ptlinda

Julefrokost

Skrevet 30.11.2014 klokken 12:10 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Frokosten er spist og jeg er klar for en liten lekeøkt på Spicheren treningssenter snart. Søndag pleier jeg ofte å ha treningsfri, men nå for tiden syntes jeg det er en perfekt dag til å få inn litt ekstra bevegelse. Jeg sitter stort sett hele søndagen, så det å bruke en liten time på noe treningsrelatert er jo egentlig ikke så vanskelig. Selvfølgelig kjenner jeg etter på kroppen, er jeg veldig sliten tar jeg treningsfri med god samvittighet. I dag skal jeg egentlig bare leke meg og være litt sosial, så ser egentlig ikke på det som trening.

I går kjørte jeg intervaller på spinningssykkel og jeg fikk virkelig svetta! Himla tungt, men deilig etterpå! I helgen har jeg kost meg masse med familie og venner, julemarsipan og kinder sjokolade. I dag er det endelig første søndag i advent!! Nå er endelig julestjerna oppe og første lys er tent <3

Siden sørlandet er snøfritt og stemningen er deretter fant jeg frem noen inspirasjonsbilder for å løfte stemningen et hakk eller to. Litt lett snø på bakken hadde gjort seg. Som jeg elsker desember! Til uka er det julegave shopping! Jeg skal klare å gjøre meg ferdig relativt tidlig i år. Det er aldri noe greit å panikk shoppe julegaver rett før julaften. Men tiden går like fort hvert år hehe!

Ønsker dere en kjempe fin første søndag i advent <3

L

Skriv en kommentar


hits