ptlinda

Siste styrkeøkt, nytt program i vente

Skrevet 06.02.2015 klokken 14:47 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Nå er helgen her og det føles like fantastisk som alltid! Til tross for at treningen var tung i dag så er det ingenting som kan komme i veien for en god fredagsfølelse. Jeg måtte rett og slett bare innse at jeg ikke ville få til de tyngre løftene i dag. Men jeg kom meg igjennom programmet. I dag var faktisk siste dag i programmet for denne perioden. Jeg har nå gjort klart for de neste fire ukene med litt forandringer. Det kan til tider være vanskelig å skulle sette opp eget program, rett og slett fordi jeg vil rekke over alle øvelsene jeg liker, i tillegg til uvante øvelser! Dette går jo ikke, om ikke jeg vil bli overtrent. Så jeg har tenkt en god del, og forhåpentligvis klart å ikke ta for mye i når det kommer til utvalget. 

Etter trening smakte det herlig med yoghurt, bær, cottage cheese og hjemmelaget musli. Jeg har også handlet inn for helgen, både sjokolade, chips og frukt til juicing ligger klart.


Nå skal jeg snart av gårde for å teste ut curling med jobb. Curling er helt nytt for meg så det kan absolutt bli spennende! Senere blir det middag og festligheter. Jeg tar det forsåvidt rolig i kveld for i morgen blir det avskjedsvors med bestis som reiser fra meg snart!! Da må vi selvsagt ta en siste runde med jentekveld, vin, musikk og masse dansing! Det sier seg selv at batteriene må spares på i kveld :P

L

Skriv en kommentar


hits