ptlinda

Gjestetrener

Skrevet 01.07.2014 klokken 21:23 | Kategori: Trening | Kommentarer: 1


I kveld har jeg vært gjestetrener på en gratis fellestrening for jenter på Spicheren treningssenter. Det var over 40 jenter som møtte opp til tross for at regnet pøste ned ikke mange timene før. Jeg skulle ha fokus på rumpe og lår og kjørte på med en heftig sirkeltrening med kroppsvekt, treningsstrikk og vektskiver. I tillegg til dette skulle de løpe intervaller, så de fikk virkelig kjørt beina sine. Men på tilbakemeldingene så virket de veldig fornøyde med at det ble tungt! Så da er jeg fornøyd. Jeg har ganske vondt i halsen nå etter en time en veldig høy stemmebruk. Jeg blir alltid så revet med, også når det gjelder kundene mine. Dette er noe jeg brenner mye for og jeg syntes er veldig gøy, så det blir vel umulig å la være skrikingen, hehe.

Det å kombinere styrke og kondisjon er supert for helsa, og det er noe jeg gjør veldig ofte på kunder. Sirkeltrening er kjempe bra trening, men ofte er det vanskelig å presse seg skikkelig på egen hånd. Det er derfor bra å ha en PT til å pushe deg ekstra og som også passer på at alle muskler får jobba. Hvis ikke hjelper det å ha en treningspartner eller flere! Jeg vet selv at jeg kunne trengt en PT kun for å ha en som faktisk presser meg ut av komfortsonen. For det er der vi liker å ligge.. Jeg vet at jeg egentlig har enda mer å gå på, men allikevel er det veldig vanskelig å gjøre det i praksis.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med Orange is the new black og god kveldsmat. Som jeg elsker den serien! Alle episodene er lastet ned så jeg vil aller helst ha en skikkelig maraton, men så vil jeg spare de, haha. Det er et dilemma altså.. 

#blogg #trening #motivasjon #trener #trene 

velifes

01.07.2014 kl.21:27

Ha en fin kveld:)
Skriv en kommentar


hits