ptlinda

Backstreethelg i bilder

Skrevet 13.07.2014 klokken 12:53 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Da var det på tide med en update på helgen! Det har vært en hektisk og ikke minst moro helg! Fredagen var det som sagt Backstreet boys konsert! De levde så absolutt opp til forventningene!! Det var utrolig gøy, og de showet med dans og gamle slagere i nærmere to timer!!! Det var god stemning hele veien. Stemmen min fikk virkelig kjørt seg for å si det sånn.

På lørdagen gikk dagen bort til soling og avslapning før en ny kveld med festligheter. Det ble altså minimalt med trening. Jeg svømte meg en god tur på lørdagen og det var det. Jeg hadde glemt hvor deilig det var å svømme ute i forhold til i basseng!! Det skal jeg gjøre mer! Man blir jo litt rastløs av å bare ligge i sola hele dagen. Men det ble mye dansing hele helga så jeg har ihvertfall vært i bevegelse:P

I dag tenker jeg heller ikke gjøre så mye tror jeg. Jeg kom tilbake med så mye energi sist mandag etter hvile helg så da gjør jeg nok samme nå. Alkohol og trening hører jo så dårlig sammen, kroppen trenger hvile etter slike påkjenninger. Men nå er det en liten pause for en stund tenker jeg!!

Var det noen som klarte å gjennomføre ab challenge da?? Jeg kommer med en ny challenge i kveld eller i morgen!:)


#blogg #sommer #sol #bikini #bade #backstreetboys

intermezzo

13.07.2014 kl.13:16

Så fint innlegg med mange fine bilder

ønsker deg en strålende og vakker dag <3
Linda Borgan

13.07.2014 kl.14:36

intermezzo: Takk for det:) Ha en kjempe fin dag <3
Skriv en kommentar


hits