ptlinda

Rydde med pulsklokka

Skrevet 30.12.2014 klokken 13:04 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


I dag tenkte jeg å dele gårsdagen geniale ide kjapt med dere. Jeg tipper det er en god del som skal ha en storrengjøring nå før nyttår?? Den hadde jeg i går. Jeg tok på den nye pulsklokka mi for å sjekke antall steg og kalorier, rett og slett bare for nysgjerrighetensskyld. Jeg ryddet, vasket og styrte rundt i leiligheten i tre timer!

Jeg kunne nesten ikke tro hva klokka viste! Jeg hadde forbrent en hel del kalorier, og det var ikke få steg som ble tatt! Jeg hadde en styrkeøkt før på dagen, men det blir ikke veldig mange steg ut av det. Jeg skulle selvfølgelig huske hvor mange steg jeg begynte på, men jeg glemte det bort i løpet av timene med arbeid. Neste gang hehe!

Det som er genialt med denne pulsklokka er at du trenger ikke starte den eller ha på belte for å måle nettopp dette. Alt du trenger er å ha den på deg :)


Nå er ihvertfall leiligheten skinnende ren og vi er nå klare for en skikkelig nyttårsfeiring!!
Har du tenkt å bli mer aktiv på nyåret? En pulsklokke er et godt tips for å klare målet. Denne viser også hvor mye daglig aktivitet jeg skal ha og hvor mye jeg har igjen for å kunne nå målet. Genialt!

Nå skal jeg straks av gårde en tur på sentere for å handle inn det siste vi trenger for en god fest. Ønsker dere alle en fantastisk feiring i morgen!!

L

Skriv en kommentar


hits