ptlinda

Fotoshoot på Flekkerøya

Skrevet 14.05.2015 klokken 20:06 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Her er en liten sniktitt fra gårsdagens shoot. I hele fire timer jogget jeg og en til rundt omkring i fine naturomgivelser med fresht treningstøy fra Trimtex. Det ble et par outfit bytter i løpet av kvelden og jeg fant meg absolutt noen favoritter! Jeg må si jeg ble positivt overrasket over klærne. Jeg elsker jo farger når det kommer til treningsklær som kanskje noen har merket. Jeg havner ofte i samme spor når det kommer til merker på treningstøyet mitt, men flere og flere merker begynner å henge seg på trenden med å bruke mange fine farger og det liker vi!!

Jeg har kun sett et par bilder til nå, men jeg håper det ble gode resultater! Ut ifra det jeg har sett ser det i hvertfall sånn ut!


Etter å ha kommi hjem i elleve tiden i går kveld var jeg mildt sagt utslitt. I hele dag har jeg jobbet og jeg har ikke orket å en gang tenke tanken på trening. Etter ni timer på jobb med pollenallergi ligger jeg nå rett ut i senga med Keeping up with the kardashians og masse lomper<3 Nå må jeg si jeg gleder meg vilt mye til helg og en god fredagsfølelse!! Jeg har allerede planlagt at fredagen skal innvies med en deilig løpetur, gleder meg! Håper de fleste av dere har hatt en tipptopp fridag! :)

L

Skriv en kommentar


hits