ptlinda

Høypuls challenge!

Skrevet 10.05.2015 klokken 19:47 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Da var helgen snart over allerede uff. Jaja, ny uke er rundt hjørnet og jeg har prøvd å forberede meg så godt jeg kan!

I dag sto jeg opp tidlig for å ta meg en joggetur i det fine været som jeg våknet opp til. Nå var det et par dager siden solen hadde tittet frem her på sørlandet så det gjorde virkelig noe med humøret. Etter dette ble det lesing og litt tid til trening av kunder. Siden det var så varmt og godt ble økten lagt ute i frisk luft. Som personlig trener er det utrolig godt og befriende og kunne legge øktene ute når finværet kommer som en variasjon.
Sjekk den frokosten da! Dette er faktisk det beste jeg kan få! Vannmelonene er fantastisk gode nå! I speltlompene har jeg egg og kaviar, mmm. I tillegg prøvde jeg meg på den nye funlight saften med mango og lime, den var overraskende god :)


Som jeg lovte så skulle det komme en challenge her på bloggen i dag! Den ligger ute med videobeskrivelse på fb siden min og jeg håper flere er med! Jeg er i hvertfall kjempe gira på å komme i gang. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å kjøre hardt ut allerede i morgen hehe!! Challengen består av to øvelser, situps og burpees! Burpees er virkelig beintungt! Men i blant må man ut av komfortsona og da passer det ypperlig å gjøre det ved å kjøre en challenge! Are you in???L

Skriv en kommentar


hits