ptlinda

Mageøvelse for de som trenger en utfordring!

Skrevet 25.02.2015 klokken 17:36 | Kategori: Trening | Kommentarer: 4


I går var kondisjon og mage på planen. Tirsdager er svært tunge ettersom jeg har svært tidlig arbeidsvakt. Derfor velger jeg å kun kjøre kondisjon i det tempo jeg orker. Det er viktig å kjenne etter på dagsformen. Når kroppen har fått minimalt med søvn går det fort ut over treningsøkta, derfor prøver jeg bare å tenke at alt er bedre enn ingenting!

L sit var en av øvelsene mine denne uken. Altså en øvelse jeg legger til min vanlige trening for å få inn litt ekstra magetrening. Denne er virkelig en killer mage øvelse! Blir det for tungt med strake bein kan man begynne med bøyde. Test selv og kjenn hvor mye kjernemuskulatur som kreves! Jeg prøver rett og slett å jobbe med å klare å holde ut lenger. I dag valgte jeg å sette på stoppeklokke, sette meg i posisjon og pause klokka når jeg måtte ha pause til det var gått 1 min.

I dag sto det høyreps styrkedag på planen. Jeg hadde en hel hau med energi, og det er nok fordi jeg klarte å ta det rolig i går og jeg spiste en god og stor frokost. Det ble mildt sagt pump i rumpa og tipper jeg kommer til å kjenne det godt i løpet av kvelden! Jeg satt også av litt tid til øving på håndstående i dag. Jeg hadde kun et par kunder i dag, så da var det digg å kunne sette av litt god tid til egentrening :)

Jeg kjenner det skal bli gøy å komme over på neste del av programmet. Alltid spennende med litt forandringer!

L

Gunnhild Resell

25.02.2015 kl.18:31

Denne må prøves! Har flere venner som gjør den med strake bein (Som selvfølgelig irriterer meg siden jeg ikke får det til)
Stian Jonassen

26.02.2015 kl.05:10

spørs om jeg prøver den :P med tung vekt så liker ikke håndleddene dette noe serlig :P
Linda Borgan

27.02.2015 kl.10:55

stianrangvaldjonassen: Den er veldig tung, men prøv med bøyde bein. For mine håndledd er denne mye bedre enn pushup posisjon f eks. God helg!! :)
Linda Borgan

27.02.2015 kl.10:56

Gunnhild Resell Rød: Bare stå på! Litt hver uke så klarer du det også ;) God helg! :D
Skriv en kommentar


hits