ptlinda

Ab challenge VIDEO

Skrevet 27.07.2014 klokken 12:38 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

Da var søndagsturen gjort! Jeg må si jeg satt litt lenge i sofaen før jeg kom meg ut på tur i dag. Jeg hadde virkelig ikke lyst til å jogge alene av en eller annen grunn. Kjæresten var lite villig til å stille opp så etter litt om og meg tok jeg på meg fresht treningstøy og en annen musikkliste enn jeg pleier å løpe til på øret. Jeg angrer virkelig ikke nå! Det er veldig varmt her i dag og lummert. Så det å komme ut å faktisk kjenne et par vindkast var helt fantastisk. Jeg avsluttet med abchallenge of course. Det var siste i denne uken og jeg har allerede gjort klar neste ukes challenge!

Her er video av øvelsene:

video:img3683

 

 

Utfør 50 sirkler med strake bein. Du kan evt gjøre 25 en vei og 25 andre vei. Deretter har jeg igjen med walking plank. Det har vært noen uker siden sist og jeg savnet den nesten, haha. Den er jo utrolig bra siden du får med skuldre og armer. 50 walking plank, og her kan du variere hvilken arm du velger å gå opp på. Er du med?? Denne gangen er det 7 av 7 dager i uken! Det går fort unna og det kan gjøres hvor som helst så det at man ikke har tid er ingen unnskyldning! Legg gjerne igjen en kommentar nederst på at du er med:) 

Akkurat nå pøøøsregner det, lyner og tordner. Jeg er glad jeg kom meg ut på tur i tide!:D

Nå skal jeg med god samvittighet sitte inne med et stort glass pepsi max og speltlomper med philadelphia sjokolade. OMG det er så fantastisk godt og altfor vanedannende. Men det er virkelig et must at speltlompene er nye. Noen som har vært i butikken en stund er tørre så jeg graver alltid bakerst for å finne de nye hehe!

L

#trening #challenge 

Skriv en kommentar


hits