ptlinda

VACAY!!

Skrevet 29.05.2015 klokken 23:00 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Jippi! Da er sydenturen til meg og min kjære betalt og jeg gleder meg noe helt vilt mye til å komme meg bort i to uker til varmere strøk! Siden jeg var liten har jeg vært vant med å reise til varmere strøk hvert år faktisk. Nå har jeg ikke vært på en strand i et annet land siden 2011!! Jeg har en flyskrekk som har satt sine spor, i tillegg til at jeg har hatt fullt fokus på både skole og jobb. Det har gått i et kjør, så dette føler jeg er velfortjent premie når bacheloren endelig er i boks.Dette er fra i fjor da jeg latet som jeg var i syden, men jeg var faktisk i Stavanger :D Jeg koste meg veldig da, og ferier i Norge er ikke noe å klage på så lenge været spiller på lag.

Turen i sommer går til Mallorca. Jeg har aldri vært der og har liksom stemplet det som litt vel charter aktig. Men nå har jeg lest meg opp og sett mye bilder og det ser virkelig ut som et fantastisk sted. Det at flyturen ikke er mer enn 3 timer var midt i blinken. Lenge nok for meg da!

Nå er det bare å bli ferdig med siste eksamen, jobbe fullt i hele juli sååå reiser jeg. Er det ikke litt fint å ha noe å se frem til når sommeren begynner å ta slutt hjemme da? Ferien skal brukes til å lade opp batteriene, få litt kvalitetstid med kjæresten uten data og mobil og utforske plassen best mulig! Skape minner!!

<3

Ååå, mallorca!! Kjempefint der! :)
Skriv en kommentar


hits