ptlinda

En dag i dyreparken!

Skrevet 11.06.2015 klokken 16:55 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Heihei!

For en dag! Siden kjæresten straks begynner i ny jobb og jeg har noen dager igjen før jeg starter opp med jobbingen igjen ville vi utnytte dagen med å ta en tur til dyreparken. Han hadde aldri vært der før, og det er flere år siden jeg har fått tatt turen dit selv. Det er jo så gøy og koselig så det var absolutt på tide at vi besøkte parken. Vi var kjempe heldige med været, skikkelig sommer. Vi tok en hau av bilder, så deler et par stykker. Vi var ganske heldig med å få øye på dyrene, bortsett fra løvene som tydeligvis akkurat hadde spist så de lå bare å slappet av i dårlig vinkel for oss som gjerne ville ta bilder hehe. Men men, vi fikk ganske gode bilder av de andre dyrene.

Posa med et fint smil å greier han lamaen :DVi lo godt av dette bilde! Jeg sa vi tar hendene opp, Leon kom tydeligvis ikke så langt :P Nå har vi akkurat kost oss med sushi på verandaen. Vi var så utrolig sultne av all den gåingen så dette var perfekt!!

asmn

11.06.2015 kl.16:58

utrolig fine bilder, kjekt i dyreparken :)

komenter gjerne tilbake :)
Åh så herlig, kjempe fine bilder! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)
Skriv en kommentar


hits