ptlinda

Ny ab challenge, lets go!!

Skrevet 06.07.2014 klokken 19:07 | Kategori: Trening | Kommentarer: 0


Ny uke står for tur og ny challenge må i gang!!

Ukens challenge er å utføre 30 push ups, enten på tærne eller så bruker du en stol, bord, sofa hvor du plasserer hendene å utfører push ups fra. Ved å få en høyde å ta dem fra vil det bli lettere. Grunnen til at jeg ikke vil du skal utføre øvelsen på knærne er fordi det er mindre likt en push ups, i tillegg til at magen ikke jobber særlig mye. Derfor finner du en høyde om det skulle trenges! Er du en konge i push ups utfører du dem med smalere stilling. Push ups forbinder kanskje mange med en overkroppsøvelse, men magen jobber veldig mye i denne øvelsen. Det blir som en planke bare enda tyngre!

I tillegg til dette skal vi utføre 50 situps som vist i første challenge: 

http://ptlinda.blogg.no/1403351560_ab_challenge.html :)

Ab Challenge:

30 push ups

50 situps

Dette skal gjennomføres fem dager i uken slik som sist uke.For meg funker ab challenge bra. Som sagt så bruker jeg ikke mye tid på magetrening, og det behøves stortsett ikke heller. Men litt ekstra bevegelse og litt magetrening er alltid bra! Jeg har øvelser som får med hele kroppen så det er jo bare en ekstra bonus! Er du ute å går eller jogger en tur og du ser en benk, så kom deg bort å utfør 30 push ups f eks! Ta de mens du venter på at maten skal bli klar eller når du ser på tv om du vil. Hiv dere med!:)

Nå gleder jeg meg utrolig mye til å løfte vekter! To dager uten trening og enda flere dager siden styrketrening så nå er jeg ivrig!! Jeg skal prøve meg på en nytt program etter å ha brukt hele dagen i dag på å lese en treningsbok. Det er alltid gøy med ny inspirasjon!! :)

#trening #ab #challenge #abchallenge #mage #styrke #motivasjon

Skriv en kommentar


hits