ptlinda

Sirkeløkt mandag 16.03

Skrevet 16.03.2015 klokken 18:55 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


Da var mandagen her, og ukens første styrkeøkt er i boks. I dag har jeg hatt kunder, jobbet med skole og også fått tid til å møte jentene. God start på uken med andre ord! :)

Sist uke satt jeg meg ingen mål i forhold til trening og matvaner, og jeg velger faktisk å ikke gjøre det nå heller. Jeg er motivert, men det er fremdeles noe som ikke er som det pleier. Jeg kan egentlig ikke sette helt fingeren på det, men jeg tror bare ikke jeg har noe spesielt jeg vil fokusere på for tiden. Jeg vil bare ta hver dag som den kommer og prøve å følge programmet mitt så godt jeg kan. Har du noe spesielt i fokus for tiden?


Det var kanskje ikke den beste motivasjonen :P Men av og til er det nok bra å ikke ha noe plan, når man ellers pleier det. Jeg vil jo uansett trene hele kroppen, jeg vil bygge meg sterkere og bedre på alle områder, men i et rolig tempo. Man må huske å kose seg på veien! Mange tenker nok at ja men hvis jeg bare får kvittet med meg de to kiloene eller bare ser magerutene er jeg fornøyd. Men som regel finner man da noe annet man baare vil nå før man er fornøyd. Vær fornøyd med det du driver med, og belønn deg selv på veien. Det er en livsstilsendring og trening skal være noe positivt. For meg er trening positivt, det er "min tid", nesten som terapi! Flere som føler det slik?

I dag kjørte jeg en tung styrkeøkt etterfulgt av en liten sirkeltrening med lettere vekter og flere reps.

Dagens sirkel:

15 pushpress med kettlebell

20 sumomark kettlebell

20 sumowalk med strikk på hvert bein

20 situps

x3

Dette var for å få opp pulsen litt ekstra og for å presse inn litt ekstra styrke på en effektiv måte. Jeg liker å alltid ha litt høyreps trening på slutten av øktene.

Nå skal jeg kose meg alene i sofaen resten av kvelden med speltlomper og philadelphia sjokolade. Jeg hadde litt igjen fra helgen, og det er jo umulig å la slikt ligge i fred!! Du vet når du sier at du skal bare ta en? Til slutt sitter jeg med ei skje oppi boksen til det er tomt haha.

L

Marthe Dybdahl

16.03.2015 kl.18:58

Synes sirkel trening er kjempe tungt, men føler også at det gir bra resultater.

Kjempe fin blogg!
Skriv en kommentar


hits