ptlinda

Før/etter resultater!

Skrevet 27.08.2014 klokken 21:28 | Kategori: Trening | Kommentarer: 6


Heihei!

I dag tenkte jeg dele fremgangen til to kunder jeg trente i fjor. Jeg har egentlig vært litt for dårlig til å spør etter slike bilder. Så det skal jeg bli flinkere på. Jeg syntes det er super sporty gjort når mine gode kunder sier ja til å vise frem sine resultater! Jeg syntes de skal være super stolte over hva de har fått til!

På første bilde er det ei som kom til meg for å få mer muskler og en sunnere og sterk kropp! Hun har stått på fra dag 1 og det har vært en fryd å jobbe med henne. Sier jeg hun skal øve på noe, ja da gjør hun det! Love it! Og jammen kom ikke resultatene også med et par måneder med systematisk styrketrening og et sunt og godt kosthold. Vi måtte etter kort tid faktisk jobbe med å gå opp litt i vekt! Forbrenningen skøyt i taket av all styrketreningen, i tillegg til at hun er mye aktiv ellers. Da er det viktig å passe på å få i seg nok næring, noe vi etterhvert måtte jobbe med som sagt.

Her er et annet bilde av ei jeg hadde i fjor. Ja, så ofte får jeg spurt etter disse formbildene:P

Hun kom til meg overvektig, lite erfaring med trening og hun trengte motivasjon for å komme i gang og få nok kunnskap til å ta skikkelig tak. Litt etter litt gikk vekta nedover. Til hennes frustrasjon til tider gikk det av og til litt tregt, men jeg prøver å si at det er mye bedre at det går jevnt nedover over lengre tid enn å bare rase ned. Det er snakk om en livsstilsendring som skal vare livet ut. Ikke bare gikk hun ned i vekt, hun begynte å kose seg med den sunnere maten, hun søkte aktivt etter sunne oppskrifter og treningen ble en rutine.

 


Jeg elsker virkelig jobben min. Jeg elsker å se forandringene til folk, ikke bare på kroppen, men forandringer i hvordan de ser på trening, sunn mat og ikke minst mestringsfølelsen som følger med.

Jeg har i tillegg en stor del kunder som faktisk ikke skal forandre utseende på kroppen noe særlig. Faktisk så er det en stor del som kommer til meg for å lære. De vil ha mer kunnskap om trening og kosthold. Noen trenger også rett og slett et spark bak! Det å ha en du møter hver uke gjør at du må trene litt på egenhånd. Kanke møte PTen å si du ikke har trent noe siden sist! ;D

♥ Lik gjerne Facebook siden min her: https://www.facebook.com/pages/PT-Linda-Borgan/278005285638711

L♥

#trening #motivasjon #pt #personligtrener #inspo

Flott fremgang på de! Trening og sunt kosthold er svaret på så utrolig mye :)

Ønsker deg en fin kveld videre :)
Linda Borgan

27.08.2014 kl.23:05

DAGSVERMER: Ja absolutt! Og en god del tålmodighet :) Takk og det samme til deg :)
Vilde Hansen

31.08.2014 kl.22:26

For en innspirasjon!
InspirertMamma

01.09.2014 kl.00:41

Veldig forskjell, skulle også hatt en personlig trener eller ihvertfall litt hjelp.

Fin blogg, stikker innom igjen :)
Linda Borgan

01.09.2014 kl.08:16

Vilde Hansen: Så bra!!:) Ha en fin dag :)
Linda Borgan

01.09.2014 kl.08:17

InspirertMamma: Takk for det!:)
Ja det hjelper veldig å ha en som du møter fast og som presser deg ut av komfortsonen! Skulle av og til trengt det selv! :)
Skriv en kommentar


hits