ptlinda

Bachelor i boks!

Skrevet 02.06.2015 klokken 21:47 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Dette har vært en lykkens dag! En dag jeg har ventet ekstremt lenge på! Jeg har nå etter litt om og men endelig en bachelor grad i idrett. For helt ærlig var det ikke helt planen min da jeg begynte å studere. Men så går tiden så fort at plutselig var jeg der, og det er jeg selvfølgelig veldig glad for nå. Jeg feiret med å kjøre en god styrkeøkt med nytt program. Alltid gøy med litt forandring! I tillegg ble det en tur på Ikea for å kjøpe ny kommode og nattbord. Ettermiddagen har derfor gått til bygging, eller moralsk støtte på kjæresten som bygger hehe!

Selv om denne dagen har vært gledelig har jeg også begynt å bli syk. Noe som passer seg ekstremt dårlig!! Jeg skal på photoshoot med Trimtex i morgen, så det er virkelig ikke tid til det:/ Jeg har akkurat fått i meg en stor bolle med tomatsuppe og masse te må drikkes før jeg går i seng. Dessverre føler jeg bare jeg blir verre her som timene går..

Disse bildene er fra Juni i fjor. Jeg har liksom ikke hatt tid til å ta så mye bilder de siste dagene, så da ble det et lite tilbakeblikk. Jeg må si jeg har ekstremt lite med sommerfølelse altså når jeg sammenligner med disse bildene. Det er en svært lite digg vind som herjer på sørlandet og man klarer derfor ikke nyte sola selvom den er til stedet. Kjedelig altså, frister ikke å løpe ute heller, jeg kommer meg jo nesten ikke av flekken når jeg får vinden i mot :P


Nei nå skal jeg legge beina høyt med dyna godt surra rundt meg og krysse fingrene for at dette ikke utvikler seg!!

Ha en fin kveld dere <3

Skriv en kommentar


hits