ptlinda

Stekt laks + abworkout

Skrevet 12.04.2015 klokken 14:04 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


Håper alle har hatt en strålende helg! Jeg tenkte å dele lørdagsmiddagen min med dere. Jeg spiser til vanlig ganske så mye laks. Og til de som har lest bloggen en stund vet at jeg holder middagene mine ganske så enkle. Jeg vil at ting skal gå raskt, men samtidig være godt. I går falt valget på stekt laks, hjemmelaget potetmos, salat og dressing.

Sausen besto veldig enkelt av mager kesam og sweetchili saus. Potetmosen krydrer jeg med hvitløk og pepper. Dette går raskt å lage, samtidig som at det er veldig godt og sunt! Det ser kanskje ikke kjempe fint ut, men det får nå være det samme :P


I dag har jeg hatt en liten joggetur, og kjørt litt mageøvelser på stuegulvet ved ekstra hjelp fra en av Jillian sine ab videoer. Jillian er jo kjent for å være ganske så tøff når det kommer til treningen, men i videoene viser hun både vanskelig variant og en lettere, så det passer for alle.

Det er faktisk ganske lurt å benytte seg av slike treningsvideoer fra Youtube iblant. Da får ihvertfall jeg litt ekstra motivasjon og også litt variasjon fra min egen trening. Har du prøvd?? Det er ihvertfall en god måte å få inn litt hjemmetrening. Jeg prøvde meg på roll out med hjul i går for første gang på lenge, og det var helt latterlig hvor svak jeg hadde blitt!! Så det er godt jeg skal ha kjernemuskulatur i fokus fremover. Jeg skal bli like sterk som tidligere! Sånn er det når man nedprioriterer mage litt for lenge..

♥ Lik gjerne FB siden min: PTLindaBorgan

L

cheerchrissy.blogg.no

12.04.2015 kl.20:21

nam! ser deilig ut
Skriv en kommentar


hits