ptlinda

Min jul

Skrevet 26.12.2014 klokken 13:24 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Håper alle har kost seg de siste dagene. Det har ihvertfall jeg! Julaften var perfekt med masse god mat, familie og pakker. Jeg fikk ny pulsklokke av kjæresten som selvfølgelig måtte testes første juledag. Min gamle pulsklokke begynte å dra på årene, så det var på høy tid med ny. Løpingen blir fort enda gøyere når man kan se puls. På klokken er det gps, og man kan se både km, kalorier og en hel del til. Jeg ville ikke ha en for avansert, så dette var midt i blinken for meg.

I dag ble det endelig en styrkeøkt etter et par dager pause. Det var deilig å få løfta litt igjen! Det har blitt mye mat som sagt, og ikke minst en del godteri, noe som resulterer i god trykk på trening! Jeg kjørte helkroppsøkt i dag med tunge hip thrust, militærpress, stepups i smith og et par øvelser til. Etter økten på lillejulaften, hvor jeg fortalte om min heftige rumpe økt kjentes det godt enda, jeg har vært helt ekstremt støl siden! 

Nå skal jeg stelle meg litt til før jeg tar turen til familien. I dag skal alle ha pinnekjøtt, noe som jeg aldri har vært begeistret for. Derfor falt middagsvalget på laks med grønnsaker til for meg. Gleder meg!Ha en super andre juledag!

L

Madde K.K

26.12.2014 kl.13:30

Koselig!

Ønsker deg en flott romjul og et godt nyttår!
Linda Borgan

26.12.2014 kl.19:23

Madde K.K: Tusen takk! Og det samme til deg :)
Skriv en kommentar


hits