ptlinda

Hjemmetrening - Video

Skrevet 16.07.2014 klokken 16:37 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Heihei!

I denne uka er jeg som sagt i gamlehjemmet mitt siden mamma og pappa er på ferie. Her har pappa laget et lite hjemmegym med diverse utstyr. Slynga kjøpte jeg til han til jul, det er virkelig genialt å ha hjemme og det er en super investering!! Spesielt på sommeren når det ikke frister å bruke tiden på treningsstudio. Ta den en joggetur i det fine været og avslutt med litt slynge. Det finnes utrolig mange bra øvelser for hele kroppen. I tillegg til slynge har han kettlebells, spinningssykkel og strikk. Og med dette kommer du langt!

Siden jeg ikke skulle trene før på ettermiddagen i går på treningssenteret så tok jeg meg en mini økt nede i rommet etter frokost. Jeg hater virkelig å trene om ettermiddagen av en eller annen grunn.. Og jeg elsker å trene om morgenen så jeg klarte virkelig ikke sitte stille. Så da kjørte jeg en del kettebell øvelser. Jeg kjørte american kettleswing og jerk som jeg har vist tidligere 20x4, og dette svir i skuldrene!! I tillegg til dette gjorde jeg øvelsene på videoen og også ab challenge. 

Første øvelse i videoen er etbeins strakemarkløft. Denne tar godt på setemuskulaturen og baksidelår. Du får også trent balanse, så her får du mye i et! Siden den er krevende begynte jeg med denne og fortsatte med høy puls øvelser som går mye på beina og skuldre. Jeg har nesten alltid med hoppe øvelsen som er øvelsen nr 2 i videoen. Det brenner godt i beina og pulsen stiger raskt! Husk å legg vekta på helen når dere setter dere ned.

For å få en intensiv økt bør du skrive opp antall repetisjoner som skal utføres eller ha en timer hvor du jobber i intervaller. Du kan laste ned en app med en klokke som piper slik at du slipper å se på klokka selv hele tiden. For eksempel still den inn på 20 sekunder hard jobbing og 10 sekunder hvile også på igjen. Eller lengre intervaller. Det er lurt å variere!:)

Avslutningen ble ab challenge. Den er tung altså! Jeg syntes den planke varianten er grusom og jeg må virkelig pine meg igjennom de siste sekundene! Det er viktig at dere virkelig tenker at dere skal presse albuene ned, klemme sammen hendene og presse tærne opp mot albuene.

video:img3554

Resten av filmene som ble filmet på gressplenen i morges kommer nok i kveld:)

 #trening #video #styrke #kondisjon #øvelser 

Skriv en kommentar


hits