ptlinda

Morgenyoga

Skrevet 23.11.2014 klokken 12:15 | Kategori: Trening | Kommentarer: 2


I morges bestemte jeg meg for å tenne lys i den mørke stua, rulle ut yoga matta, og sette på en behagelig yoga time fra tven. Etter at jeg leverte bachelor oppgaven har jeg hatt øresus. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg har ikke hørt på høy musikk eller blitt eksponert for andre høye lyder. Jeg er redd for at det er stress, men krysser fingrene for at det ikke er det. Jeg har nå hatt det i snart tre døgn, og det går utover søvnkvaliteten og avslapningen på sofaen om kveldene. Jeg må konstant ha lyder rundt meg for å ikke høre susingen/ringingen så godt. Jeg skal prøve å kjøpe noe skyll for øre i håp om at dette kan hjelpe. Hvis det enda ikke hjelper må jeg si jeg står veldig fast. Er det noen som har opplevd lignende???

Jeg prøvde meg altså på yoga for å senke skuldrene. Jeg syntes dette er en veldig god måte å slappe av på. Jeg har tatt det rolig med treningen etter jeg leverte oppgaven. Kroppen har jobbet litt på høygir etter jeg leverte, og det har vært veldig ubehagelig. Jeg føler endelig at kroppen slapper av.

Jeg har jobbehelg, så etterpå er det av gårde på jobb i noen timer. Håper helgen har fin og at du har fått lada opp til en ny uke! Neste søndag er det første søndag i advent, gjett om jeg gleder meg!

Jeg er ikke så aktiv her inne. Rett og slett fordi jeg orker ikke tanken på å sitte på en pc etter x antall timer med oppgaveskriving. Men Instagram oppdateres jevnlig: lindaborgan

L

Karoline

23.11.2014 kl.12:20

Åååå jeg håper din blogg kan inspirere meg!! Jobber meg ut av en spiseforstyrrelse..!!:)
Linda Borgan

24.11.2014 kl.10:29

Karoline: Stor og varm klem herfra! Du må ville og tørre!! Heier på deg! Bare spør hvis du lurer på noe <3
Skriv en kommentar


hits