg tror det å ligge på stranda med ei god bok og sommermusikk på ørene er noe av det mest avslappende jeg vet om! Jeg krysser fingrene for at jeg får flere slike dager til tross for at jeg skal jobbe mye fremover.

I tillegg til litt soling i helgen ble det en veldig spontan tur til Danmark i går ettermiddag! Meg og Leon lå i sola også plutselig tenkte vi det hadde vært greit å fylle opp før sommeren med øl, brus, kjøtt, osv. Så da heiv vi oss av gårde på ettermiddagsbåten. Det ble hele 7 brett med Pepsi Max hoho! :D Man skal jo spare på å reise over, så hvorfor ikke :P Siden vi var hjemme sent var det tøft å starte mandagen i dag, men jeg fikk til min planlagte morgenøkt med styrke :)

L

Gunnhild Resell

22.06.2015 kl.18:20

Jeg slenger meg på jeg! 100 sit-up per dag er jo ikke noe problem, med mindre jeg prøver en ny teknikk og blir driiiit støl da! Hehe!

Jeg og kjæresten bestiller brus og godteri fra Danmark vi! :) Et brett Coca Cola koster jo bare 89,- eller noe! Helt sykt billig :)
Linda Borgan

23.06.2015 kl.17:19

Gunnhild Resell Rød: Ja så bra! :D Jeg har faktisk blitt ganske immun nå, og merker jeg kan ta fler og fler uten å ta pause så det er gøy! Lykke til! :D

Ja det er kjempe billig i forhold til her! Blir jo blakka her :P
Skriv en kommentar


hits